Лудогорец-Стяуа...фенове на ЦСКА???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- trokadero_
- Контакти:
Re: Лудогорец-Стяуа...фенове на ЦСКА???
Там ли сте утре , армейци ? 

Билети за КЛЕТКАТА при феновете на Стяуа могат да се заявят във фен магазина на Армията.Нужни са две имена и 10лв. до утре(сряда 17.00).Билетите ще се дават на Дървеното от 18.00 до 19.00 където е сборното място!Който си е купил за А сектор,да бърза към касите да го продава!
Аз ще подкрепя Стяуа! Идвам!
Публикувано на: 26.08.2014 21:08
Автор: Петьо Костадинов - Полковника
Така. Парвенютата си позволиха да минат безобразно границата. Те отдавна са преодолели земното притегляне, но преминаха оттатък дъгата и стигнаха до другия бряг на междучовешките послания. Чрез безмозъчните си всеядни рупори само за няколко часа разпръснаха заплахи за някакви "частни охранители" за мача Лудогорец-Стяуа и бълвоч от внушения за всенародната любов и здравия патриотизъм у феновете на ЦСКА от Североизточна България.
Винаги, когато се премине границата се стига до битка. Някой пада, накой вдига триумфално ръце. До следващата.
Твърди се, че отборът от Разград бил обединил нацията. Истината. Няма такъв, който да я е озлобил повече в историята на българския футбол. И не заради треньорите, играчите или отрудените фенове оит Делиормана. А заради парвенютата, които създават моделите на поведение и които си купуват влияние. Не съм спец, но си мисля, че търговията с влияние е престъпление (б.а. - апропо, журналистите длъжностни лица ли са или не? ).
Доколкото не съм специалист по право, а неподлежащ на манипулация "непатриот" имам вече не намерението, а решение да посетя този мач и да подкрепя Стяуа.
И още нещо за парвенютата и неграмотниците. Стяуа не е чужда отбор, а братски на ЦСКА клуб от общата ни държава Европейски съюз. Със сигурност Космос от Ню Йорк и Лос Анжелис Галакси са клубове от САЩ. Но в САЩ отдавна имат усещането за общност, а не непреходно анадолско влияние и манталитет.
Финално - Стяуа идва от Букурещ, градът, който е приютил на практика всичките български революционери оставили костите си за свободата на България, за да могат днес самозабравилите се лигльовци да наемат биячи. За разлика от градът, в който същите нискочели мускули разбиваха носовете и лицата на съвършено беззащитни хлапета.
Е, аз тази кръв няма да забравя и се присъединавям към момчетата на "Армията" в подкрепа на Стяуа. На който му харесва - харесва!
Разбрах, че часът за сбор е 19 часа. Ще бъда там. Очаквам да сме с поне един повече от 47.
Кукоч каза: Tonći Kukoč
преди 13 часа от Dragalevtsi
Ludogorets-Steaua 0-3 !
Ludogorets-Steaua 0-3 !
Venko123 написа:Кукоч каза: Tonći Kukoč
Ludogorets-Steaua 0-3 !
Тоя е груб

Леевски, оле

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Шествието на Норд преди мача
Суд преди мача

Мача

Говедата с трофей на Норд

Суд преди мача

Мача

Говедата с трофей на Норд

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Важното е, че феновете на Лудогорец са българи и патриоти.

- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Мисля, че подобни неща дори няма смисъл да бъдат коментирани.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
За патриоти - не знам, но са си българи
Това, че се казва Селим Мюмюн, не значи, че не е българин 

Леевски, оле

Вчера ми стана мъчно за агитките на цска и стела, но особено за цска- като се пееше химна на България и се развя флага ни на терена как ли са се чувствали горкичките....
Никой не обича предателите , особено предателите на БГ знаме и национален химн
Никой не обича предателите , особено предателите на БГ знаме и национален химн