Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Почват 

shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
- modor
- Контакти:
Дайте линк, че гледам съседите по комеди

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- trokadero_
- Контакти:
Rafa написа:Почват
Дано имаме късмет да е някой голям гранд !

Джани Инфантино:"За Ливърпул сме подготвили "горещите топки" 

- JackPackage
- Контакти:
Аре Челси / Атлети в София!!!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
marchisio написа:1982 написа:marchisio написа:Е, имате фенове, ти ми говориш за атмосфера ? Атмосфера не се прави от 2 хиляди, а от 40 000
Тва, което е на левски и цска е по слабо от трета англ. дивизия.
Атмосфера се прави и от 1 000 човека. Но фенове, не платени селяци, дошли на безплатна екскурзия и кренвирши.
Няма лошо да мислиш, че си прав. Злобата ще те убие, приятел. Дано един ден да видиш цска в групите на ШЛ, или поне да играе плейоф.
Явно не можеш да оспориш това, което съм написал, та си се захванал с нещо съвсем друго.
Иначе, предпочитам да съм "злобар", отколкото продажна мастия, готова да се кланя на всеки силен на деня.
Относно ЦСКА - плейоф сме играли. А групите на ШЛ не са ми блян, в тея групи е играл сульо и пульо - ХИК Хелзинки, Хелзингборг, Нордшеланд, Кошице, Унирея Урзичени и т.н., само у нас гледаме на тях като някакъв чудовищен успех и се пъчим с тях десетилетия напред, ако влезнем.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
JackPackage написа:Аре Челси / Атлети в София!!!
Още в групите ли

shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Прибирам се вчера по улица "Гео Милев", насреща ми - Димо Минутаемногов Падалски.
Днеска вървим след работа по "Шипченски проход" и па се разминавам със супершампиона в лехендарното предаване на БНТ
Днеска вървим след работа по "Шипченски проход" и па се разминавам със супершампиона в лехендарното предаване на БНТ

- modor
- Контакти:
Groucho написа:Прибирам се вчера по улица "Гео Милев", насреща ми - Димо Минутаемногов Падалски.
Това е знак

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- trokadero_
- Контакти:
Става интересно