Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

scot

Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Мнениеот scot » 28 авг 2014 08:56

Каква емоция са усетили бе... безчувствени хора имаше в сектор А и В...
Лошото е че сега ще се народят един тон феновете жертви на резултата.. ето това е най-лошото :idea:

КО? ЛУДОГОРЕЦ се показва най-българския отбор!!!!!!
Със сърце и душа, и можене - ДО ПОБЕДА! ЦСКА /моя отбор/, не може да играе, не иска победи и пада от зимбру. Да затъва. Феновете му могат само да се смаляват.
ЛУДОГОРЕЦ - обратно. С победите идват и парите, идва и признанието и уважението. това ще има само един резултат: ФЕНСКА МАСА! И не такава, на хероин, за лична гвардия на собственика и за мокри поръчки. А баш си съвременна. Ходи на мач, плаща си и получава радост и удоволствие от победи на отбора.
ПОКЛОН ЛУДОГОРЕЦ, СОЧИТЕ ПРАВИЛИНИЯ ПЪТ!
А падналите от зимбру, иртиш и мура - могат само да замълчат и да се скрият във втората полавина на таблицата. ЗАСЛУЖЕНО.
Последна промяна от scot на 28 авг 2014 08:58, променено общо 1 път.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 28 авг 2014 08:58

Браво! Голям мач за Лудогорец снощи. Напълно заслужена победа. Не съм фен на отбора, но определено се радвам на постижението им. Хубаво е и да се вижда липса на дрогирани индивиди с качулки по трибуните, дошли с единствената мисъл да рушат. Е, красноармейците се проявиха за пореден път. Нямаш право на български стадион, на отбор представящ България да викаш "турци сте". То не бяха лизания на сръбски, английски, румънски задници... Убеден съм че тези малоумници за първи път гледат Стяуа, но ги наричат "братя". Стойте си вкъщи когато омразата ви е движещата сила и не излагайте България. А ако любовта Ви към Стяуа е толкова безгранична... ей го на де е Букурещ- предполагам в събота играят за първенството. Защо не отидете да подкрепите братята си тогава... И стига вече с тези глупости като "изкуствен, измислен отбор". Тези дето го плямпат да се замислят кой и как ги е създал и как в момента въпреки многото нарушения на правилници и разпоредби пак са на изкуствено дишане.
Успех на Лудогорец в групите!

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Re: Най Българската Шампионска лига в историята

Мнениеот kartacha_hs » 28 авг 2014 08:59

Teo написа:
SgtLiberty написа:Мълчанието на гостуващия сектор беше безценно!!! Аз злобея? А вие като си изливате злобата и плюете Лудогорец е нормално? Това което направиха Лудогорец за 4 години вие и за 4000 няма да можете!!! Сега като ви натриха носа момчетата почнахте с късмет било и тн. Смешни сте!

Поредния фен купен от Гела.. рожба и жертва на резултатите.. без сърце и душа, а с кренвирш в уста :idea:

И аз сера на жалкото ви псевдобратство с мамалигарите, заради което вяхте румънски знамена из Борисовата. И на мен ли Киро ще даде кренвирши?

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Re: Най Българската Шампионска лига в историята

Мнениеот nikita 333 » 28 авг 2014 09:01

Teo написа:
SgtLiberty написа:Мълчанието на гостуващия сектор беше безценно!!! Аз злобея? А вие като си изливате злобата и плюете Лудогорец е нормално? Това което направиха Лудогорец за 4 години вие и за 4000 няма да можете!!! Сега като ви натриха носа момчетата почнахте с късмет било и тн. Смешни сте!

Поредния фен купен от Гела.. рожба и жертва на резултатите.. без сърце и душа, а с кренвирш в уста :idea:

Злобейте си то само това ще ви остане!!! ;)
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

kefeshtse

Мнениеот kefeshtse » 28 авг 2014 09:01

Аз бях предварително сигурен, че Лудогорец ще влезе в ШЛ.
Бъди оптимист, мисли позитивно :) :) :)

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 28 авг 2014 09:02

MagicMoments написа:Фактите са си факти,пак театрална публика,но пък надиграхте Стяуа и въпреки огромната доза късмет си заслужихте да сте втория отбор след Левски играл в ШЛ.Но пък мен би ме било срам,ако съм фен на такъв отбор без история,с такава публика ,и да играе в групите на ШЛ.

Ми срамувай се ... кой те спира . А като БЪЛГАРИН съм щастлив от факта , че български отбор е в групите на ШЛ ... Дай Боже повече такива отбори без история и фенове :!:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

kefeshtse

Мнениеот kefeshtse » 28 авг 2014 09:02

Лудогорец беше по-силният отбор в сравненине със Стяуа.
Бъди оптимист, мисли позитивно :) :) :)

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 28 авг 2014 09:04

Лудогорец категорично измести Цска от второто място в българския футбол и стана вторият най-успял бг отбор след Левски.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 авг 2014 09:05

Честито за победата.След равните мачове с Дюделанж,Партизан и загубата от Стяуа,предполагах,че най-много да направите равен на румънците,но вие успяхте да преодолеете Стяуа.Поздрави за което.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 авг 2014 09:10

makedonski написа:Лудогорец категорично измести Цска от второто място в българския футбол и стана вторият най-успял бг отбор след Левски.

Пич,аз съм бил на полуфинален мач на ЦСКА в ЕКТ (с Барселона),ти ми говориш за Лудогорец и Левски.Полуфинал в ЕКТ - това нещо никога няма да го преживеете.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Лудогорец”