КейУайПи написа:Кво ти пука? Или сега може да се подкрепят Реал и Пуул, но като фенове на ЦСКА покрепяха Стяуа бяха национални предатели. Мишки сте.
Ае вие все едно не повтаряхте същото за левскарите, които подкрепихa Лацио миналата година.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
КейУайПи написа:Кво ти пука? Или сега може да се подкрепят Реал и Пуул, но като фенове на ЦСКА покрепяха Стяуа бяха национални предатели. Мишки сте.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:КейУайПи написа:Кво ти пука? Или сега може да се подкрепят Реал и Пуул, но като фенове на ЦСКА покрепяха Стяуа бяха национални предатели. Мишки сте.
Ае вие все едно не повтаряхте същото за левскарите, които подкрепихa Лацио миналата година.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:rhaegar написа:КейУайПи написа:Кво ти пука? Или сега може да се подкрепят Реал и Пуул, но като фенове на ЦСКА покрепяха Стяуа бяха национални предатели. Мишки сте.
Никой не е имал против, тва, че сте подкрепили Лацио( Освен всичките патриоти и прочие). Смешното беше, че не бяхте при тях, в агитката им, а пльоснати там и крякащи. Тва беше тъпо..Трябваше да се организирате.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:друго си е в офи магазина да продавате билети за гостуващите агитки![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Гришата довечера от 20.00 и то на един от главните кортове - браво на Хамериканците!![]()
JackPackage написа:Гришата довечера от 20.00 и то на един от главните кортове - браво на Хамериканците!![]()
Middlesbrough написа:JackPackage написа:Гришата довечера от 20.00 и то на един от главните кортове - браво на Хамериканците!![]()
Деба сигурно няма да съм в нас :С
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта