Бижутера написа:acmilan написа:И как приемаш гостуването на шефа си в студиото на Канал 3?
ненужно, излишно...дори досадно
Тука не съм съгласен. Беше изключително забавно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:acmilan написа:И как приемаш гостуването на шефа си в студиото на Канал 3?
Masaba написа:"Aло,30 000 лв ли са на телефона?"
acmilan написа:Мадридист,да той се обади.Убеден съм,че много хора го мразят и го смятат за луд,но той е човекът,от когото съм научил за множество жестоки комунистически престъпления и мога само да го поздравя за това.Преживял е няколко кошмарни момента в живота си-бил е парализиран,на два пъти е опериран от рак на гърлото,но се е възстановил...въобще достоен човек.
Малко ли го плюе по своите публикации,аacmilan написа:Бижутера написа:acmilan написа:И как приемаш гостуването на шефа си в студиото на Канал 3?
Аз вече казах,че очаквах много повече от него и не ми е ясно защо се остави на Диков да се държи така с него.Това беше моментът да каже на грандомана какво мисли за него,но незнайно защо беше доста хрисим...
Madridist написа:acmilan написа:Мадридист,да той се обади.Убеден съм,че много хора го мразят и го смятат за луд,но той е човекът,от когото съм научил за множество жестоки комунистически престъпления и мога само да го поздравя за това.Преживял е няколко кошмарни момента в живота си-бил е парализиран,на два пъти е опериран от рак на гърлото,но се е възстановил...въобще достоен човек.
Да като човек като мен на който историята му е слабост, гледах,когато имам възможност неговото предаване. Спомням си, че се казваше "Безкомпромисно" и канеше интересни гостиДано вече е добре човекът, без значение за какъв го смятат, все пак всички сме хора и здравето е най-важно
Е кажи де,аз също нямам представа...Masaba написа:Aaaaa,май се сетих за какво става въпрос във видеото,което не искаха да пуснат
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 4 госта