iliev72 написа:А вашата халфова линия я видяхме срещу МК Донс
Екстра си е халфовата линия,са ше видиш Анхелито като се развихри,громим наред..
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
iliev72 написа:А вашата халфова линия я видяхме срещу МК Донс
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
ralka_levskarka написа:YouNeverWalkAloneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Teo написа:sirius123 написа:Цирка приключи снощи.
Тепърва започва...
С боза и халва ще гонят Роналдо за автографи..![]()
А в групите ще ги шият като мече у дерек, ама без спиране по 5-ца от всеки... 1-17 / като гола е отбелязан от Ломски /... време да се подобри
slash1912 написа:ralka_levskarka написа:YouNeverWalkAloneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ще я пееш ли на стадиона?
ralka_levskarka написа:slash1912 написа:ralka_levskarka написа:YouNeverWalkAloneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Защо не?Даже може и шалчето да си взема, амаа.. ще си помисля
Другото, което е- искам снимка с една огромна Легенда, на гърба носи номер 8. Страх ме е, само, че в Англия ако ги изтрескат с 3,4 гола и няма да дойдат с титулярите..
ralka_levskarka написа:slash1912 написа:ralka_levskarka написа:YouNeverWalkAloneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Другото, което е- искам снимка с една огромна Легенда, на гърба носи номер 8. Страх ме е, само, че в Англия ако ги изтрескат с 3,4 гола и няма да дойдат с титулярите..
miro_rz написа:ralka_levskarka написа:slash1912 написа:ralka_levskarka написа:YouNeverWalkAloneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Когато стане на 45 ще го вземем да порита 5-6 годинки в България . Ще си има класата още
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост