Абе тук чета мненията на някои откровени идиоти, че видиш ли химна се пеел само на национални мачове.... То да ви кажа ако в България химна се пееше малко по-често от трети март и мачовете на националния, със сигурност щяхме да сме малко по-сплотени като народ. Пълен ташак. Това някои хора го знаели, че така не се пеело, щото ходели по мачове. Съчувствам ви, ако точно това сте го научили от мачове господа. Вижте "братята" американци... на почти всяко спортно събитие първо почват с химна. Те се гордеят и се кефят че са американци. Ние тука обаче, да не сме пеели химна че се обезценявал. Обезценили са се тъпите ви промити кратуни!!!! И това е най-жалкото!!! Жалко, защото в момент в който България попадна под светлините на прожекторите цитирам "от Ванкувър до Владивосток", момент който ще влезе във футболната история на Европа, ние българите не успяхме да съпреживеем тази положителна емоция. Ние нямаме национални цели. Нямаме национално самочувствие. Дори идентичност нямаме. Има една гола и животинска омраза. Имаме стотици дребни фракции... Имаме сини,червени, пембени... Имаме хиляда и една партии...
Пейте си химна на трети март... Ама и тогава тия голословници, дето пеят химна на трети март и на мачовете на националните, не ги виждам по улиците да скандират България и да веят знамена, а националния празник преминава като траур и малко заря нахкрая. Що не сте там бе "ХИЛЯДИ СМЕШНИ БЪЛГАРИ" дето имате наглостта да определяте кога се пеел химна? По ирония не сте там, тъй като сигурно и там пеенето обезсмисля химна... Химна е за всяка група българи, за всяко събитие, където искаш да се сплотиш с останалите около теб, да се почувстваш по-силен и поне за малко да забравиш сивото ежедневие. Химна трябва да звучи навсякъде, защото само той ни остана да ни напомня че сме държава. Химна вдига духа и дава куражв. И ако онези 20 хил. зрители са се почувствали добре и са се кефили, защото са българи, то химна е изпълнил поне за малко неговата основна цел. Химна не е за раклата с нафталина. Той е за да се пее, често, постоянно, от млади, от стари - за да създава национална идентичност.
А на Лудогорец пожелавам да продължава да радва българския фен, онзи който не е ултрас, онзи който е зажаднял за някакъв футболен спектакъл. Защото всъщност той е много много много по-ценен от един смачкан утрас. Футболът е зрелище и се прави за публика, не самоцелно от любов към някаква буквално малоумна шайка.
Минутката на "водещия"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
BG-BateGoyko
- Контакти:
Re: Минутката на "водещия"
Химна който иска и когато иска може да го пее. Който пее зло не мисли.
И ето тук идва разлика между големите/истински отбори и изкуствените.
Големите/истинските отбори си имат собствен химн и песни за тях и техните герои. Те се пеят на всеки мач.
Отборчето от Разград има една чалга песничка написана от никому неизвестна чалгаджийка.
И фенчетата на апчетата поради липса на друго пеят националният химн.
Нищо , че чалгата им е в кръвта на зелените апчета нещо не им се получава с тази песньовка.
И ето тук идва разлика между големите/истински отбори и изкуствените.
Големите/истинските отбори си имат собствен химн и песни за тях и техните герои. Те се пеят на всеки мач.
Отборчето от Разград има една чалга песничка написана от никому неизвестна чалгаджийка.
И фенчетата на апчетата поради липса на друго пеят националният химн.
Нищо , че чалгата им е в кръвта на зелените апчета нещо не им се получава с тази песньовка.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Player написа:По принцип не трябва да се съдят феновете кой отбор са подкрепили в даден мач. Имат си приятелство или симпатии и подкрепили някого за сметка на български отбор. Няма нищо чак толкова лошо. Всеки е свободен да прави каквото си иска. Обаче недопустимо става, когато започнеш да се обиждаш българския отбор пред чужденците. Това вече не го разбирам. Как ли са се почувствали вчера българите в сектор Г, когато се пееше химна на България от останалите хора. Те ти пеят родния химн а ти ги обиждаш?!? Ето това е уникален казус.
Ето това е точен коментар. Отдавана и постоянно това се опитвам да кажа, но все се намира някой да реплекира и напада. Разбира се, че никой на сила не може да накара някой да подкрепя клубен отбор, който не харесва. Не подкрепяй но не изсипвай помия срещу него, не го псувай! Какво е виновен този отбор и футболистите му, че твоят отбор не е на неговото място! Подобно поведение е проява на деградация......За съжаление сегашните фенове нямат нищо общо с истинските фенове на футбола. Стадионите се напълниха с агресивни пубертети по на 15-20 год, голи, пияни някои дрогирани, като едничката му цел е да троши, да създава безредици да псува и т.н и т.н........
В една друга тема казах, че манталитета на българина окончателно е претърпял деградация....По коментарите човек си вади изводи и разбера защо България, никога няма да стане нормална държава!!! Навсякъде пяна от злоба, предателства и завист .......няма друго! Не напразно в една статия, един британски журналист оприличи държавата ни на кенеф!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
И така мили момчета нека питам аз нещо,защо като пеехме химна ние от сектор Г защо не ни подкрепихте а питам аз това беше един малък жест но тъпите разградчани не го разбраха.А относно Стяла не може едно приятелство градено с години да прахосаш за някои си.Лудогорец ли ще ни подаде ръка в букорещ когато играем с някои румънски отбор или лудогорец.Лудогорец ли ни подкрепи с транспаранти на техни мачове или Стяла опъна транспарант за подкрепа на ЦСКА в наи- тежкият момент и то в румънското първенсво.Направете си извода сами.Приятелството е по важно лично за мен.Дали не е кеф когато един срещу друг ( ЦСКА-СТЯЛА) Седите в един сектор и се вика и пее за двата отбора.- целият стадион.Изводите пак са за вас.
А да питам аз фен- фен несе ли кефите ,на проблемите в цска и левски? кефите се защото не можем да сме ви конкуренция и си правите каквото искате.Дано по бързо да мине тази сага с двата отбора да ви видим тогава.защото преди пет години ходихте на мачовете на двата отбора
gergin написа:И така мили момчета нека питам аз нещо,защо като пеехме химна ние от сектор Г защо не ни подкрепихте а питам аз това беше един малък жест но тъпите разградчани не го разбраха.А относно Стяла не може едно приятелство градено с години да прахосаш за някои си.Лудогорец ли ще ни подаде ръка в букорещ когато играем с някои румънски отбор или лудогорец.Лудогорец ли ни подкрепи с транспаранти на техни мачове или Стяла опъна транспарант за подкрепа на ЦСКА в наи- тежкият момент и то в румънското първенсво.Направете си извода сами.Приятелството е по важно лично за мен.Дали не е кеф когато един срещу друг ( ЦСКА-СТЯЛА) Седите в един сектор и се вика и пее за двата отбора.- целият стадион.Изводите пак са за вас.
Ето затова говоря.........
И моля те...поне името на братския си отбор научи да изписваш правилно!
Ако съм схрешил името то е че пиша от телефона.И точно заради тях бяхме на стадиона.И винаги ще държим на приятелството,а маи вас ви е яд,защото няма да имате.
fen-fen написа:gergin написа:И така мили момчета нека питам аз нещо,защо като пеехме химна ние от сектор Г защо не ни подкрепихте а питам аз това беше един малък жест но тъпите разградчани не го разбраха.А относно Стяла не може едно приятелство градено с години да прахосаш за някои си.Лудогорец ли ще ни подаде ръка в букорещ когато играем с някои румънски отбор или лудогорец.Лудогорец ли ни подкрепи с транспаранти на техни мачове или Стяла опъна транспарант за подкрепа на ЦСКА в наи- тежкият момент и то в румънското първенсво.Направете си извода сами.Приятелството е по важно лично за мен.Дали не е кеф когато един срещу друг ( ЦСКА-СТЯЛА) Седите в един сектор и се вика и пее за двата отбора.- целият стадион.Изводите пак са за вас.
Ето затова говоря.........Болшинството хора не слушат за да те разберат, те слушат за да те реплекират!.......Смяташ ли, че "тъпите" разградчани не са разбрали този малък жест? Разбрахме го! Ама и друго разбрахме, че на вас" умните" силата ви е да мразите и обиждате! Вие не бяхте там от любов и приятелство със Стауа, вие бяхте там от омраза към Лудогорец! Има разлика!
И моля те...поне името на братския си отбор научи да изписваш правилно!
Ей това е. Аз съм го написал с огромни букви по-горе, а някой си продължава да говори глупости от мое име. Имай малко срам
gergin написа:А да питам аз фен- фен несе ли кефите ,на проблемите в цска и левски? кефите се защото не можем да сме ви конкуренция и си правите каквото искате.Дано по бързо да мине тази сага с двата отбора да ви видим тогава.защото преди пет години ходихте на мачовете на двата отбора
НЕ! НЕ и НЕ! С ръка на сърцето и категорично ти заявявам, че никога, ама никога не се кефя на отбор в трудна ситуация! Човек, който обича футбола няма как да се кефи на паденията на български отбор. Моята философия е друга. Аз искам силни бг отбори, колкото по вече толкова по добре. Искам ЦСКА, Левски, Литекс, Ботев Пд, Локо Пд.......и други, искам ги силни...само така качеството на бг футбола ще се вдигне, защото една птичка пролет не прави! И понеже казваш, че преди 5 г сме ходили на мачове или на ЦСКА или на Левски.....Защо? Нередно ли е!? Не само на тях......любителите на футбола могат да посещават всеки мач без да имат задължителни болни предпочитания! Иначе, преди Лудогорец да влезе в "А" група, пак си подкрепях отбора.....и във"В" група и в "Б" група......
Затова говоря .Ако играеха левски със Стяуа- за левски ли да викам ,нали ще се обеся преди това.имаме си отношеният двата отбора са армееиски както партизан паок,легия.и др.