tevez написа:Вълнуваща есен ни чака, представям си Сокачев как ще коментира Лудогорец- Ливърпул
Пази боже .....

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
tevez написа:Вълнуваща есен ни чака, представям си Сокачев как ще коментира Лудогорец- Ливърпул
Stahlgewitter написа:nicromanser написа:най-много мразя фен на един отбор да стане фен на друг....
Домусчиев беше спонсор на ЦСКА или нещо такова и каза......от 30г съм фен на цска
след като купи лудогорец стана фен на разград... или на себе си. Това най-мразя и за това нека пада.
Е разбрал ви е що за стока сте и се е осъзнал
revo3 написа:ronnie написа:revo3 написа:сега феновете които не подкрепят лудогорец, кво става сега ? нали неходите на мачове на лудогорец . нещастници
ще се изтрепете За билети е това сте вие едни отворени нещастници кристиано роналдо ще разбере че има и държава България
Първо аз на мач няма да ходя, защото ако се израдвам на някой гол на Пул нищо чудно мутрите на домуса да ми организират един образователен кютек на тема кой е единствения отбор когото можеш да подкрепяш в тази държава. Или пък да пренощувам в ареста заради "провокация към гостуващата агитка". Второ хората дето ше идат на мач няма да ходят там за да пеят лудогорецсамупубеда а за да видят Джерард и Роналдо.
нека гледат джерард и роналдо когати ги докарат техните отбори защо на мач на лудогорец -ах колко сте жалки
Blue Mind написа:RedeviL написа:Басирам се, че поне 1/3 от заявилите желание да посетят мачовете на Лудогорец, в живота си не са стъпвали на стадион, камоли на международен мач. Смятай, щом някои отсега питат за цени на билети, дали щяло да има много хора и тем подобни глупости!
Чесно казано наистина изглежда смешно от сега да се пита за билети ,но наистина нямам никакво намерение да пропусна мача с Реал и няма да мога да си го простя,ако не направя всичко възможно да присъствам на този мач.!
Blue Mind написа:RedeviL написа:Басирам се, че поне 1/3 от заявилите желание да посетят мачовете на Лудогорец, в живота си не са стъпвали на стадион, камоли на международен мач. Смятай, щом някои отсега питат за цени на билети, дали щяло да има много хора и тем подобни глупости!
Чесно казано наистина изглежда смешно от сега да се пита за билети ,но наистина нямам никакво намерение да пропусна мача с Реал и няма да мога да си го простя,ако не направя всичко възможно да присъствам на този мач.!
radoslav_rashkov написа:16-17/09/14 БАЗЕЛ-ЛИВЪРПУЛ ЛУДОГОРЕЦ-РЕАЛ МАДРИД
30/09-01/10/14 РЕАЛ МАДРИД-БАЗЕЛ ЛИВЪРПУЛ-ЛУДОГОРЕЦ
21-22/10/14 ЛИВЪРПУЛ-РЕАЛ МАДРИД БАЗЕЛ-ЛУДОГОРЕЦ
04-05/11/14 РЕАЛ МАДРИД-ЛИВЪРПУЛ ЛУДОГОРЕЦ-БАЗЕЛ
25-26/11/14 ЛИВЪРПУЛ-БАЗЕЛ РЕАЛ МАДРИД-ЛУДОГОРЕЦ
09-10/12/14 БАЗЕЛ-РЕАЛ МАДРИД ЛУДОГОРЕЦ-ЛИВЪРПУЛ
avg написа:Поздрави на шампионите от Разград! Най-много би ми допаднала следната група
1 Арсенал
2 Дортмунд
3 Спортинг
4 ЛУДОГОРЕЦ
Мисля, че на тази група най-предлазполага към футбола на наще и ще имаме добри шансове да покажем хубав футбол
Иначе според мен най-лесна група би била следната
1 Бенфика
2 Шалке 04
3 Аякс
4 ЛУДОГОРЕЦ
Най-трудна
1 Реал Мадрид
2 Базел
3 Ливърпул
4 ЦСКА София
упс извинявам се за грешката последния не е цска исках да кажа ЛУДОГОРЕЦ, явно съм се объркал поради факта, че снощи на мача се чуваше скандирания за цскакакво ли са си помислили, сигорно че те ще играят в ШЛ
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта