Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 авг 2014 12:01
Като цяло очаквам 6 протоколни мача, поне 2 домакинства с пълен Васил Левски (с Базел не знам как ще е), 5 или 6 загуби с кошмарна голова разлика.
Ливърпул и Реал ще си търсят първите 2 места, с оглед на факта, че не е добре да подценяват Базел ще гледат да не изпускат лесни точки срещу Лудогорец. Реал и Ливърпул може да паднат или дори да загубят точки от от Лудогорец само ако мача е безмислен от тяхна гледна точка. Че дори и тогава е съмнително дали ще се случи.
Миналата година Базел показа, че може да бие Лудогорец както си иска и със сигурност швейцарците имат програма минимум преминаване в ЛЕ като трети отбор и подозирам, че тайно се надяват на шанс да прецакат Ливърпул, което изисква солидни победи над Лудогорец.
Единствената надежда за нещо, поне точки на Лудогорец е промените в Базел и го казвам с уточнението, че не знам дали това ги прави по-силен или по-слаб отбор. Сами се сещайте при кой вариант Лудогорец може да очаква точка.
Според мен третото място е почти немислимо, за повече не виждам смисъл и да говоря.
Та.. също като нас Лудогорец ще се разходи в ШЛ, ще докара актуалния носител на трофея и ще прибере добри пари в ролята на боксова круша на еврограндове.
От една страна в ЛЕ имаха повече шансове за точки, опит и коефициент, но от друга с умишлено отпадане от 1 турнир с надежди за успех биха си поставили сами ограничение в потенциала за развитие. По-добре така: буташ се при големите и ядеш бой от тях докато се научиш как да играеш срещу тях.. доколкото ти е по силите много ясно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]