Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Лудогорец,Реал Мадрид,Ливърпул и Базел!

Мнениеот shotgun blues » 28 авг 2014 21:18

фен на Реал
The mighty Ludogoretz.

Where the hell is that?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 авг 2014 21:19

Какво нещо е съдбата:
Реал=Барса
Ливърпул=Челси
Базел=Вердер
Доста тежка група!Реал ще гостуват за първи път в България,до колкото знам!
Смятам да си изгубя душата за мача с Ливърпул!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 авг 2014 21:19

Лудогорец започва с гостуване в Ливърпул на 16-и септември!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 авг 2014 21:20

Red Warrior написа:И на мен не ми се вярва да има пак "17 мига от есента", но кой знае. ;)

Мен ми се струва, че ще са 20 мига + есента :lol:
Тука го няма вече късмета на начинаещия... бой до дупка :idea: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 авг 2014 21:20

MagicMoments написа:
SgtLiberty написа:
MagicMoments написа:За всички,които ще са на стадиона за да видят Ливърпул и Реал и не са в гостуващия сектор да научат следната песен
Поздрав за капитана и момчетата-Тази песен е създадена в първата шампионска година на Лудогорец , като търпи малки корекции, но неизменно остава това, че момчетата с екипи зелени ще бъдат винаги на върха и от успеха окрилени ще правят нови чудеса.....Ето и песента :
Лудогорец Разград Шампион е! - Три пъти подред и два със Купата , във играта Футбол еталон е , има даже Суперкупата! Пр . Момчетата с екипи зелени ще бъдат винаги на върха и от успеха окрилени ще правят нови чудеса ! Срещите със ЦСКА и Левски -дербита са обещаващи, с разлика от 2-3 гола кефски ще ги бият подобаващо. Пр........... С Черно море с Ботев с Литекс с други с тях ще правят хубави игри.......... Вече никой няма да се чуди, футболът ни ,че напред върви . Пр ........................... Хайде бре, де бре де, чуйте навсякъде Лудогорец е Шампионът с купите, хайде бре, де бре де, знаят навсякъде Лудогорец е Шампионът с купите

За горките екскурзианти от Разград ще е удар,че няма да има безплатни екскурзии и кренвирши,за мача с Базел ако е зимата и сте с -15 гола разлика може да се измисли нещо.

Да разбира ме ли че имаш обсесия към кренвирши ? Искам с доказателства снимков и видео материал и показания на свидетели,че дори един от всички хора дошли да подкрепят Лудогорец на стадиона е получил дори и един кренвирш или друг хранителен продукт! А м/у твоят отбор с кого ще играе в ШЛ.....а искам да кажа във 2-та шестица де :mrgreen:

Боже колко си тъп.Благодарение на факта,че клетата национална кауза Лудогорец трупа коефициент от едва 3 години,заради факта,че няма история и са селско отборче,асансьор между Б и В група,България се представялава в Шампионската Лига от едва 1 отбор и това е шампиона с 3 купени подред титли Лудогорец.И заради това смятам,че питането ти с кой ще играе Левски в групите е малоумно и от написаното от теб следва,че и ти си един от тия безмозъчни,които си нямат понятие от футбол и ходите на Софията и да хапнете кренвирш.А когата Левски е играл в ШЛ,ти със сигурност,не си знаел,че в Рязград има отбор наречен Антибиотик.

Колко струва една титла у нас? В кеш ми кажи, но веднага!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 авг 2014 21:21

Teo написа:
Red Warrior написа:И на мен не ми се вярва да има пак "17 мига от есента", но кой знае. ;)

Мен ми се струва, че ще са 20 мига + есента :lol:
Тука го няма вече късмета на начинаещия... бой до дупка :idea: :mrgreen:

Тео, плюнчи лявата ръка отсега, че ти е по-чужда!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 авг 2014 21:22

BRF написа:Реал ще гостуват за първи път в България,до колкото знам!

Гостувал е на Левски.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 авг 2014 21:22

BRF написа:Какво нещо е съдбата:
Реал=Барса
Ливърпул=Челси
Базел=Вердер
Доста тежка група!Реал ще гостуват за първи път в България,до колкото знам!
Смятам да си изгубя душата за мача с Ливърпул!

Наистина Реал май не са идвали. Кой знае дали ще се случи да дойде отново. Още повече имат най-добрите футболисти, действащ шампион са... Хм, може и да прежаля едни 30 лева да дам за гел на Домуса, но да не очаква от мен да викам "Има ли Лудогорциииии....". :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 28 авг 2014 21:23

Кашчей написа:
MagicMoments написа:
SgtLiberty написа:
MagicMoments написа:За всички,които ще са на стадиона за да видят Ливърпул и Реал и не са в гостуващия сектор да научат следната песен
Поздрав за капитана и момчетата-Тази песен е създадена в първата шампионска година на Лудогорец , като търпи малки корекции, но неизменно остава това, че момчетата с екипи зелени ще бъдат винаги на върха и от успеха окрилени ще правят нови чудеса.....Ето и песента :
Лудогорец Разград Шампион е! - Три пъти подред и два със Купата , във играта Футбол еталон е , има даже Суперкупата! Пр . Момчетата с екипи зелени ще бъдат винаги на върха и от успеха окрилени ще правят нови чудеса ! Срещите със ЦСКА и Левски -дербита са обещаващи, с разлика от 2-3 гола кефски ще ги бият подобаващо. Пр........... С Черно море с Ботев с Литекс с други с тях ще правят хубави игри.......... Вече никой няма да се чуди, футболът ни ,че напред върви . Пр ........................... Хайде бре, де бре де, чуйте навсякъде Лудогорец е Шампионът с купите, хайде бре, де бре де, знаят навсякъде Лудогорец е Шампионът с купите

За горките екскурзианти от Разград ще е удар,че няма да има безплатни екскурзии и кренвирши,за мача с Базел ако е зимата и сте с -15 гола разлика може да се измисли нещо.

Да разбира ме ли че имаш обсесия към кренвирши ? Искам с доказателства снимков и видео материал и показания на свидетели,че дори един от всички хора дошли да подкрепят Лудогорец на стадиона е получил дори и един кренвирш или друг хранителен продукт! А м/у твоят отбор с кого ще играе в ШЛ.....а искам да кажа във 2-та шестица де :mrgreen:

Боже колко си тъп.Благодарение на факта,че клетата национална кауза Лудогорец трупа коефициент от едва 3 години,заради факта,че няма история и са селско отборче,асансьор между Б и В група,България се представялава в Шампионската Лига от едва 1 отбор и това е шампиона с 3 купени подред титли Лудогорец.И заради това смятам,че питането ти с кой ще играе Левски в групите е малоумно и от написаното от теб следва,че и ти си един от тия безмозъчни,които си нямат понятие от футбол и ходите на Софията и да хапнете кренвирш.А когата Левски е играл в ШЛ,ти със сигурност,не си знаел,че в Рязград има отбор наречен Антибиотик.

Колко струва една титла у нас? В кеш ми кажи, но веднага!

За някои нищо,за някои всичко,джамии,турски богове свещи/справка Дучето/
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 авг 2014 21:24

Ето ви програмата:
[rimg]https://pbs.twimg.com/media/BwJORG5CIAA87lt.jpg:large[/rimg]

Върни се в “Лудогорец”