Киле, тая твойта легендарна ракия кога ще я вкусим, бре

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
iliev72 написа:pafkata написа:slash1912 написа:Виках за Ливърпул срещу Левски,ЦСКА,сега е ред и на Лудогорец.
Това е фен, а не един, който ми разправя как иска да види на живо любимия си Реал, но ще вика за Лудогорец в мачовете с тях, защото преди всичко бил българин. Добре де, имаме си национален отбор. Там сме българи. В другите случаи сме фенове.
Не само ще викаме за Ливърпул , но и ще сме облечени подобаващо за случаяНай-после вълненият ми шал подарък от една приятелка от Англия ще влезе в употреба
daduradam написа:А на " бяло " не мога ли да си го взема + екскурзия ? Ако питам в другия форум дали ще има по-голям успех![]()
Киле, тая твойта легендарна ракия кога ще я вкусим, бре
daduradam написа:iliev72 написа:pafkata написа:slash1912 написа:Виках за Ливърпул срещу Левски,ЦСКА,сега е ред и на Лудогорец.
Това е фен, а не един, който ми разправя как иска да види на живо любимия си Реал, но ще вика за Лудогорец в мачовете с тях, защото преди всичко бил българин. Добре де, имаме си национален отбор. Там сме българи. В другите случаи сме фенове.
Не само ще викаме за Ливърпул , но и ще сме облечени подобаващо за случаяНай-после вълненият ми шал подарък от една приятелка от Англия ще влезе в употреба
Отивам си с шала на Пул, боли ме.Нито ще им искам от безплатните тостери, нито ще искам безплатен билет, нито ще викам за Домус-ага.Всичко беше хубаво, докато не започна да се прави на Господ и да се кара на журналистите, че не били достатъчно превъзбудени по повод успехите на Лудогорец.
И по този повод да питам, как можем да си купим билет за гостуващия сектор
l1v3rpool написа:Ако е вярно , че последния мач е Лудогорец - Ливърпул може да сме събрали необходимия актив от точки и Брендън да не доведе титулярите в София
l1v3rpool написа:Ако е вярно , че последния мач е Лудогорец - Ливърпул може да сме събрали необходимия актив от точки и Брендън да не доведе титулярите в София
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост