Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Мнениеот dreben23 » 28 авг 2014 01:02

Честито на Лудогорец! :)

Беше по-добрият отбор и заслужено спечели. Мечата вече е реалност!

[offtopic]Бива си ме, а? :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 28 авг 2014 01:03

Много се кефя на ЗЕЛЕНАТА МАГИЯ,как се развиха,как бият където хванат двата гранда,в Европа мачкат,така се прави.Хиляди,милиони ?Левскари и Цсесекари ги мразят,но на тях не им пука и продължават да мачкат,така се прави
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 28 авг 2014 01:03

CSKA 78 написа:
edmon_dantes написа:Обаче Лудогорец върви по стъпките на онзи Левски преди 8-9г. Първо Левски направи пробив в Лига Европа, Лудогорец - също. На следващата година Левски влезе в ШЛ, Лудогорец - също.
А за групите си пожелавам Реал или Ювентус. Ако се паднат и двата - ще припадна от кеф. Ще ги гледам на живо Роналдо, Хамес, Маркизио, Буфон... Леле майко...

Е,няма ли да подкрепиш "националната кауза" в тези мачове?!Или и да ги подкрепиш, и да не ги подкрепиш-все ще паднат!? ;)

Нека бъдем все пак реалисти. Какви шансове срещу Реал и Ювентус... По-важното е, че много хора ще видят любимите си отбори на живо.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 28 авг 2014 01:04

matador написа:
седемнамалко написа:
matador написа:Браво!
Голяма драма и много голям Моци.Успех в групите сигурен съм ,че се представят по-добре от "Левски".

Аха, вас сега това ли ще ви топли? :)

Кое да ме топли ?
Няма да е много хубаво още един отбор да ни срами в ШЛ.

:lol: :lol: :lol: Ей смешко нали ви видяхме в Г(ей) сектор как подркепяхте Стяуа,само и само да не влезе още един отбор в ШЛ,жалкото ви четирибуквие никога няма да влезе в този тирнир,в Левски може да не сем цъфнали и завързали,но да ми говориш друго освен,че не изгаряш от завист в момента е пълна лъжа,пръсни се от злоба жалко червенотквеничковче. ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 28 авг 2014 01:05

RedeviL написа:
gzagorov написа:
bastuna2003 написа:
RedeviL написа:Лудогорец е в ШЛ, а тука разни "големи българи" пак кълнат по чорбарите... Пък после ми говорете за злоба! Лицемерието ви няма граници.

И на мен ми е болно да ме псуват за това, че не искам да подкрепям КЛУБНАТА им кауза, но това ни е нивото. Псевдопатриотизъм, псевдонационализъм. Затова си заслужаваме и Лупи, и Батков, и ББ, и Волен, и парахода. Ние сме овчи народ, който иска да слугува на силните. Нямаме достатъчно доблест да защитаваме своето, когато сме в паднало положение, но имаме наустоимо желание да лижем задници на силните на деня.
Още веднъж честито на Лудогорец и на истинските им фенове. Аз лично не бях виждал отбор в България да играе така, както вие играхте второто полувреме. Дано вземете и някоя точка в ШЛ :idea:

Брат, толкова да си заблуден, че няма накъде! Какво означава това, че "лижем задници на силните на деня"?
Аз не "лижа задници". Аз подкрепям определен отбор в България. В Европа подкрепям българските отбори. На световно ниво подкрепям европейските отбори. Бих подкрепил всички отбори от Земята срещу малките зелени човечета. Ето това означава да защитавам своето, не знам ти как разбираш нещата.
Утре ЦСКА като е поставен при жребия заради това, че днес "Лудогорец" е в ШЛ, ще ти е хубаво, нали?

Ти хубаво ги разбираш нещата така, ама да те попитам, ти в коя страна живееш? Виж, само коментарите във форума и ще ти стане ясно за какво иде реч..

Виждам коментарите. Точно заради тях и продължавам да пиша, въпреки че ми омръзна (той Айнщайн е осъзнал каква е простотията, та аз ли да се боря с нея).
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 авг 2014 01:07

Уважавам Германия и САЩ,НО СИ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ.За всички,които се чудят,защо подкрепям Лудогорец.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 28 авг 2014 01:07

gzagorov написа:
bastuna2003 написа:
RedeviL написа:Лудогорец е в ШЛ, а тука разни "големи българи" пак кълнат по чорбарите... Пък после ми говорете за злоба! Лицемерието ви няма граници.

И на мен ми е болно да ме псуват за това, че не искам да подкрепям КЛУБНАТА им кауза, но това ни е нивото. Псевдопатриотизъм, псевдонационализъм. Затова си заслужаваме и Лупи, и Батков, и ББ, и Волен, и парахода. Ние сме овчи народ, който иска да слугува на силните. Нямаме достатъчно доблест да защитаваме своето, когато сме в паднало положение, но имаме наустоимо желание да лижем задници на силните на деня.
Още веднъж честито на Лудогорец и на истинските им фенове. Аз лично не бях виждал отбор в България да играе така, както вие играхте второто полувреме. Дано вземете и някоя точка в ШЛ :idea:

Брат, толкова да си заблуден, че няма накъде! Какво означава това, че "лижем задници на силните на деня"?
Аз не "лижа задници". Аз подкрепям определен отбор в България. В Европа подкрепям българските отбори. На световно ниво подкрепям европейските отбори. Бих подкрепил всички отбори от Земята срещу малките зелени човечета. Ето това означава да защитавам своето, не знам ти как разбираш нещата.
Утре ЦСКА като е поставен при жребия заради това, че днес "Лудогорец" е в ШЛ, ще ти е хубаво, нали?
Въпросът важи и за този над мен, както и за останалите знайни и незнайни философи, които си мислят, че като "викат" срещу българското, ще хванат оня за...

Коефициентът на ЦСКА зависи много малко от представянето на Лудогорец. Ние в момента се борим за оцеляване, а не да сме поставени в турнир. Теб такива неща не те вълнуват. Лудогорец като станат по-слаби ще си намериш следващия силен отбор да подкрепяш и да обиждаш по другите.
И аз лично не съм викал против вас, безразлични сте ми. Предпочитах да загубите, защото ми писна от тази пропаганда навсякъде и се дразня колко късопаметни са всички и не видяха начина на възход на един изкуствен отбор - крадене от БМФ, уреждане на мачове, побой над гостуваща агитка и наглостта да търсиш подкрепа от всички, а тези които не искат да ги заклеймяват. Приличали ти на някоя религия това?
[offtopic]ИСЛЯМ[/offtopic]
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 авг 2014 01:09

седемнамалко написа:Обаче, ако утре изтеглят Бенфика, Шахтар и Олимпиакос ще ги призная за номер едно калитковци :)

Дори и при тези отбори,какви са им шансовете според теб?! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 28 авг 2014 01:10

MagicMoments написа:
edmon_dantes написа:Обаче Лудогорец върви по стъпките на онзи Левски преди 8-9г. Първо Левски направи пробив в Лига Европа, Лудогорец - също. На следващата година Левски влезе в ШЛ, Лудогорец - също.
А за групите си пожелавам Реал или Ювентус. Ако се паднат и двата - ще припадна от кеф. Ще ги гледам на живо Роналдо, Хамес, Маркизио, Буфон... Леле майко...

Маркизио и Буфон ще ги гледаш на живо когато България за трети подред квалификационен цикъл играе с Италия.А ако идеш на мача с Хърватия ще гледаш и Лука Модрич,и Гарет Бейл дойде преди 3-4 години в България,ама такава еуфория нямаше.Пак пиша с показанато на трибуните от "феновете на Лудогорец" би ме било (и ме е ) срам такъв отбор да играе в ШЛ.Но пък факта,че Левски го стори първи,ме кара толкова да не се ядосвам.

Не съм фен на Италия. Малко парадоксално се получава, тъй като повечето национали на Италия са футболисти на Ювентус (Буфон, Киелини, Бонучи, Бардзали, Маркизио, Пирло). Какво да се прави. Все пак искам да видя и Погба, Видал, Тевез...
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 28 авг 2014 01:11

bastuna2003 написа:
gzagorov написа:
bastuna2003 написа:

Въпросът важи и за този над мен, както и за останалите знайни и незнайни философи, които си мислят, че като "викат" срещу българското, ще хванат оня за...

Коефициентът на ЦСКА зависи много малко от представянето на Лудогорец. Ние в момента се борим за оцеляване, а не да сме поставени в турнир. Теб такива неща не те вълнуват. Лудогорец като станат по-слаби ще си намериш следващия силен отбор да подкрепяш и да обиждаш по другите.
И аз лично не съм викал против вас, безразлични сте ми. Предпочитах да загубите, защото ми писна от тази пропаганда навсякъде и се дразня колко късопаметни са всички и не видяха начина на възход на един изкуствен отбор - крадене от БМФ, уреждане на мачове, побой над гостуваща агитка и наглостта да търсиш подкрепа от всички, а тези които не искат да ги заклеймяват. Приличали ти на някоя религия това?
[offtopic]ИСЛЯМ[/offtopic]

Ти изобщо четеш ли какво съм написал досега? :evil:
В България симпатизирам на един отбор и дори от коментарите ми в този форум си личи, че това не е "Лудогорец". В момента обаче съм "за" тях, просто защото съм българин. Останалото оставям ти сам да си го осъзнаеш, дори и частта за Айнщайн, който споменах в предишния си коментар.
А дали ЦСКА ще е поставен, или не зависи малко от "Лудогорец", когато ти цъфнат налъмите, които още не си събул. Преди години "Унион Берлин", от трета (ако не се лъжа) немска дивизия беше поставен при жребий само заради успехите на останалите германски отбори и високия коефициент на страната, който са осигурили.
Последна промяна от gzagorov на 28 авг 2014 01:13, променено общо 1 път.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Лудогорец”