VII кръг: Локомотив (Пловдив) - ЦСКА 0:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Plovdiv_1926
Контакти:

Re: VII кръг: Локомотив (Пловдив) - ЦСКА

Мнениеот Plovdiv_1926 » 27 авг 2014 12:17

daniel875 написа:
MAXIMUS написа:Незнам как това нещо получава лиценз!? Убеден съм, че това е най опасния сектор в България.

Уреден мач. Всички знаем "Локо" на кого е сателит. Стойчо иска титлата на всяка цена и не подбира средствата за нейното постигане. А това, че после ще го бият като тъпан на сватба в Европа, не го интересува.
Всъщност, както казах, ЦСКА е единственият отбор, който явно иска шампионския трофей през тази година. Другите са отчайващо слаби или имат други мисли в главата.

Какъв сателит сме на ЦСКА бе, вие съвсем изперкахте. Просто дебелата свиня Динев имаха някакви врътки с гърнетата и им даваше мачове, но вече нито единия, нито другите са тук, така че по-добре не се излагай с тези глупости. Ако не ни вкарате рано, имаме шанс да измъкнем нещо от мача.
П.с. А за сектора, повярвайте, че и вашият не е цвете за мирисане с вход, който побира 2-3 души и трябва да се чака 10 минути, за да се влезе.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 авг 2014 21:20

Plovdiv_1926 написа:
daniel875 написа:
MAXIMUS написа:Незнам как това нещо получава лиценз!? Убеден съм, че това е най опасния сектор в България.

Уреден мач. Всички знаем "Локо" на кого е сателит. Стойчо иска титлата на всяка цена и не подбира средствата за нейното постигане. А това, че после ще го бият като тъпан на сватба в Европа, не го интересува.
Всъщност, както казах, ЦСКА е единственият отбор, който явно иска шампионския трофей през тази година. Другите са отчайващо слаби или имат други мисли в главата.

Какъв сателит сме на ЦСКА бе, вие съвсем изперкахте. Просто дебелата свиня Динев имаха някакви врътки с гърнетата и им даваше мачове, но вече нито единия, нито другите са тук, така че по-добре не се излагай с тези глупости. Ако не ни вкарате рано, имаме шанс да измъкнем нещо от мача.
П.с. А за сектора, повярвайте, че и вашият не е цвете за мирисане с вход, който побира 2-3 души и трябва да се чака 10 минути, за да се влезе.

Обясни му на синичкото за истинската любов между Б и Бесика. :lol: Мчи, тъй де - ебати левскара - да не знае Локо на кого пристава. :lol:

За мача инак знаете - Серджиу Буш ще направи муш. 8-)

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 28 авг 2014 10:07

Кировец написа:Обясни му на синичкото за истинската любов между Б и Бесика. :lol: Мчи, тъй де - ебати левскара - да не знае Локо на кого пристава. :lol:

За мача инак знаете - Серджиу Буш ще направи муш. 8-)

Като толкова искаш обяснения, можеш да кажеш нещо и за любовта между Голямата и Малката чорбаа много преди Б,Г или Бесика.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 28 авг 2014 10:23

Буш, Антон и Тончи ще направят муш за класическото 0-3.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 29 авг 2014 11:34

В каквато и форма да се намира Локото, на Лаута се играе тежко. Смърфовете винаги се хвърлят на кръв, но не се знае имат ли капацитет този сезон. Напуснаха ги доста играчи, взеха се нови, а Камбуров се върна, но дали ще е достатъчно? Не съм гледал мачовете им освен този на Герена и не знам, с какво разполагат. Трудно ще им е срещу ЦСКА, защото червените скалъпиха добър състав и вкарват доста голове. Стойчо превърна статичните положение в оръжие, от което стават изненадващи попадения. Пък и имаме най-добрия изпълнител на пряки-свободни удари - Карачанаков, който е млад и все още се развива. Ошлайфа ли се докрай ще се превърне в супер заплаха за всички вратари във България и Европа. Пробнозата ми за мача е победа за ЦСКА с един-два гола. Всичко друго ни отвежда в посредственоста. Не мисля, че двата отбора ще играят нападателен футбол, но голове ще има. Ако повечето са във вратата на Локомотив по-добре.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 29 авг 2014 12:01

angelofdeath написа:В каквато и форма да се намира Локото, на Лаута се играе тежко. Смърфовете винаги се хвърлят на кръв, но не се знае имат ли капацитет този сезон. Напуснаха ги доста играчи, взеха се нови, а Камбуров се върна, но дали ще е достатъчно? Не съм гледал мачовете им освен този на Герена и не знам, с какво разполагат. Трудно ще им е срещу ЦСКА, защото червените скалъпиха добър състав и вкарват доста голове. Стойчо превърна статичните положение в оръжие, от което стават изненадващи попадения. Пък и имаме най-добрия изпълнител на пряки-свободни удари - Карачанаков, който е млад и все още се развива. Ошлайфа ли се докрай ще се превърне в супер заплаха за всички вратари във България и Европа. Пробнозата ми за мача е победа за ЦСКА с един-два гола. Всичко друго ни отвежда в посредственоста. Не мисля, че двата отбора ще играят нападателен футбол, но голове ще има. Ако повечето са във вратата на Локомотив по-добре.

Братко, Камбуров, ако не си разбрал, срещу ЦСКА няма да играе, защото такова е било условието да бъде пуснат обратно в Локо от Стойчо.
Без реална заплаха като класата на Камбуров ЦСКА ще бие Локо.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 авг 2014 21:03

Кировец написа:
angelofdeath написа:В каквато и форма да се намира Локото, на Лаута се играе тежко. Смърфовете винаги се хвърлят на кръв, но не се знае имат ли капацитет този сезон. Напуснаха ги доста играчи, взеха се нови, а Камбуров се върна, но дали ще е достатъчно? Не съм гледал мачовете им освен този на Герена и не знам, с какво разполагат. Трудно ще им е срещу ЦСКА, защото червените скалъпиха добър състав и вкарват доста голове. Стойчо превърна статичните положение в оръжие, от което стават изненадващи попадения. Пък и имаме най-добрия изпълнител на пряки-свободни удари - Карачанаков, който е млад и все още се развива. Ошлайфа ли се докрай ще се превърне в супер заплаха за всички вратари във България и Европа. Пробнозата ми за мача е победа за ЦСКА с един-два гола. Всичко друго ни отвежда в посредственоста. Не мисля, че двата отбора ще играят нападателен футбол, но голове ще има. Ако повечето са във вратата на Локомотив по-добре.

Братко, Камбуров, ако не си разбрал, срещу ЦСКА няма да играе, защото такова е било условието да бъде пуснат обратно в Локо от Стойчо.
Без реална заплаха като класата на Камбуров ЦСКА ще бие Локо.

Уреден мач.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 29 авг 2014 23:43

Състава задължително да е :Дивиш,Кукоч,Причиненко,Вальо,Апата(ако Венци е готов нека той да играе не бай ти Апостол),Оршулич,Сънди/Бергонси,Силва,Карачанака,Фелипе и Буш.Иначе въпреки че ще са без Камбура ,всички знаем ,че те са много голям отбор за България ,но просто ако искаме да се бориме за 32ра трябва да ги биеме,те не са кой зна екакво просто компенсират посредственоста си с огромното им желание и всеотдайноста с която играят,лично аз смятам ,че ако вкарама ранен гол мача ще ни бъде много лесен,ако ли не то тогава отива на зле положението и ще трябва да чакаме някое статично ако можем да измъкнем,ако и това не стане 0-0 и отвратителен мач. :)

0-2 с голове на Буш и Тони Силва

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 авг 2014 23:46

Не е готов Венци (поне не е в групата). Говореше се, че Стойчо може да пусне в някой мач Причиненко на мястото на Апата, ама ще видим. Милисавлевич дори не е в разширената група от 20 играчи. :|
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”