Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45
Лудогорец ще гризнат папалягата 

- metodito
- Контакти:
Червените безродници не забравиха да се из$серат - как може да освиркваш на "Българи-юнаци"? Еничари! Нормалните фенове на ЦСКА разбират как са се чувствали нормалните фенове на "Левски", когато "лудите" срещнаха Лацио... 

Последна промяна от metodito на 27 авг 2014 22:46, променено общо 1 път.
Кировец написа:zergRush написа:Тъкмо си мислих, че от говедата по-големи унтерменши няма и прасетата показаха, че не са по-назад. Може ли БЪЛГАРСКИ отбор, да играе срещу циганите от Румъния и да има хора които да пеят, на БЪЛГАРИТЕ дошли на подкрепят БЪЛГАРСКИЯТ отбор срещу циганския 'ку*ви сте'. Не случайно Левски баш българин го е предал.. Успех на Лудогорец второто полувреме!
Това е спорт и всеки има право да подкрепя отборите, които го кефят. Разбра ли, патриоте?
И да не е спорт ние сме злобно и зависливо племе и за това скоро няма да се оправим,Знам ,че Лудогорец ако влязат в ШЛ ЛЕВСКИ и Цска ще им дишат пръднята ама не мога да подкрепям ромски мамалигари

Дано стане 1:0 в началото на второто за да живне повече мача.
105 години / 4 поколения ботевисти!
AN71 написа:Кировец написа:zergRush написа:Тъкмо си мислих, че от говедата по-големи унтерменши няма и прасетата показаха, че не са по-назад. Може ли БЪЛГАРСКИ отбор, да играе срещу циганите от Румъния и да има хора които да пеят, на БЪЛГАРИТЕ дошли на подкрепят БЪЛГАРСКИЯТ отбор срещу циганския 'ку*ви сте'. Не случайно Левски баш българин го е предал.. Успех на Лудогорец второто полувреме!
Това е спорт и всеки има право да подкрепя отборите, които го кефят. Разбра ли, патриоте?
И да не е спорт ние сме злобно и зависливо племе и за това скоро няма да се оправим,Знам ,че Лудогорец ако влязат в ШЛ ЛЕВСКИ и Цска ще им дишат пръднята ама не мога да подкрепям ромски мамалигари
+1
AN71 написа:Кировец написа:zergRush написа:Тъкмо си мислих, че от говедата по-големи унтерменши няма и прасетата показаха, че не са по-назад. Може ли БЪЛГАРСКИ отбор, да играе срещу циганите от Румъния и да има хора които да пеят, на БЪЛГАРИТЕ дошли на подкрепят БЪЛГАРСКИЯТ отбор срещу циганския 'ку*ви сте'. Не случайно Левски баш българин го е предал.. Успех на Лудогорец второто полувреме!
Ти си решаваш. Не те упреквам. Аз подкрепям Стяуа. Както и много от вашите подкрепяха Лацио срещу каузата.
Кировец написа:zergRush написа:Кировец написа:zergRush написа:Тъкмо си мислих, че от говедата по-големи унтерменши няма и прасетата показаха, че не са по-назад. Може ли БЪЛГАРСКИ отбор, да играе срещу циганите от Румъния и да има хора които да пеят, на БЪЛГАРИТЕ дошли на подкрепят БЪЛГАРСКИЯТ отбор срещу циганския 'ку*ви сте'. Не случайно Левски баш българин го е предал.. Успех на Лудогорец второто полувреме!
Не, честно казано боклуците не мога да ги разбера.
Кои са боклуците - хората със свободно право на избор ли? Ти пикам на главата...
А аз с това накрая където написа да ти се изакам на свободното право

Слаб мач м/у 2 слаби отбора. Засега след 3 полувремена футбол румънците заслужено водят с един на мъка да видим!
Уж 20000,пък баси тишината.
А Алекси изкара кИфтета до края на живота си. Бахти жената е тоя. Голям рев.
А Алекси изкара кИфтета до края на живота си. Бахти жената е тоя. Голям рев.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
Кировец написа:AN71 написа:Кировец написа:zergRush написа:Тъкмо си мислих, че от говедата по-големи унтерменши няма и прасетата показаха, че не са по-назад. Може ли БЪЛГАРСКИ отбор, да играе срещу циганите от Румъния и да има хора които да пеят, на БЪЛГАРИТЕ дошли на подкрепят БЪЛГАРСКИЯТ отбор срещу циганския 'ку*ви сте'. Не случайно Левски баш българин го е предал.. Успех на Лудогорец второто полувреме!
Ти си решаваш. Не те упреквам. Аз подкрепям Стяуа. Както и много от вашите подкрепяха Лацио срещу каузата.
Както наза някой, а ти по какво се различаваш от тях