love_hurtz написа:Тео моля те, не ми пиши теен глупостите си. Ходи си стискай пъпките и не ни обеснявай неща, които не разбираш. Как са създадени Левски и ЦСКА сигурно не е било изкуствено, природата ги е изсрала. Ходи си пиши домашните, боли ме фара за ултрасите ви и ваще смешни песни, за боНби ви и факлите ви. Вчера се видя семейства, мъже и жени на по 40-50 години присъстваха на стадиона. Нормалните хора от обществото дошли да се забавляват. Защо мислиш на стадиона на ЦСКА и Левски има 1-2к човека(ще намаляват още споко), никой нормален човек не му се слуша кур за това, селяни сте и умрете и т.н. Фенове се трупат с успехи и добра игра или когато отбора защитава някакъв идеал и застава зад нещо. Не случайно навремето се е получило много добре за ЦСКА или Левски. Феновете на единия отбор са защитавали комунистическия идеал, другите са били против него. Също така са имали и успехи от там са дошли другия тип хора. Каква са успехите на Левски и ЦСКА в момента , какви са идеалите които защитават ? Никакви успехи и омразата не е идеял, никой нормален човек не иска да мрази. Омразата е за бедните и нисши души. Всеки човек постигнал нещо в живота е видял, че омразата не постига нищо, а само те дърпа назад. Така, че не ми обеснявайте смешни истории, Левски и ЦСКА били вечни. Продължавайте така и след 15-20 години ще сте никой. Няма нищо вечно на този свят, запомни го това моето момче. По-добре ме послушай мене къде къде по-умен съм от твойте кумири в агитката ти.
Нямам нищо против крайни фенове, въпроса да са крайни в някакъв идеал. Проблема е като си прост и тъп като галош и си краен, тогава нямаш спирачката в главата, няма го образованието да те спре и да кажеш стига тази граница не трябва да се прекрачва. По този случай съм обеден, че ако не на ЦСКА, феновете на Левски от едно време се обръщат в гроба заради тяхната простотия в момента. Несъмнено все още има свестни хора в секторите на Левски и ЦСКА, но те намаляват все повече и повече, в момента в които изчезнат тотално, това ще ви е края вечните.
Предпочитам да съм част от 1 000 лумпени от Сектор Б,които дават сърцето и душата си за отбора и не са част от силните на деня,отколкото да съм част от нормалните и системата.Като говориш за години кажи къде бяха Лудогорец преди 15-20 години,или пък преди 8,когато Левски стана първия отбор играл в ШЛ и всички тия нормалните станаха левскари,естествено сега няма помен от тях.Идеал за мен е Левски,не факта,че някакъв олигарх е изсипал милиони в някакво бедно градче и от отбор играл от В групите за 4 години го направи участник в ШЛ и национална кауза,за която орките,викнат 1-2 пъти Българи юнаци,дошли на стадиона с националния трибагреник и се чувстват горди,че чак и трибуна Моци ще кръщава нарциса.Ако ча теб и нормално да подкрепяш Лудогорец,за мен не е и го приемете това най-накрая,не е нормално нарциса да вика Цяла България е зад мене,само бедни душици викат против мене.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]