Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Мнениеот GOLEADOR » 28 авг 2014 09:11

GOLEADOR написа:
makedonski написа:Лудогорец категорично измести ЦСКА от второто място в българския футбол и стана вторият най-успял бг отбор след Левскиньо.

Пич,аз съм бил на полуфинален мач на ЦСКА в ЕКТ (с Барселона),ти ми говориш за Лудогорец и Левски.Полуфинал в ЕКТ - това нещо никога няма да го преживеете с отборите си.
Последна промяна от GOLEADOR на 28 авг 2014 09:11, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 28 авг 2014 09:11

Честито на всички фенове на Лудогорец!!!
Станахме свидетели на добра игра вчера! Пожелавам успех в групите на Шампионската лига на отбора.

Напред Crazy Forest 8-)
LIVERPOOL RULZZ

КироВарна
Контакти:

Re: Най Българската Шампионска лига в историята

Мнениеот КироВарна » 28 авг 2014 09:17

Честито на Лудогорец!!!Желая ви успех и в груповата фаза!И излизане от групата естествено!!!Най-малко......

kefeshtse

Лудогорец в ШЛ :)

Мнениеот kefeshtse » 28 авг 2014 09:18

Чудесно! България отново има представител в най-силния европейски турнир. 8-)
След много бърз прогрес Лудогорец донесе слава на България и незабавно влезе в елита на целия континент.
Нека всички пожелаем на българския жрец в най-популярната игра силно и достойно представяне.
[offtopic]и Лудогорец да спечели победа в някоя от следващите европейски срещи, което очаквах от моя син отбор от преди 8 години.[/offtopic]

Темата не е за мача, тя е за факта, че български отбор ще участва в ШЛ.
Последна промяна от kefeshtse на 28 авг 2014 09:36, променено общо 1 път.
Бъди оптимист, мисли позитивно :) :) :)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 28 авг 2014 09:18

Честито !
Признавам, че исках да загубите, най - вече заради наглата ви фенска маса !
Също така признавам, че бяхте по - добрият отбор снощи и заслужавахте да отстраните Стяуа.
Сега ви е паднало да се надувате ;)

Жалко, че моят Юнайтед го няма в жребия и няма да дойде в София.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

kefeshtse

Мнениеот kefeshtse » 28 авг 2014 09:21

Опонентите, които Лудогорец надви:

Дюделанж
Партизан
Стяуа

Откривате ли символика в абревиатурата, която се получава? 8-) Кого Лудогорец излиза, че е победил...
Бъди оптимист, мисли позитивно :) :) :)

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 28 авг 2014 09:22

Tommi написа:
Red Warrior написа:Е при вас изхвърлиха от серия "А" италианските грандове. Така че успеха на Лудогорец за мен е по-голям от вашия калитковският.

Ама УЕФА не ни е предпазила по административен начин от участниците от Италия, Англия, Испания, Германия. Сега ако тръгнем да спорим кой е имал по-голям късмет - дали този, който е изтеглил лек отбор при жребия, или онзи, който е изравнил в последната минута и е бил на дузпи, вече отиваме много далеч.

Ами пич ... това е Шампионска лига . Най-нормалното нещо е , шампионите на страните си да има някакво предимство пред 4-те в първенствата си
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
rere

Мнениеот rere » 28 авг 2014 09:25

stefani написа:Колкото повече българи играят толкова по слаб е един отбор :lol:

Айде,айде вие ромите си имате един Мариян Огнянов и вече сте голямата работа.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 авг 2014 09:29

kartacha_hs написа:
Teo написа:
SgtLiberty написа:Мълчанието на гостуващия сектор беше безценно!!! Аз злобея? А вие като си изливате злобата и плюете Лудогорец е нормално? Това което направиха Лудогорец за 4 години вие и за 4000 няма да можете!!! Сега като ви натриха носа момчетата почнахте с късмет било и тн. Смешни сте!

Поредния фен купен от Гела.. рожба и жертва на резултатите.. без сърце и душа, а с кренвирш в уста :idea:

И аз сера на жалкото ви псевдобратство с мамалигарите, заради което вяхте румънски знамена из Борисовата. И на мен ли Киро ще даде кренвирши?

Не, на тебе аз ще ти дам :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 28 авг 2014 09:30

Der Führer написа:
MagicMoments написа:Фактите са си факти,пак театрална публика,но пък надиграхте Стяуа и въпреки огромната доза късмет си заслужихте да сте втория отбор след Левски играл в ШЛ.Но пък мен би ме било срам,ако съм фен на такъв отбор без история,с такава публика ,и да играе в групите на ШЛ.

Ми срамувай се ... кой те спира . А като БЪЛГАРИН съм щастлив от факта , че български отбор е в групите на ШЛ ... Дай Боже повече такива отбори без история и фенове :!:

Ми тя историята се трупа. Малко по малко. От всичко печели българския футбол. Ще кажете защото, все пак това е отбор с много чужденци - но да не пропускаме, че в момента там се обучават много млади надежди и част от парите отиват за тях, отделно си правим някаква реклама, отделно коефиценти и глупости, отделно хората в един беден район ще си повдигнат самочувствието, отелно е пример за другите ни отбори. А квито и успехи да имат останалите не са кой знае какви, да, в другите страни едва ли се хвалят, че са били били някакъв отбор преди 40 години или че техен играч е вкарал гол на един-кои-си... това не е никаква история.

Кво да кажа. Пък за мача:

Мачът все едно се размени с първия. Пълно огледало на нещата. Румите пазиха 0:0 както бях предположил и наистина това се оказа опасно изкушение. Гол в последната минута. Играха вяло, особено в нападение, а защитата им макар, че беше силно подсилена, от всичко на два крака с жълта фанелка наоколо, не си вършеше много задоволително работата. Крейзитата ритаха по-добре във всяко отношение, но все порпускаха до края. Голът им даде много морал за продълженията и дори за дупите.

Отделно. Браво на Дерменджиев, който подбра Моци напълно преднамерено, защото го е пускал да пази на дузпички като са си цъкали на тренировките, а също и за други негови решения.

Някои действия на футболитите показват, че макар и да са изградени от хиляда народа, имат спойка като отбор. Включително и жертвата на Стоянов с фала, което приличаше на онова, което се случи на 1/4 финала на СП с Уругвай - Гана. И тъй.

Днес ще разберем какво ги очаква в групите. Но ние си знаем до някъде още сега - поне два космически за нашите стандарти отбора и един, който може и да е по-колеблив, което ще е най-добрия случай.

Върни се в “Лудогорец”