Черно Море-ЦСКА [събота,14:00,ст.Тича]
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море-ЦСКА [събота,14:00,ст.Тича]
mursusaid, защо говориш в неопределен член като фиксираш именно моето изказване? Говори за нещата така, както ги виждаш. За Здр.Лазаров е вярно, че преди мачовете през есента смятах, че ще ни е от полза. Тотална грешка от моя страна! Много отдавна разбрах и си признах, че тоя футболист вече не става за футбол. Да си чел нещо написано от мен в полза на недоразумението Какалов? Тоя никога, ама никога не съм го смятал за футболист. Относно М. Лазаров - само през първото полувреме направи 8 ( осем ) фатални грешки. Добре, че беше Маркес и най-вече Сашо! През второто полувреме спрях да му броя грешките. А иначе наистина щеше да направи куриозен гол. Жалко, че не стана! За Тошко и Керчев - винаги при не доказали се все още футболисти предпочитам нашите юноши. Освен това Тошко е много по-бърз и много по-добре владее топката. Ако малко повечко разбираш от тази игра (не се сърди) сам ще видиш невероятните грешки на Велизар. Не може като домакин и при този слаб ЦСКА да играеш с един нападател. НЕ МОЖЕ!!! Ти не видя ли, че през цялото време Велизар игра за равен? Даже хората около мен днес се смяха на глас при последните две смени. Типично извършени като от отбор гост и то явно отстъпващ на домакина. Има още много какво да се каже, но честно казано вече нямам нерви да споря с хората, които не виждат, че "царя е гол". Мursusaid, и другите като теб, които смятате, че ние цъфтим и вържем ще кажа само: да сте живи и здрави. Дано аз съм грешния, но се притеснявам, че много скоро ще разберете грешките си. Жалко, че тогава ще бъде късно за каквото и да било.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Зелен,къде ме чу да казвам,че сме цъфнали и вързали,айде недей ми преиначава думите
А това дали разбирам от футбол няма как да се обидя от човек,недоказан по някакъв начин във футбола.А това дали съм прав за нещо или греша времето ще покаже.А за Мишо,личи си че стоиш под козирката и от там малко трудно си видял как игра второто полувреме
И ако е бил слаб кажи ми Делев какво направи през него,че даже и Пенев го смени
ама и аз като Пенев кво разбирам.И въпреки че не разбирам фактите са в моя полза 

За вас моряци ний живеем...
Veso1913 написа:До зеления.С първата половина на поста ти не съм съгласен на 100%!Втората половина я приемам.Това обаче показва че 100 човека-200 мнения.Нищо друго.Относно качествата на Тошко-може да има всякакви качества,но това е най-бавния ни играч!Създава впечатление за бързина благодарение на началното си ускорение.Но след два метра вече е застигнат.Лошото в случая е,че това е един от компонентите в играта,който се поправя най-трудно.Почти невъзможно е човек който тренира всеки ден футбол,след 10 години тренировки,да стане от сега нататък по-бърз.Ще го кажа с голямо съжаление.Тошко е достигнал тавана си.За разлика от него,Димов има още много да израства.За Адемар-как да пуснеш един флангови играч в средата на терена,на мястото на разбивач?Добре че Велизар не прави тази грешка.Между другото,не знам дали знаеш,но Адемар е крило,а не бек.Там може да го пробва ако иска.С техниката си и бързината може и да е полезен.Не знам,но след изказването на Марев за него,може и да кара последните си дни на Тича.Също и Кака,Лазаров и Керчев са пътници на зима.И какво се получава?Връщаме се на нивото от лятото.Продължаваме да търсим ляв бек,ляв халф,плеймейкър и таран.И понеже няма в обсега ни такива играчи без пари,ще продължим да гледаме някои подобни на тези играчи в през пролетта. Белята е в това,че нямаме никаква подготовка,в следствие на което имаме пълен лазарет с контузени и не можем да изкараме три мача в цикъл сряда-събота.А иначе не виждам за какво някой трябва да те храни.Просто изказваш едно напълно нормално фенско мнение.
Весо, нали видя, че когато го пуснаха (в 90 минута) Тошко направи едно влизане и паниката в защитата на червените беше невероятна. Като говорех за него имах предвид най-вече, че беше отпочинал и можеше да да бъде много полезен. За Адемар инфото ми е, че до сега е играл 13 мача като крило. Всички останали е бил бек. Маркес го взехме за бек, а показа, че като външен(полувъншен

За това какви играчи ни трябват съм напълно съгласен с теб и в почти всяко второ мое изказване точно това и казвам. Както и, че нашите собственици няма да вземат такива играчи! Вече съм почти сигурен, че ще бъдем оставени на самотек

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
mursusaid написа:Зелен,къде ме чу да казвам,че сме цъфнали и вързали,айде недей ми преиначава думитеА това дали разбирам от футбол няма как да се обидя от човек,недоказан по някакъв начин във футбола.А това дали съм прав за нещо или греша времето ще покаже.А за Мишо,личи си че стоиш под козирката и от там малко трудно си видял как игра второто полувреме
И ако е бил слаб кажи ми Делев какво направи през него,че даже и Пенев го смени
ама и аз като Пенев кво разбирам.И въпреки че не разбирам фактите са в моя полза
Абе приятел, нали това искам да кажа и го казвам през цялото време - по слаб ЦСКА никога повече няма да видим. Делев, ами и той като всички останали риби от червените. А ти откъде си гледал играта на М. Лазаров не знам, но знам, че ако не беше Сашо - 3 пъти, един път Маркес и веднъж Бачев

П.С. Ей сега изгледах за пореден път по-важните моменти на мача и на запис - в голяма заблуда си!

xaxaxaxa абе Зелен,не съм тръгнал да защитавам Мишо.И аз не съм му фен и не малко съм го плюл
ама като е направил добър мач що да не го отбележа,пък ти ако искаш се съгласявай с мен.Щом така ще ти хареса,айде заблуден съм 

За вас моряци ний живеем...
mursusaid написа:xaxaxaxa абе Зелен,не съм тръгнал да защитавам Мишо.И аз не съм му фен и не малко съм го плюлама като е направил добър мач що да не го отбележа,пък ти ако искаш се съгласявай с мен.Щом така ще ти хареса,айде заблуден съм
Слушай, не се заяждам с теб, пък и с никой фен на любимия ми отбор. Опазил Бог. Просто си спретнахме един хубав дебат.

Ники Домакинов направи също страхотен мач и показа ,че със Сашко са най-добрата двойка централни в момента в БГ.Платини не пипна 1 топка във въздуха от него,Ники го гонеше до средата на терена и мъжката го смачка.Само така се играе срещу интелигегентни футбалери ......с по-интелигентни!
Май някой хора още много се плашат от Левски и ЦСКА.А пък то какво..
Значи ЦСКА има точно няколко добри футболиста..Платини,Иван Стоянов,Тимонов,Коста Янев долу горе..Делев с тази физика много трудно,а и няма тая техника и контрол само с бързина трудно става.Централните им бранители са много слаби.Браннеков е много голямо недоразумение,Миро като го понатиснеше и ония му се разтреперваха краката.Харесват ми изказванията на Пенев,но ЦСКА не играе никакъв футбол-разбивачи отзаде отпреде каквото стане.
Левски имат по добри футболисти-Бардон,Тасевски,Минев,Петков попринцип,Рабех трезвен и бразилците Зе и Жо стават,Йовев преди..само треньор и нападател им липсва..Кръстовчев е добър но..самнявам се да им реши проблемите.Литекс според мене имат най-добрия отбор в момента-Привличането на Христо Янев беше удар в десятката,трябваше ние да го вземем..заедно с Дока,Том,Сандриньо..донякаде Нифлор..дървар,но вкарва голове типично посредствен нападател но научен да играе за България перфектен.Само защитата им куца според мене.
И така ние имаме може би най-добрите централни защитници в България..много добри халфове като Жоро Илиев,Юруков,Димов,Борносузов е бавен,но стабилен и върши работа..Манолов каквото и да кажа е малко.
Липсва ни поне още един класен нападатели офанзивен халф.Бекове трябва да вземем,Ели Маркес е много добър,но може би по полезен като халф.Но едно е почети сигурно не развържат ли кесията няма как да стане или по точно едва ли..
Значи ЦСКА има точно няколко добри футболиста..Платини,Иван Стоянов,Тимонов,Коста Янев долу горе..Делев с тази физика много трудно,а и няма тая техника и контрол само с бързина трудно става.Централните им бранители са много слаби.Браннеков е много голямо недоразумение,Миро като го понатиснеше и ония му се разтреперваха краката.Харесват ми изказванията на Пенев,но ЦСКА не играе никакъв футбол-разбивачи отзаде отпреде каквото стане.
Левски имат по добри футболисти-Бардон,Тасевски,Минев,Петков попринцип,Рабех трезвен и бразилците Зе и Жо стават,Йовев преди..само треньор и нападател им липсва..Кръстовчев е добър но..самнявам се да им реши проблемите.Литекс според мене имат най-добрия отбор в момента-Привличането на Христо Янев беше удар в десятката,трябваше ние да го вземем..заедно с Дока,Том,Сандриньо..донякаде Нифлор..дървар,но вкарва голове типично посредствен нападател но научен да играе за България перфектен.Само защитата им куца според мене.
И така ние имаме може би най-добрите централни защитници в България..много добри халфове като Жоро Илиев,Юруков,Димов,Борносузов е бавен,но стабилен и върши работа..Манолов каквото и да кажа е малко.
Липсва ни поне още един класен нападатели офанзивен халф.Бекове трябва да вземем,Ели Маркес е много добър,но може би по полезен като халф.Но едно е почети сигурно не развържат ли кесията няма как да стане или по точно едва ли..
-
- Контакти:
Скучен мач между моряците и армейците. Двата отбора през 90-те минути не играха нищо. Заслужено си поделиха по точка.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
-
- Контакти:
ЛЕВСКАРКА написа:Скучен мач между моряците и армейците. Двата отбора през 90-те минути не играха нищо. Заслужено си поделиха по точка.
ти барем трябва да си направо щастлива!
На недоволна ли се правиш?(че освен всичко друго било скучно?)
Левски -Литекс по-хубав ли беше?