Laetitia написа:Реал и Ливърпул... Ще трябва да се ходи, нищо, че са ми едни от най-противните отбори.
Ъъъъ.......защо?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:Реал и Ливърпул... Ще трябва да се ходи, нищо, че са ми едни от най-противните отбори.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ЕМИЛ написа:Laetitia написа:Реал и Ливърпул... Ще трябва да се ходи, нищо, че са ми едни от най-противните отбори.
Е след като са ти противни защо трябва ? Не разбирам логиката и причината .
Защото са големи отбори със страхотни футболисти, независимо дали ги харесвам, или не.ЕМИЛ написа:Е след като са ти противни защо трябва ? Не разбирам логиката и причината .
Laetitia написа:Защото са големи отбори със страхотни футболисти, независимо дали ги харесвам, или не.ЕМИЛ написа:Е след като са ти противни защо трябва ? Не разбирам логиката и причината .
ЕМИЛ написа:Ама така отнемаш правото на някой истински фен на Реал или Пуул да присъства . Не прави глупости . Стой си във Варна защото е коварна и си пиучкай биричка с гаджето и ги гледай по телевизора .
ЕМИЛ написа:Laetitia написа:Защото са големи отбори със страхотни футболисти, независимо дали ги харесвам, или не.ЕМИЛ написа:Е след като са ти противни защо трябва ? Не разбирам логиката и причината .
Ама така отнемаш правото на някой истински фен на Реал или Пуул да присъства . Не прави глупости . Стой си във Варна защото е коварна и си пиучкай биричка с гаджето и ги гледай по телевизора .
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта