Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот Der Führer » 28 авг 2014 07:42

бе ... не е като Гуардиола да не е махал играчи от отборите си за дребни прегрешения . Последния пример - ръкавиците на Кроос 8-)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 28 авг 2014 08:01

MCMXIII написа:Къде ги бъркаш Алонсо с Мартинес, бре? Хави е ЗАЩИТНИК, виж в трансфера. Там Лаам е халф, Робен е нападател. Страното е, че Нойер е вратар още :)

П.п. Ще поживеем и ще видим това за Алонсо. Аз съм пас. Добър играч е, но в Мюнхен също има отлични играчи.

Аз пък съм крайно против ... Първо Рейна , сега ако и това за Алонсо излезе вярно , Байерн ще се превърне в пансион за бракувани испански пенсионери . Да хвърлиш 10 млн за 33 годишен играч , си е пълен дебилизъм граничещ с олигофрения . А и Алонсо ще иска солидна заплата . Ако този трансфер стане факт , то ръководството на Байерн трябва целокупно да си подаде оставката
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 28 авг 2014 08:46

Der Führer написа:бе ... не е като Гуардиола да не е махал играчи от отборите си за дребни прегрешения . Последния пример - ръкавиците на Кроос 8-)

С тия ръкавици доста пресоляваш нещата. Гуардиола си има и тъмна страна, че даже не една, ама пък за едни ръкавици, несериозно е според мен.

Абре, днес има жребий за ШЛ. Няма да е зле, Байерн да играе с Разград (името е на германски), за да гледам баварците на живо и да се радвам на българите :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 авг 2014 09:21

MCMXIII написа:
Der Führer написа:бе ... не е като Гуардиола да не е махал играчи от отборите си за дребни прегрешения . Последния пример - ръкавиците на Кроос 8-)

С тия ръкавици доста пресоляваш нещата. Гуардиола си има и тъмна страна, че даже не една, ама пък за едни ръкавици, несериозно е според мен.

Абре, днес има жребий за ШЛ. Няма да е зле, Байерн да играе с Разград (името е на германски), за да гледам баварците на живо и да се радвам на българите :)

Това ми е желанието и на мене. Или Арсенал 8-) В тези случаи боядисания Параход ще намаа 50 кинта на билетите и ще ни остриже, дее*а и боклука :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 28 авг 2014 09:30

boabbb написа:
Това ми е желанието и на мене. Или Арсенал 8-) В тези случаи боядисания Параход ще намаа 50 кинта на билетите и ще ни остриже, дее*а и боклука :lol: :lol: :lol:

Стига мисли кат Бай Ганьо, бре! 50 лв. са 3 бутилки маркова ракия. Има и друг вариант. Заделяш 10 лв. от аванса, после 10 лв. от заплата, после пак и те така :)
Мисли позитивно! За 50 кинта, че видиш 6 действащи световни шампиона.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 авг 2014 09:36

MCMXIII написа:
boabbb написа:

Стига мисли кат Бай Ганьо, бре! 50 лв. са 3 бутилки маркова ракия. Има и друг вариант. Заделяш 10 лв. от аванса, после 10 лв. от заплата, после пак и те така :)
Мисли позитивно! За 50 кинта, че видиш 6 действащи световни шампиона.

А-а, естествено, бе :lol: Вадя ги моментално, не е проблем 8-) Аз ракия не купувам, а си правя. Нещо уискита само от време на време да промешам :lol: :lol: Байерн в София ( ако играят тука, де ) не се изпуска :!:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 28 авг 2014 10:30

MCMXIII написа:

Възможно е да пресолявам ... ама случаите са не един и два . И Барса и в Байерн . Специално при баварците почти всеки напуснал отбора имаше пререкания с Гуардиола .
Има и нещо друго ... Още преди световното , а и по време , имаше анализи от страна на доста немски специалисти , че и в Байерн и в националния отбор че когато Кроос и Гьотце са едновременно на терена , резултата не е добър . Ако приемем че Лам единия твърд халф , то Швайнщайгер , Бернат , Алкантара , Алкантара , Кроос и Гьотце бяха конкуренти за 3 места . Обаче Швайни е икона за Байерн , а от останалите 3-ма са доведени по настояване от Гуардиола ;)
както и да е ... ще видим в края на сезона , дали взетите решения са били правилни . 8-)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 авг 2014 10:40

Сега и Чаби :lol: :lol: Тояго е контузен, та зат'ва ще докараме тоя пенсионер :lol: Обаче тия 10 милиона на сезон нещо не ми се нравят ... Ако е вярно, че на Кроос не са му ги дали, а сега ги дават на тоя ... Остава въпроса : Къде са немците в ръководството на Байерн, бе, да го еба ?!!!!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 28 авг 2014 11:12

boabbb написа:Сега и Чаби :lol: :lol: Тояго е контузен, та зат'ва ще докараме тоя пенсионер :lol: Обаче тия 10 милиона на сезон нещо не ми се нравят ... Ако е вярно, че на Кроос не са му ги дали, а сега ги дават на тоя ... Остава въпроса : Къде са немците в ръководството на Байерн, бе, да го еба ?!!!!

Ами явно работят усилено да правят пари , които Гуардиола да харчи ... защото през зимата в прав текст казаха ,че 8 млн заплата за Кроос , цитирам - "Ще наруши финасовата стабилност на клуба" ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 28 авг 2014 12:44

Е , вече е официално . Остават само медицинските прегледи преди да представят Алонсо :evil: ... Олигофренията е пълна ... продаваш един от най-добрите халфове в света на безценица и същевременно връщаш солидна сума на клуба като купуваш свършил с футбола и тотално излишен за Реал играч . Освен това го правиш и един от най-добре платените играчи в Байерн ... Пълен отврат :evil:
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”