Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Мнениеот Der Führer » 28 авг 2014 08:16

Дааа ... Моци отпори мощно Стяуа в анала , а после културно го подаде кафяв на красноармеските им подлоги да го посмучат :mrgreen:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Най Българската Шампионска лига в историята

Мнениеот Teo » 28 авг 2014 08:30

SgtLiberty написа:Мълчанието на гостуващия сектор беше безценно!!! Аз злобея? А вие като си изливате злобата и плюете Лудогорец е нормално? Това което направиха Лудогорец за 4 години вие и за 4000 няма да можете!!! Сега като ви натриха носа момчетата почнахте с късмет било и тн. Смешни сте!

Поредния фен купен от Гела.. рожба и жертва на резултатите.. без сърце и душа, а с кренвирш в уста :idea:

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 28 авг 2014 08:30

С малоумните си и селски изказвания едно самозабравило се президентче още повече подклажда омразата към отбора, чийто собственик е.

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 28 авг 2014 08:37

Teo написа:Отбор без публика със сърце стигна до групите на ШЛ отново чрез уникален късмет... сигурен съм, че след време всичко това което се случва на този отбор в момента ще им се върне точно обратното!
Сега много ще почнат да наскачат и като фенове и като маса... знайте едно... любовта на хората не се купува, любовта на хората няма как да я имате... а това е нещото което съвсем скоро ще разберете :idea:

Сега ще ти обясня каква е разликата между Лудогорец и отборът на сърцето ти (че и Левски, Ботев, Берое и т.н.). Публиката им е нова, не е пълна с едни момчета с обръснати глави, които пият много, пеят много, но и глупости все правят. Нормалният български фен иска да гледа футбол, при това в една по-нормална среда. В това отношение харесвам публиката им. Нивото на подкрепа не е на нивото на водещите агитки, но го правят от сърце, забавляват се и са колоритни.

А за това, че стигнали с късмет - сигурен съм, че ако Стяуа се бяха класирали, въпреки антифутбола който показаха вчера, щеше да кажеш, че опитът им е помогнал, а не късмета.

Мисля, че президентът им трябва да се отдръпне и да не говори по медиите. Има само негативен ефект от това.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 28 авг 2014 08:44

mtaraduda написа:С малоумните си и селски изказвания едно самозабравило се президентче още повече подклажда омразата към отбора, чийто собственик е.

Напълно прав е Домусчиев, за вчерашния мач...
Всеки има право на избор, но да отидеш, да пееш за друг отбор, под друго национално знаме..после да се измъкнеш унижен...според мен точно като дребни душици са се почувствали...
Само за 20 дни под ножа минаха и трите армейски величия - Партизан, ЦСКА и Стяуа, това е фоклор вече....
След оня плакат за "Евроидиотите" Левски, трябва да се направи и едно плакатче , за армейските братя...
Не че ние ще го направим - ние сме доказали че не мразим, просто давам идея на сините ;)

Искам да благодаря на нормалните фенове отишли да гледат мача. Дали са от Лудогорец или не няма значение, със сигурност са усетили мача и емоцията, какво повече да искаме ?
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 авг 2014 08:48

snakebite написа:
mtaraduda написа:С малоумните си и селски изказвания едно самозабравило се президентче още повече подклажда омразата към отбора, чийто собственик е.

Напълно прав е Домусчиев, за вчерашния мач...
Всеки има право на избор, но да отидеш, да пееш за друг отбор, под друго национално знаме..после да се измъкнеш унижен...според мен точно като дребни душици са се почувствали...
Само за 20 дни под ножа минаха и трите армейски величия - Партизан, ЦСКА и Стяуа, това е фоклор вече....
След оня плакат за "Евроидиотите" Левски, трябва да се направи и едно плакатче , за армейските братя...
Не че ние ще го направим - ние сме доказали че не мразим, просто давам идея на сините ;)

Искам да благодаря на нормалните фенове отишли да гледат мача. Дали са от Лудогорец или не няма значение, със сигурност са усетили мача и емоцията, какво повече да искаме ?

Каква емоция са усетили бе... безчувствени хора имаше в сектор А и В...
Лошото е че сега ще се народят един тон феновете жертви на резултата.. ето това е най-лошото :idea:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Козмин Моци Е БОГ

Мнениеот Der Führer » 28 авг 2014 08:52

anihilator написа:
IvanGit написа:
unobg написа:Тоя заслужава да прибере поне половината от 8-те милиона евро! Аз лично не съм виждал такова нещо. Абсолютна легенда!

половината от наградата да иде за ония 1000 ЧЕРВЕНИ ПОВЪРНИ на стадиона дето скандираха "Турци сте" да си купят свещи ,ма...ка им д...а и отайките.

Питам се как ли са се чувствали под Ромънските знамена дето се вееха :roll:

Как да се чувстват - доволни ... като околософийска магистралка под румънски тираджия 8-)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 28 авг 2014 08:53

Честито класиране в груповата фаза, напълно заслужено и сладко за неутралните фенове на Бг футбола. Това бе и най-добрият мач на Лудите от началото на сезона и квалификациите за турнира, дори малко ме изненадаха ...успех в турнира, ще е трудно, но като нищо могат да се класират на 3 място
Изображение

kefeshtse

Мнениеот kefeshtse » 28 авг 2014 08:54

Браво на Лудогорец. Голям евробоец има България. 8-)
Бъди оптимист, мисли позитивно :) :) :)

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 28 авг 2014 08:56

Teo написа:[

Каква емоция са усетили бе... безчувствени хора имаше в сектор А и В...
Лошото е че сега ще се народят един тон феновете жертви на резултата.. ето това е най-лошото :idea:

Признай си че отиде от неприязън към Лудогорец , а не в подкрепа на Стяуа. Да направихте си фланелки, ама колкото да замажете очите. Защо викахте "турци сте" след като сте били за Стяуа ? ?
Те и едни други отидоха да подкрепят Лацио, пък скандираха против Лудогорец...
Честно казано мен не ме интересуват вашите терзания....вкарахте малко парички в школата ни с вашите пари, какво по добро от това. От тази гледна точка ви благодаря :)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”