Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Мнениеот Заклет Левскар » 28 авг 2014 12:49

Teo написа:
fen-fen написа:
Teo написа:
Soul_VB написа:Абе тео - вие подкрепяте чуждите, а ние правим така, че чуждите да подкрепят нас. Кой е гнусаря не разбрах?

Гнусотата е да видиш български трибагреник редом до полумесец.. :idea:

Къде го видя този полумесец малоумнико!? И за трибагреника български дума да не обелваш......твоето знаме е румънското!Обаче аз наистина се убеждавам, че на теб ти трябва помощ! Ти със сериозни психически проблеми.

Психическите ми проблеми е че ви казвам истината в очите, а вие я отричате :?:
Как станахте шампиони 2012 бе.. я си спомни бързо.. щото аз помня :idea:

И аз помня 2012, айде да си мерим паметите. Кой ще извади по дълга....,
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

haha

Мнениеот haha » 28 авг 2014 12:51

Лудогорец напълно заслужаваха класирането си. Това е един от най- лудите мачове, които някога съм гледал, а победата с Моци на вратата беше нещо невиждано. Румънците си заслужаваха отпадането, дори само заради надменното отношение. Да, естествено, че трябва да се поджода самоуверено и със самочувствие, но те направо се оляха.
П.п. Абе, вчера Алекси много рева, че Варела не бил изгонен (наистина си беше за втори жълт) пък накрая той се откъснал, когато Стоянов го фаулира. Всъщност, доколкото разбрах атаката я направил някакъв друг чернокож в нападение, така че на Сокачев клетвите към Варела бяха напразни. :lol:
П.п. Доста е готино да гледаш как разни хора, като да речем Тео, едно сръбско фенче във форума и разни подобни се гърчат от яд.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 28 авг 2014 12:54

haha написа:Лудогорец напълно заслужаваха класирането си. Това е един от най- лудите мачове, които някога съм гледал, а победата с Моци на вратата беше нещо невиждано. Румънците си заслужаваха отпадането, дори само заради надменното отношение. Да, естествено, че трябва да се поджода самоуверено и със самочувствие, но те направо се оляха.
П.п. Абе, вчера Алекси много рева, че Варела не бил изгонен (наистина си беше за втори жълт) пък накрая той се откъснал, когато Стоянов го фаулира. Всъщност, доколкото разбрах атаката я направил някакъв друг чернокож в нападение, така че на Сокачев клетвите към Варела бяха напразни. :lol:
П.п. Доста е готино да гледаш как разни хора, като да речем Тео, едно сръбско фенче във форума и разни подобни се гърчат от яд.

Бих казал безценно........(или както по-горе в темата се изразиха"медно")
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 28 авг 2014 12:55

Der Führer написа:
СВОБОДЕН написа:
CSKA69 написа: Дерменджиев продължава доста да ме съмнява в способностите му да бъде старши-треньор - смените му бяха позакъсняли, а давам и само един красноречив пример - видя се ясно по телевизията, вижте го на записа, как за третата смяна - Вандерсон,трябваше Стефан Генов-Чечо да му подсказва, а изражението на Дерменджиев беше от типа ''е сега и трета смяна ли да правя'' :lol: Успех на Лудогорец в групите - в зависимост от жребия трябва да се преследва следващата цел - 3-място и игра в Лига Европа напролет ;)

+1
Да,виж на кого му кацна птичето на рамото. Там където нито Херо, нито Георги Василев, та дори и Стойчо Младенов. Всичките са повече треньори от Дерменджиев. Всъщност успеха до голяма степен се дължи на работата на Стойчо Стоев който миналата година изгради този стил. Дерменджиев нямаше достатъчно време да го развали дотолкова, че да се окаже фатално срещу тази сравнително посредстветна Стяуа. Но нивото на Лудогорец пада след махането на Стоев и предполагам, че тези които са компетентни го виждат ясно. Въпрос на време е и Домусчиев като отшумят емоциите да усети този момент. Не вярвам Дерменджиев да се задържи дълго, но в Лудогорец трябва да дойде момента в който да разберат, че треньорите не се сменят като носни кърпички. Ако ли не, то Домусчиев ще копира Тодор Батков във фарсов вариант.

Всъщност след като Стоев беше освободен Лудогорец заигра по-правилно . Отделно - миналата година подготовката на отбора беше направена от Петев ( и Дерменджиев ) . Тази година беше правена от Стоев . Разликата е драстична . Но пък в тактическо отношение Дерменджиев има още много да се развива .

Аз също съм на мнение, че има нещо сбъркано в подготовката на Лудогорец и вината за това е на Стойчо Стоев, Явор Вълчинов и на двамата испански треньори,които работят в Разград от зимата (те останаха след смяната на треньорите, но испанци кондиционни треньори,ще ме прощавате, не ми звучи достоверно и убедително) Един Роко Перота (сега е при Ивайло Петев в АЕЛ) в ЦСКА вършеше чудеса с физическото състояние на отбора и това бе чудесен бонус за ЦСКА да се бори за призови места през миналия сезон :idea:
Стойчо Стоев обаче в тактическо отношение е на светлинни години над Дерменджиев и съм убеден, че снощи щеше да си вземе мача още в редовното време ;)
Последна промяна от CSKA69 на 28 авг 2014 12:56, променено общо 2 пъти.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 авг 2014 12:56

Нищо, ние ще минем напряко, директно ще сваляме от трона еврошампиони, както се е случвало и ще се случва. :)
Защо всеки глупчо с малък мозък, когато не може да измисли нещо ново за бъзик, или повтаря старото, или се занимава с никнейма на хората? :lol:

Аз лично не желая моят отбор да влиза в Шампионска лига, само за да се излага, достатъчно ми е, че се излагаме и преди това, ама на вас като ви е приятно влизайте си, всяка година влизайте. Когато сме готови ще влезем и ще ви покажем как се правят някои работи. :mrgreen: Не ми пречи. ;)

Никой не си дава и сметка, че Лудогорец стигна върха на своите постижения, а стигнеш ли върха, вече трябва да се ориентираш по пътя за слизане надолу. Спомни си какво се случи с твоя отбор, след като влезе и излезе от Шампионската лига, с всички се случва това рано или късно, дори и с най-големите отбори. Сбъднеш ли най-големите си мечти, преставаш да мечтаеш и се връщаш в реалността! Дори феновете на Лудогорец сигурно си дават сметка, че големите мечти са постигнати вече и в един миг всичко ще свърши, а после какво правим като се изгуби уважението?

Тъй че от излишно високомерие полза няма.
Като страничен и безпристрастен наблюдател и човек, който от дете само с футбол се занимава смятам, че успехите на Лудогорец за толкова кратък интервал от време са крайно съмнителни, но целият световен футбол сме го поставили под съмнение, така че на кой му пука. Но реално, ако се замисли човек, може да види, особено ако е следил достатъчно европейските турнири, развитието на вътрешните първенства по света, е наясно, че такъв друг аналог няма и е съвсем в реда на нещата хората да се съмняват. :mrgreen:

Както и да е, всеки може сам да си направи някои изводи, а който не може сега, ще ги прави като събере повечко акъл, за да си ги направи. :)

Никой не може да ме убеди, че вчерашният мач например не е съмнителен, това не беше никакъв футболен мач, а по-скоро като комедийно тв шоу, като се вземе предвид и развитието на самия мач и нежеланието на играчи на Стяуа да бият силно дузпите, той дори брат ми, който от дъжд на вятър гледа футбол го видя и изказа съмнение по въпроса, вие не можахте. Най-малкото видя и прецени, че играчите на Стяуа се опитваха да се подиграват с "вратаря" Моци при дузпите, но съдба или нещо по-силно ги наказа. Аз пък бях убеден, че Лудогорец ще влезе в групите, още преди да стартират тазгодишната си кампания и предполагам, че много такива юнаци сте ми се подигравали, само че ей го на драма, съмнения, подозрения, но Лудогорец влезе в групите, а никой не рече и едно браво за готината прогноза.
Има ли смисъл да споря с хора, които никога не биха се осмелили да дадат подобна смела прогноза, камо ли да разбират повече от футбол? Аз не виждам, затова и не смятам да взимам чак такова дейно участие. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 28 авг 2014 12:59

MASTER_COOL написа:След като използвате такива изрази като "комунистически петолъчки" , "червени боклуци" и скандирате рефрени на сините за боя по главата. Трябва да знаете , че омразата към Вас ще бъде все по - голяма и по - голяма. Много нормални червени фенове, Ви подкрепяха , заради това, че все пак представяте България пред Европа и Света и да БЯХМЕ на стадиона. Но сега тези / като мен / си седиме вкъщи и изпитваме пълно безразличие към Проекта на АГИ Домусчиеви !

А онези 100 - 200 човека от вчера, дори не искам да ги коментирам. Всеки сам си избира пътя в живота и определя приоритетите си. Същото споделих и след изцепката на онези сините от пролетта с Лацио. И двете постъпки са идентични и безумно грозни ! Израз на дълбоки комплекси.

Никога , по абсолютно никаква причина не бих подкрепил от трибуните чужд отбор, освен ако не говорим за Манчестър Юнайтед !

Аха,значи вие може да си викате "турци сте",но когато някой ви засегне ранимите душици и ви нарече "червени боклуци" си проси омраза? Брей,така ли разсъждавате красноармейците :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Лудогорец в ШЛ :)

Мнениеот boabbb » 28 авг 2014 13:15

JACKO написа:
boabbb написа:
Аврамов написа:Дори и долнопробния испански съдия и турските измекяри от ЦСКА не успяха да спрат големия Лудогорец.

Ако и българските политици и българския народ бяха като играчите на Лудогорец, цена нямаше да имаме.

Честито на всички българи и успех в групите.

Имаш предвид ... цигани :? :? :?

МАМАТИ--МА МА ЛИГАРССКА.

Явно и като феновете им ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 авг 2014 13:26

Реално погледнато Лц има големия шанс да запише "по-добро" представяне в групите от "Левски"!Просто във всеки от 6-те мача трябва да получат поне по 3 гола,а това е напълно осъществимо!Да си припомним какво стана на мача с "Валенсия" в София,а испанците играха с човек по-малко!А,в първите три урни има отбори,които са доста по-добри от "Валенсия"(и от Базел)!Сами може да си направите сметката!
Успех в начинанието,дано зелуенити успеят да се представят на ниво и изместят "Спартак" Москва(0:18,ако не се лъжа) от първото място,за отбор с най-много допуснати голове за всички времена в групите на ШЛ! 8-) :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 28 авг 2014 13:31

CSKA 78 написа:Реално погледнато Лц има големия шанс да запише "по-добро" представяне в групите от "Левски"!Просто във всеки от 6-те мача трябва да получат поне по 3 гола,а това е напълно осъществимо!Да си припомним какво стана на мача с "Валенсия" в София,а испанците играха с човек по-малко!А,в първите три урни има отбори,които са доста по-добри от "Валенсия"(и от Базел)!Сами може да си направите сметката!
Успех в начинанието,дано зелуенити успеят да се представят на ниво и изместят "Спартак" Москва(0:18,ако не се лъжа) от първото място,за отбор с най-много допуснати голове за всички времена в групите на ШЛ! 8-) :mrgreen:

какво значение има какво ще постигнем
ние сме в ШЛ и радваме България и българите

ти си при мамалигарите

Потребителски аватар
Див Селяк
Контакти:

Мнениеот Див Селяк » 28 авг 2014 13:32

Честито на лудогорци. Ще гледаме хубав футбол в София, благодаря! Дано имате късмет с жребия /желая ви Бенфика от първа урна/ и да стигнете поне до 3-то място в групата и елиминации в ЛЕ.

Върни се в “Лудогорец”