Capitan Puyol написа:Сега кой ще варди първия мач в ШЛ - Чворович или Моци ?!?![]()
![]()

Добър въпрос!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Capitan Puyol написа:Сега кой ще варди първия мач в ШЛ - Чворович или Моци ?!?![]()
![]()
MagicMoments написа:Фактите са си факти,пак театрална публика,но пък надиграхте Стяуа и въпреки огромната доза късмет си заслужихте да сте втория отбор след Левски играл в ШЛ.Но пък мен би ме било срам,ако съм фен на такъв отбор без история,с такава публика ,и да играе в групите на ШЛ.
![]()
shotgun blues написа:MagicMoments написа:Фактите са си факти,пак театрална публика,но пък надиграхте Стяуа и въпреки огромната доза късмет си заслужихте да сте втория отбор след Левски играл в ШЛ.Но пък мен би ме било срам,ако съм фен на такъв отбор без история,с такава публика ,и да играе в групите на ШЛ.
![]()
![]()
![]()
![]()
срам го е да гледа отбора си срещу Реал,Барса и т.н,върви плюй във форума на Левски,там са яко нервни кризи
![]()
ShooterMan написа:Пукнах се от кеф!!! Всички караибрахимовци викали за Стяуа не знам сега на кое дърво ще ходят да се бесят. То не бяха комплекси, то не беше чудо! Обаче - неудачниците в червено донесаха лузърството си и на Стяуа....и за да е пълна гаврата с Г(ей) сектора - Динамо-веца Моци, сефте заставащ на вратата спаси 2 дузпи на мангалите и ги изхвърли. Е, няма ли някой отгоре да се гаври с комплексарите? Никога няма да видят ШЛ, НИКОГА. Иначе - медец за неутралния БГ фен, ЦСКА и Левски са унижени, аз съм доволен! Честито на Лудогорец и успех в Лигата, заслужен е
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта