Арсенал-Бешикташ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- arsenvengerin
- Контакти:
Re: Арсенал-Бешикташ
Arsenal_Loko_Plovdiv написа:Надявам се Венгер да пусне Подолски като централен нападател. Жиру е контузен най-малко до Нова Година, а нападателите, с които ни свързват са Уелбек и Никола Жигич. Първия е почти невъзможно Юнайтед да ни го продаде, а за втория просто нямам думи... те дори от Бирмингам не искаха да му подновят договора. Венгер каза, че Подолски оставал в Арсенал и мисля, че трябва да почнем да го налагаме като нападател, защото не го виждам Саного в мачовете с големите отбори. Видяло се е, че нападател няма да се вземе, така че най-добре като такъв да играе Подолски или Кембъл. Аз по се надявам на Полди пък ще видим Венго какво ще реши. Време е двойката Кос-Мерте да запише първи мач за сезона, а по крилата да са Алексис и Кембъл.
Не подценявай Саного, изобщо не е лош. Мисля, че тази година Арсенал, ще направят доста силен сезон и във Висшата лига и в ШЛ.
ПЛОВДИВ Е ... https://www.youtube.com/watch?v=GPA1t7Ank6c !!!
-
- Контакти:
Ivan-LPFC написа:Arsenal_Loko_Plovdiv написа:Надявам се Венгер да пусне Подолски като централен нападател. Жиру е контузен най-малко до Нова Година, а нападателите, с които ни свързват са Уелбек и Никола Жигич. Първия е почти невъзможно Юнайтед да ни го продаде, а за втория просто нямам думи... те дори от Бирмингам не искаха да му подновят договора. Венгер каза, че Подолски оставал в Арсенал и мисля, че трябва да почнем да го налагаме като нападател, защото не го виждам Саного в мачовете с големите отбори. Видяло се е, че нападател няма да се вземе, така че най-добре като такъв да играе Подолски или Кембъл. Аз по се надявам на Полди пък ще видим Венго какво ще реши. Време е двойката Кос-Мерте да запише първи мач за сезона, а по крилата да са Алексис и Кембъл.
Не подценявай Саного, изобщо не е лош. Мисля, че тази година Арсенал, ще направят доста силен сезон и във Висшата лига и в ШЛ.
Дано да си прав.

Victoria Concordia Crescit
Охоо дузпичка ли имаше тука 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
tevez написа:1:0

CTAHKO написа:Победа за братята турци
Така е, асковските турци трябва да подкрепят събратята си
Мъки артерилийски 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Udoji90
- Контакти:
Много зле бяхме. Ама много! Даже дузпичка май трябваше да има за турците още първото полувреме. Май по-добре да я бяха дали, белким се стегнат нашите. После второто полувреме чисти положения се пропускат с лека ръка и пак червен картон, за да се мъчим накрая с човек по-малко. Толкова трудно влизане на Арсенал в ШЛ не помня - даже с Удинезе не беше толкова тежко, макар че и там имаше критични моменти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...