Мнениеот Xtr3m3_MaCHiNe » 28 авг 2014 15:40
Брат, сега съм сигурен,че Венгер съжалява за онзи момент в който за 18мил евро можеше да вземе Балотели.. и накрая той отиде в Пуул. Но той тогава не знаеше, че така ще стане. Хем това е всеки сезон. Аз друг освен Полди (Саного не е готов за големи мачове) не виждам кой да играе на върха докато го няма Жиру. И друго е интересно.. плюхме го Жиру, плюхме.. човека почна страхотно - вкара шедьовър на Сити, вкара много ценен гол на Евертън и.. контузия. Така стана и с Уолкът.. стигна пика си и.. половин година го няма. Така че и аз се надявам последните дни да вземем някой.. ако ще и да е Бони от Суонзи. Да е типична 9ка ми е мисълта. А Мичу например е нарисуван за стила на игра на Арсенал. И вместо сега да го ползваме (срещу 12милиона!!) той е резерва на Игуаин (който пък изпуснахме миналото лято) и влиза за по 10-15мин. Не знам..онзи ден Афобе вкара 2 на Ютд.. дори той е типична 9ка, и нямаше да ни струва нищо..защото си е наш. Лошото е,че време много не остана,а в последните дни се вдигат цените и това като нищо може да откаже Венгер.
П.П. Сори за оффтопика
Peace is for pussies.Real men thrive on Chaos!
This Is My Rifle. This Is My Gun..This is 4 fighting. This 4 fun
IF you have two balls,that means you are a man, but if you have 4balls that does not mean you're a superman,it means someone is fucking you.