Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Re: Прогноза за групата на лудогорец в ШЛ. А вашата?

Мнениеот rumbata » 28 авг 2014 15:58

Атлетико М, Манчестър С, Спортинг, Лудогорец

Потребителски аватар
Xtr3m3_MaCHiNe
Контакти:

Мнениеот Xtr3m3_MaCHiNe » 28 авг 2014 16:02

Както и да го въртите, си гледате ако може любимия ви отбор да дойде и да се "кефите". Ако пък им се паднат 2 - суупер! :)
Хора, стига вече.. бъдете честни поне. Лудите показаха,че не са толкова слаби, тактически грамотни са.. и с Лацио и ПСВ ги бяха отписали, но показаха израстване и тогава, и вчера. Какво, Андерлехт или Виктория Пилзен са нещо повече ли?! Айде, моля ви се!..
Аз ще им стискам палци да се паднат с по-слаби, вие си говорете каквото искате. Но ме учудва цялата работа. Фен съм на ЦСКА, но никога не бих отишъл при ония мангали от Стяуа да викам срещу БГ отбор, който ако не е той, ние няма да имаме коефициент и за 2 отбора в УЕФА! Ето затова сме на това дередже..всеки гледа себе си, и неговия кеф. А сърбите, холандците.. не са по-големи от нас.. НО са задружни! :idea:
Не казвам АКО дойде любимия ви отбор, че не може да го подкрепяте.. но да си пожелаете като пича 2та си любими отбора, или 3 не знам, + най-силния от 3та урна - Лпул..

П.П. rumbata - това предвиждаш ли го, или го искаш? Освен от Спортинг какво виждаш да вземе Лудогорец??
Peace is for pussies.Real men thrive on Chaos!

This Is My Rifle. This Is My Gun..This is 4 fighting. This 4 fun

IF you have two balls,that means you are a man, but if you have 4balls that does not mean you're a superman,it means someone is fucking you.

Потребителски аватар
LudogoretsRazgrad

Мнениеот LudogoretsRazgrad » 28 авг 2014 16:04

Моята прогноза е:

Лудогорец
ЦСКА
Хасково
Берое

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 28 авг 2014 16:06

valio_cska написа:
qnko_diviq написа:Тези които онзи ден реваха и надъхваха да викаме за чужденците сега са първите с теми и мнения.Както каза един пич, тези ще са и първите на касите за големите мачове....

Искам да гледам Байерен, бе ! Базел ми харесват и ЦСКА Москва ми е на сърце ;) И в 6-те мача ще подкрепям тези 3 отбора !!!

Нямат краи простотиите на някои.Кво ще подкрепяш бе .....бива бива да се излагате ама то на нищо не прилича вече.Излиза ви злъч от задниците.Смешници изоглавени
1.Реал Мадрид
2.Манчестър Сити
3.Спортинг
4.Лудогорец

Потребителски аватар
doni89cska
Контакти:

Мнениеот doni89cska » 28 авг 2014 16:07

Аз подкрепях на стадиона Лудогорец срещу Валения, стисках им палци срещу Лацио и срещу всички в групата миналата година, а също така в мачовете със Стяуа. Интересно ще е обаче сега като дойдат Барса или Реал или някой от английските грандове какво ще става на стадиона и докъде ще стигне патриотизма, защото това са все отбори с много привърженици у нас и да не се окажат феновете на ЦСКА не чак толкова черни колкото някои други.
ИзображениеИзображениеИзображение

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 28 авг 2014 16:09

Най-добре ще бъде да се паднат с: Бенфика, Базел/Шахтьор и Олимпиакос/Спортинг. Иначе прогнозата ми е: Арсенал, Зенит и Билбао. Пожелавам успех на Лудогорец и дано успеят да се доберат до третото място в групата и да играят в Лига Европа на пролет. :)
Victoria Concordia Crescit

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 28 авг 2014 16:10

Аз още преди седмица си написах, че искам Реал Мадрид в България. Другите в групата не са от значение. :)

Потребителски аватар
FCBM
Контакти:

Мнениеот FCBM » 28 авг 2014 16:10

Xtr3m3_MaCHiNe написа:Както и да го въртите, си гледате ако може любимия ви отбор да дойде и да се "кефите". Ако пък им се паднат 2 - суупер! :)
Хора, стига вече.. бъдете честни поне. Лудите показаха,че не са толкова слаби, тактически грамотни са.. и с Лацио и ПСВ ги бяха отписали, но показаха израстване и тогава, и вчера. Какво, Андерлехт или Виктория Пилзен са нещо повече ли?! Айде, моля ви се!..
Аз ще им стискам палци да се паднат с по-слаби, вие си говорете каквото искате. Но ме учудва цялата работа. Фен съм на ЦСКА, но никога не бих отишъл при ония мангали от Стяуа да викам срещу БГ отбор, който ако не е той, ние няма да имаме коефициент и за 2 отбора в УЕФА! Ето затова сме на това дередже..всеки гледа себе си, и неговия кеф. А сърбите, холандците.. не са по-големи от нас.. НО са задружни! :idea:
Не казвам АКО дойде любимия ви отбор, че не може да го подкрепяте.. но да си пожелаете като пича 2та си любими отбора, или 3 не знам, + най-силния от 3та урна - Лпул..

П.П. rumbata - това предвиждаш ли го, или го искаш? Освен от Спортинг какво виждаш да вземе Лудогорец??

Ама не мога да разбера защо един клуб трябва да се превръща в национална кауза. За тая работа има "А" мъжки национален отбор. Нали се сещаш, че не мога 15 години да подкрепям Байерн (както е в случая), да дойде мач с Лудогорец и оп-да викам за Лудогорец, щото играят в "А" група. Т'ва за коефициента е така, обаче не е там проблема. Проблема е, че от създаването на Лигата сме вкарали два отбора в групите. Ако футбола ни се ръководеше като хората на никого немаше да му пука колко викали за Стяуа или Лацио.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 28 авг 2014 16:15

Xtr3m3_MaCHiNe написа:Както и да го въртите, си гледате ако може любимия ви отбор да дойде и да се "кефите". Ако пък им се паднат 2 - суупер! :)

Я кажи, някой по-слаб, който може да се падне. Не те разбирам. За да си в тези групи или си първи или втори в топ първенствата на Европа или си минал през няколко кръга пресявки. Аз слаби отбори не виждам. Има силни и много силни. Аз лично искам да гледам световни звезди, защото предпочитам пред това да гледам как Разград падат от Галатасарай или Байер Леверкузен. Иначе, когато отида на мач на Разград няма да ме чуеш да подкрепям нито тях нито противникът им. Просто един мач с надявам се големи играчи в него.

Потребителски аватар
MKirchev
Контакти:

Мнениеот MKirchev » 28 авг 2014 16:15

Миналата година, като се видя жребият за груповата фаза на Лига Европа, масово всички предричаха, че няма как да излезнат Лудогорец от групата, а то какво взе, че стана? Тази година със сигурност няма да е така, но айде не толкова песимистично, при една група Бенфика, Шалке/Базел, Байер/Олимпиякос/Атлетико Билбао/Аякс, си е напълно възможно и прескачане на групата. Моята прогноза е Порто, ПСЖ и Аякс, но ми се иска да е Бенфика, Шалке, Аякс.
Който се прави на врял и кипял, обикновено дрънка врели — некипели.
Някои се броят на пръсти, други я карат през пръсти, трети не си мръдват пръста, но винаги са готови да те посочат с пръст или показвайки ти среден пръст да те оставят с пръст в устата

Върни се в “Лудогорец”