Здравейте, днес една тема ме върна в не до там далечното минало, когато в ЦСКА играеха ...представяте ли си.......футболисти! Е......и тогава си ги имаше издънките, но имаше и хора, за които си заслужава да се ходи по мачове и така...ето го шампионския състав от 2008г. и какво направихме с него и защо нищо не върви!
ЦСКА: Представителен отбор:
Вратари
1. Оливер Ковачевич 12. Ивайло Петров
22. Илко Пиргов 33. Иван Караджов
Защитници
2. Павел Виданов /още в отбора - мъчат го я като централен защитник за сега/
3. Александър Тунчев /в Лестър за 1 мил. евро/
6. Кирил Котев /в отбора за съжаление/
13. Никола Вуядинович /в Удинезе - сумата не бе обявена, но е между 350 и 500 хил. евро/
14. Валентин Илиев /в Терек за 750 хил. евро/
15.Роберт Петров - незнам и не ми се рови за него - сега си къца в Славия
27. Куидо Ландзаат - вероятно вече е спрял с футбола........
30. Йордан Тодоров /Данчо Тъча го мъчат за продан всеки сезон, ама за сега ..../
84. Фелипе Машадо - и тук незнам - знам само, че имаше червено сърце и е с класа над БАЕС
и така..........ЦСКА са продали защитници за около 2.2 мил. евро /супер груба сметка/ и бяха привлечени такива за....И. Иванов /юноша/; Котев /футболист на ЦСКА - остана си от предния отбор/; Бранеков /юноша/; А. Попов /от Ботев - без пари/ Баес /без пари/ Виданов /юноша/; К. Стоянов /в пакет от Сливен - мизерна сума - не съобщена/
Халфове
5. Тодор Янчев к. /три паса не може вече да даде, но....има сърце и никой не го обвинява/
10. Георги Илиев /в Черно море - липсва, с оглед халфовете сега/
17. Жозе Руи Тавареш да Вейга (Зе Руи) /евала, че се махна - сумата не е важна/
18. Флорентин Петре /в Терек - необявена сума, но между 300 и 500 хил. евро/
20. Йордан Юруков /в Черно море - не липсва/
21. Шалозе Удоджи Чикозе /в Гърция - смесени чувства към Митко......... /
23. Абдер Кабус /в Мурсия за 900 хил. евро/
24. Михаил Александров незнам ...
28. Маркос Антонио Малачиас Жуниор - Маркиньос /в отбора/
Тук........ЦСКА се подсили с футболисти от Ботев Пд /без пари/ от Сливен; Пирин;
Нападатели
7. Стойко Сакалиев /Саката имаше червени сърце и душа, но липсва на качества - сега май рита в Беларус - ама може и да бъркам/
8. Велизар Димитров /Метлург Д. 250 хил евро/
9. Хосе Луис Гарсес /500 хил. в Португалия/
11. Кевин Амунике (Онекачи Амунике) - /незнам и не ме интересува/
19. Георги Чиликов /беше под наем/
31. Станко Йовчев - /незнам къде отиде това момче/
99. Клаудинеи Александре Апаресидо - Неи /Саудитска Арабия - около 1 мил. евро/
от нападателите - над 1.7 мил. евро взеха се.......Иван Стоянов от Сливен, Платини от Черноморец; Владо Манчев се върна /вечно е контузен/ и.....въобще........никаква класа
и искам дебело да подчертая, че това е основния състая - бяха продадени, заменени през тоя период още доста футболисти. МНОГО ЮНОШИ изчезнаха някъде.....Купуват се футболисти от борещите се за оцеляване отбори и на всичкото отгоре ги прилъгват да разстрогват по вина на клубовете им. Отборът няма манталитет, няма съзнание, че е победител.........това не е моя ЦСКА
от ЦСКА шампион до това не е моя ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- delqnski47
- Контакти:
Re: от ЦСКА шампион до това не е моя ЦСКА
За момента само трябва да сме доволни!С тези играчи и Руй Мигеловци толкоз!Все пак сме си криза...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Левски София
delqnski47 написа:За момента само трябва да сме доволни!С тези играчи и Руй Мигеловци толкоз!Все пак сме си криза...
Абе, брат да ти кажа то българския футбол винаги е в криза!

България е нашата родина, Апостола е нашия баща !

delqnski47 написа:За момента само трябва да сме доволни!С тези играчи и Руй Мигеловци толкоз!Все пак сме си криза...
Много често започнахте да употребявате израза "С тези играчи-толкова!".Нали се хвалехте, че сте направили най-добрата селекцияпрез лятото?!
Любопитен съм, с кои играчи ще е повече, след като с тези е толкова?За нещо сериозно извън България надали може да се мечтае, още повече, че ви трябват поне 7-8 човека, а пари май няма и за един.
Дали не е по-правилно да се каже "С този треньор-толкова!"?Сигурен съм, че Чичо Митко щеше да изстиска потенциала на тези играчи, нищо че няма европейско разбиране за футбола, като това на племенника си.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Остави ти кризата доста пари на ЦСКА че и на Левски потънаха незнайно къде(най-вероятно в сметките на Лупи и Батков)Така ще е момчета когато дойдат сериозни президенти тогава може да мечтаем дотогава тези ще ни лазят по нервите.На някои хора като феновете на Ботев и нерви не им останаха.

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
въобще не съм доволен.....на какво да се радвам ? На идеята в играта ли ? Стига....може би това е цената на прехода от управлението на Лупи, а може би в близко време качествен футболист на армията няма да стъпи - сега очаквам да привлечем звездите на Монтана
Аз пък да се изкажа ,че Мишо Александров е в Борусия Дортмунд , а Сакалиев рита в "Арка" Гдиня (Полша) 

че те Монтана не са лоши бре , харесаха ми как играха срещу нашите , а тоя Бето(№19) не е лош
може.........незнам за Мишо браво
- blue avalanche
- Контакти:
k_oleto написа:Здравейте, днес една тема ме върна в не до там далечното минало, когато в ЦСКА играеха ...представяте ли си.......футболисти! Е......и тогава си ги имаше издънките, но имаше и хора, за които си заслужава да се ходи по мачове и така...ето го шампионския състав от 2008г. и какво направихме с него и защо нищо не върви!
ЦСКА: Представителен отбор:
Вратари
1. Оливер Ковачевич 12. Ивайло Петров
22. Илко Пиргов 33. Иван Караджов
Защитници
2. Павел Виданов /още в отбора - мъчат го я като централен защитник за сега/
3. Александър Тунчев /в Лестър за 1 мил. евро/
6. Кирил Котев /в отбора за съжаление/
13. Никола Вуядинович /в Удинезе - сумата не бе обявена, но е между 350 и 500 хил. евро/
14. Валентин Илиев /в Терек за 750 хил. евро/
15.Роберт Петров - незнам и не ми се рови за него - сега си къца в Славия
27. Куидо Ландзаат - вероятно вече е спрял с футбола........
30. Йордан Тодоров /Данчо Тъча го мъчат за продан всеки сезон, ама за сега ..../
84. Фелипе Машадо - и тук незнам - знам само, че имаше червено сърце и е с класа над БАЕС
и така..........ЦСКА са продали защитници за около 2.2 мил. евро /супер груба сметка/ и бяха привлечени такива за....И. Иванов /юноша/; Котев /футболист на ЦСКА - остана си от предния отбор/; Бранеков /юноша/; А. Попов /от Ботев - без пари/ Баес /без пари/ Виданов /юноша/; К. Стоянов /в пакет от Сливен - мизерна сума - не съобщена/
Халфове
5. Тодор Янчев к. /три паса не може вече да даде, но....има сърце и никой не го обвинява/
10. Георги Илиев /в Черно море - липсва, с оглед халфовете сега/
17. Жозе Руи Тавареш да Вейга (Зе Руи) /евала, че се махна - сумата не е важна/
18. Флорентин Петре /в Терек - необявена сума, но между 300 и 500 хил. евро/
20. Йордан Юруков /в Черно море - не липсва/
21. Шалозе Удоджи Чикозе /в Гърция - смесени чувства към Митко......... /
23. Абдер Кабус /в Мурсия за 900 хил. евро/
24. Михаил Александров незнам ...
28. Маркос Антонио Малачиас Жуниор - Маркиньос /в отбора/
Тук........ЦСКА се подсили с футболисти от Ботев Пд /без пари/ от Сливен; Пирин;
Нападатели
7. Стойко Сакалиев /Саката имаше червени сърце и душа, но липсва на качества - сега май рита в Беларус - ама може и да бъркам/
8. Велизар Димитров /Метлург Д. 250 хил евро/
9. Хосе Луис Гарсес /500 хил. в Португалия/
11. Кевин Амунике (Онекачи Амунике) - /незнам и не ме интересува/
19. Георги Чиликов /беше под наем/
31. Станко Йовчев - /незнам къде отиде това момче/
99. Клаудинеи Александре Апаресидо - Неи /Саудитска Арабия - около 1 мил. евро/
от нападателите - над 1.7 мил. евро взеха се.......Иван Стоянов от Сливен, Платини от Черноморец; Владо Манчев се върна /вечно е контузен/ и.....въобще........никаква класа
и искам дебело да подчертая, че това е основния състая - бяха продадени, заменени през тоя период още доста футболисти. МНОГО ЮНОШИ изчезнаха някъде.....Купуват се футболисти от борещите се за оцеляване отбори и на всичкото отгоре ги прилъгват да разстрогват по вина на клубовете им. Отборът няма манталитет, няма съзнание, че е победител.........това не е моя ЦСКА
Ми аз,като гледам и в шампионския ви отбор има бая талаш.Айде да не ги изброявам.За този отбор ли те е хванала носталгията?Малииий!