Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45
Хайде сега всички, които решиха да подкрепят румънците, които скандираха "турци сте" да отидат и да хапнат по една мамалига и да се давят в собствената си злоба. Не бях гледал такъв инфарктен мач! Успех!
Кучетата си лаят, орлите си летят.
CSKA 78 написа:cska-632 написа:CSKA 78 написа:Дори и при тези отбори,какви са им шансовете според теб?!
Същите като със Слован, Партизан, Стяуа, ПСВ, Черноморец Одеса, Динамо Загреб и Лацио.
Хубаво нещо е вярата,дори от бивш ЦСКА-р!
Аз съм и ще си остана ЦСКА-р. Това не ми пречи да се радвам на играта на друг български отбор с човек зад него, който разбира от предприемаческа дейност.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
SgtLiberty написа:Божеееее как ме кефи безсилието и ядът на завистниците на Лудогорец плачете още мили мои плачете
Мачът свърши! Лудогорец е в ШЛ, ама хора с подписи като твоя и ей тоя, дето ти е турил единичките под коментара сте ми много интересни! Успешно чакане на Байерн, Реал и Арсенал... в панелките пред телевизора.
-
- Контакти:
Ще зъм доволен да ми пратите линка на лично , мерси предварително
[offtopic]
Не, да се посмееш. Кой би го очаквал да стане. Пуснах коментарите на недоверчивите, за да се смеем всички заедно :D[/offtopic]
RedeviL написа:matador1 написа:Най-интересните коментари преди дузпите:sunscres92 написа:bold написа:аз мисля, че ако има дуспи Лудогорец ще спечелят
На дуспи може би, но на дуЗпи Стяуа имат предимство, а ние страхотни проблеми.RedeviL написа:Стуяа излезе с тактиката на Лудогорец от първия мач и с оглед на предимството им в резултата, може би имаха някакво право, но когато играеш за 0:0 винаги трябва да имаш едно на ум, че може да се получи нещо подобно като това на Вандерсон в 90-та минута. При дузпите нещата са различни, както каза колегата - дузпи се изпускат, не се спасяват!седемнамалко написа:Моци? Румънците само трябва да целят вратата...Цецо Чука написа:Ахахах, бахти ташака,сега Моци хваща две дузпи и готово,ахаха ше умра просто..
shotgun blues написа:МОЦИ имаш шанса да станеш най-големият Бог в историята на футбола,няма Пеле,няма Марадона,няма Меси,няма Роналдо....ти си брат на прага на историята
Най-великят ще станеш МОЖЕШ ГО ЗЕЛЕНА МАГИЯЯЯЯ НАПРЕДRedeviL написа:Tommi написа:Полеви футболист също може да спасява дузпи, ако има шанс.
Като нищо ще вземе да хване някоя дузпа!Цецо Чука написа:we are the champions написа:Моци сега е момента да се превърнеш в звездата !!
Ква звезда бе,тоя ако хване една две дузпи и влиза дирекшън в историята...NEFTOCHIMIK 1962 написа:Моци ще хване всичките дузпиCapitan Puyol написа:У форума на Стяуа са полудели, че динамовист румънец може да ги спре за ШЛ!RedeviL написа:Tommi написа:Сега и психически румънците са по-натоварени.
+1 Пак казвам не е задължително Моци да хваща дузпа! Просто лудогорци трябва да си свършат работата..
Моци си е сбъркал занаята. Трябвало е да стане вратар. Щеше да е по-добър от Нойер.
Сега трябва да се засрамя от коментарите си ли, че не разбрах?
Не, да се посмееш. Кой би го очаквал да стане. Пуснах коментарите на недоверчивите, за да се смеем всички заедно :D[/offtopic]
- Red Warrior
- Контакти:
Tommi написа:Red Warrior написа:Е при вас изхвърлиха от серия "А" италианските грандове. Така че успеха на Лудогорец за мен е по-голям от вашия калитковският.
Ама УЕФА не ни е предпазила по административен начин от участниците от Италия, Англия, Испания, Германия. Сега ако тръгнем да спорим кой е имал по-голям късмет - дали този, който е изтеглил лек отбор при жребия, или онзи, който е изравнил в последната минута и е бил на дузпи, вече отиваме много далеч.
Европейския шампион - Стяуа за мен е по-голям отбор от "летящите магаренца" от Киево. Лично мнение.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- SgtLiberty
- Контакти:
Re: Най Българската Шампионска лига в историята
Кви кренвирши кви пет лева ходете се прегледайте честно! Къде ги видяхте тия кренвирши и пари и сандвичи?! От всички около мене само двама бяха с семки или тях лично Домусчиев им ги е купил и дал??? Мислите ли преди да пишете или просто пръскате злоба на автопилот?

- Capitan Puyol
Как може да сравнявате Киево, 7мия в Италия през 2006г. със сегашната Стяуа, която и миналата година участва в ШЛ, а в Румъния заражда нова доминация след годините на криза до 2012г. 

Red Warrior написа:Европейския шампион - Стяуа за мен е по-голям отбор от "летящите магаренца" от Киево. Лично мнение.
Ама не сме 1986г.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
matador1 написа:[offtopic]RedeviL написа:matador1 написа:Най-интересните коментари преди дузпите:sunscres92 написа:bold написа:аз мисля, че ако има дуспи Лудогорец ще спечелят
На дуспи може би, но на дуЗпи Стяуа имат предимство, а ние страхотни проблеми.RedeviL написа:Стуяа излезе с тактиката на Лудогорец от първия мач и с оглед на предимството им в резултата, може би имаха някакво право, но когато играеш за 0:0 винаги трябва да имаш едно на ум, че може да се получи нещо подобно като това на Вандерсон в 90-та минута. При дузпите нещата са различни, както каза колегата - дузпи се изпускат, не се спасяват!седемнамалко написа:Моци? Румънците само трябва да целят вратата...Цецо Чука написа:Ахахах, бахти ташака,сега Моци хваща две дузпи и готово,ахаха ше умра просто..
shotgun blues написа:МОЦИ имаш шанса да станеш най-големият Бог в историята на футбола,няма Пеле,няма Марадона,няма Меси,няма Роналдо....ти си брат на прага на историята
Най-великят ще станеш МОЖЕШ ГО ЗЕЛЕНА МАГИЯЯЯЯ НАПРЕДRedeviL написа:Tommi написа:Полеви футболист също може да спасява дузпи, ако има шанс.
Като нищо ще вземе да хване някоя дузпа!Цецо Чука написа:we are the champions написа:Моци сега е момента да се превърнеш в звездата !!
Ква звезда бе,тоя ако хване една две дузпи и влиза дирекшън в историята...NEFTOCHIMIK 1962 написа:Моци ще хване всичките дузпиCapitan Puyol написа:У форума на Стяуа са полудели, че динамовист румънец може да ги спре за ШЛ!RedeviL написа:Tommi написа:Сега и психически румънците са по-натоварени.
+1 Пак казвам не е задължително Моци да хваща дузпа! Просто лудогорци трябва да си свършат работата..
Моци си е сбъркал занаята. Трябвало е да стане вратар. Щеше да е по-добър от Нойер.
Сега трябва да се засрамя от коментарите си ли, че не разбрах?
Аха, ясно! Между другото имах коментар точно преди дузпите, в който написах, че ще е голям майтап Лудогорец да победи Стяуа на дузпи с Моци на вратата.