edmon_dantes написа:Teo написа:MagicMoments написа:Blue Mind написа:RedeviL написа:Басирам се, че поне 1/3 от заявилите желание да посетят мачовете на Лудогорец, в живота си не са стъпвали на стадион, камоли на международен мач. Смятай, щом някои отсега питат за цени на билети, дали щяло да има много хора и тем подобни глупости!
Чесно казано наистина изглежда смешно от сега да се пита за билети ,но наистина нямам никакво намерение да пропусна мача с Реал и няма да мога да си го простя,ако не направя всичко възможно да присъствам на този мач.!
Написал си си тим любим единствен на света и търсиш билети за мача на Реал Мадрид.Жалко ,че за мача на Лудогорец с Левски ще има билети в излишък,ама ще дойдеш до София специално за Реал.
Псевдо фенове брат... тия се продават за една боза и едно парче халванищо общо с футболната любов към даден клуб!
Какви псевдо фенове, бе? Това е РЕАЛ МАДРИД!!! Такъв отбор може веднъж в живота да имаш възможност да го видиш на живо. И аз ще направя всичко възможно, за да съм на стадиона. Това не ме прави по-малко левскар. Голяма логика, няма що!
И какво като е Реал Мадрид... ти ако си някакъв фен ще отидеш поне един път да ги гледаш на живо... а ти като гледам и това не си направил... за каква любов става дума, като ги гледаш по диема и бтв тия отбори???