Ефрем Димитров на гости при Сашо Диков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Ефрем Димитров на гости при Сашо Диков

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 ное 2009 23:17

Бижутера написа:
acmilan написа:И как приемаш гостуването на шефа си в студиото на Канал 3?

ненужно, излишно...дори досадно :P

Тука не съм съгласен. Беше изключително забавно :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 28 ное 2009 23:17

"Aло,30 000 лв ли са на телефона?"
:mrgreen:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 ное 2009 23:19

Бижутера написа:

Аз вече казах,че очаквах много повече от него и не ми е ясно защо се остави на Диков да се държи така с него.Това беше моментът да каже на грандомана какво мисли за него,но незнайно защо беше доста хрисим...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 28 ное 2009 23:19

Ще ме умори.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 ное 2009 23:20

Masaba написа:"Aло,30 000 лв ли са на телефона?"
:mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: 30 000 лева 1, път, 2 пъти...алооо, аааа спи ли вече :lol: :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 28 ное 2009 23:20

acmilan написа:Мадридист,да той се обади.Убеден съм,че много хора го мразят и го смятат за луд,но той е човекът,от когото съм научил за множество жестоки комунистически престъпления и мога само да го поздравя за това.Преживял е няколко кошмарни момента в живота си-бил е парализиран,на два пъти е опериран от рак на гърлото,но се е възстановил...въобще достоен човек.

Да като човек като мен на който историята му е слабост, гледах,когато имам възможност неговото предаване. Спомням си, че се казваше "Безкомпромисно" и канеше интересни гости :roll: Дано вече е добре човекът, без значение за какъв го смятат, все пак всички сме хора и здравето е най-важно ;)
Последна промяна от Madridist на 28 ное 2009 23:21, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 28 ное 2009 23:21

acmilan написа:
Бижутера написа:

Аз вече казах,че очаквах много повече от него и не ми е ясно защо се остави на Диков да се държи така с него.Това беше моментът да каже на грандомана какво мисли за него,но незнайно защо беше доста хрисим...
Малко ли го плюе по своите публикации,а 8-) Как няма да е хрисим,оставаше и в студиото на Диков да говори против Диков и нямаше да излезе цял,а на частти

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 28 ное 2009 23:25

Aaaaa,май се сетих за какво става въпрос във видеото,което не искаха да пуснат :mrgreen:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 ное 2009 23:25

Madridist написа:
acmilan написа:Мадридист,да той се обади.Убеден съм,че много хора го мразят и го смятат за луд,но той е човекът,от когото съм научил за множество жестоки комунистически престъпления и мога само да го поздравя за това.Преживял е няколко кошмарни момента в живота си-бил е парализиран,на два пъти е опериран от рак на гърлото,но се е възстановил...въобще достоен човек.

Да като човек като мен на който историята му е слабост, гледах,когато имам възможност неговото предаване. Спомням си, че се казваше "Безкомпромисно" и канеше интересни гости :roll: Дано вече е добре човекът, без значение за какъв го смятат, все пак всички сме хора и здравето е най-важно ;)

Така е,здравето е най-важно.Иначе Жеков и Ифандиев бяха единствените свестни водещи в тази телевизия и съвсем закономерно бяха изгонени от нея.Няма и кой да ги вземе по обясними причини.Много точен въпрос зададе Георги Жеков защо другаря Диков не покани един интелигентен,ерудиран и качествен журналист като Ифандиев в Канал 3,а взе агент Алберт.Може би този въпрос и неговият отговор са доста показателни за програмния директор-грандоман.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 28 ное 2009 23:26

Masaba написа:Aaaaa,май се сетих за какво става въпрос във видеото,което не искаха да пуснат :mrgreen:
Е кажи де,аз също нямам представа...

Върни се в “Свободна зона”