Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- mistreated
- Контакти:
Re: Пътят към титлата !
Къртач, Лудогорец ни бие в преките двубои, но засега губи точки от други отбори. Първенството обикновено не се решава в преките двубои, а в мачовете срещу по-слаби тимове. А и да ти напомня, че последния път, когато ЦСКА станаха шампион, Левски току бяха играли в ШЛ...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Ако се плащат навреме заплатите и да се запази състава сме 100% шампиони...само че има още един фактор-съдийския,след като нашите бяха с агитката на „Стяуа“ и виждайки реакцията на озлобеният Домусчиев,очаквайте още следващия мач с майните поредната съдийска тесла(и)

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
И аз мисля, че титлата ще се реши в това, кой по-малко грешки е допуснал в двубоите с "аутсайдерите", отколкото в директните сблъсъци. Единственото притеснително е, че Лудогорец ще натрупа коеф. и Киро ще търси задължителна титла заради паричките, които "чакат" в ШЛ. Но пък и ние няма да тънем все в мизерия 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Надеждата ми за титла беше в отпадане на Лудогорец снощи, но нищо...Шампиони сме! 

- doni89cska
- Контакти:
plamenst7 написа:А сигурно ли е, че изобщо ще завършите първенството? Лупи май се е разпрострял доста на широко и нещата много ми напомнят за предния му престой.
Единственото сигурно, е че вие няма да завършите първенството
- atanas7510
- Контакти:
Лудогорец са много много по напред от Вас, шансовете за титла на всеки друг отбор в България са минимални. Говоря като играчи и организация трябва да сте почти перфектни. А на Стойчо отборите винаги играят трудно при гостувания, по точно трудно вкарват гол, разчита се по скоро на късмет. А Лудите едва ли ще загубят точки в повече от 2-3 пъти докрая на сезона.
Спомням си една тема на шивача във форума която беше подобна на тази... дано тая има по-добър завършек от предната 

Шивач , не трябва да се надяваме на титла в следващите 3-4 години . Пред нас стои по належаща програма . Толкова време ще ни трябва за да можем да оправим бакиите на боклуците от Перник , да си стъпим финансово на краката и да стигнем нивото на 2008 - ма година , и то при добро управление . До тогава трябва да се радваме , че отбора го има , въпреки стремежа на някои кръгове да го закрият , а каквото дойде , ще е бонус . В момента постиженията в спорта идват след наливането на пари и организация . При нас липсват и двете .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death написа:Шивач , не трябва да се надяваме на титла в следващите 3-4 години . Пред нас стои по належаща програма . Толкова време ще ни трябва за да можем да оправим бакиите на боклуците от Перник , да си стъпим финансово на краката и да стигнем нивото на 2008 - ма година , и то при добро управление . До тогава трябва да се радваме , че отбора го има , въпреки стремежа на някои кръгове да го закрият , а каквото дойде , ще е бонус . В момента постиженията в спорта идват след наливането на пари и организация . При нас липсват и двете .
Прав си, ама надеждичката си ми остава, а и темата е като цяло за титлите за в бъдеще, не само за този сезон. А и нали знаеш, че в Бг нещата се променят за часове, така че силно се надявам зимата и при нас да дойде "Дядо Мраз"

Тео, тогава не бях пуснал тема, ами в подписа си бях сложил, че ще станем шампиони

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:Old_death написа:Шивач , не трябва да се надяваме на титла в следващите 3-4 години . Пред нас стои по належаща програма . Толкова време ще ни трябва за да можем да оправим бакиите на боклуците от Перник , да си стъпим финансово на краката и да стигнем нивото на 2008 - ма година , и то при добро управление . До тогава трябва да се радваме , че отбора го има , въпреки стремежа на някои кръгове да го закрият , а каквото дойде , ще е бонус . В момента постиженията в спорта идват след наливането на пари и организация . При нас липсват и двете .
Прав си, ама надеждичката си ми остава, а и темата е като цяло за титлите за в бъдеще, не само за този сезон. А и нали знаеш, че в Бг нещата се променят за часове, така че силно се надявам зимата и при нас да дойде "Дядо Мраз"![]()
Тео, тогава не бях пуснал тема, ами в подписа си бях сложил, че ще станем шампиониПосле пуснах тема, за да честитя на Лудогорци.
Мечтите са безплатни

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.