Soulen написа:iliyan написа:Soulen написа:Има я да, не е като при Левски, но все е нещо. Като няма за какво положително да се захванем, трябва на Лудогорец да се радваме. Ако беше 2006 ся нямаше изобщо да обсъждаме разградския тим, и той щеше да вълнува само зелените фенове, което е напълно нормално. Айде успех и от мен, тръгваме към София след малко
Не ми е ясно само как може да се ходи да се гледа отбор който ти е абсолютно безразличен ?! Никога не бих отишъл да гледам отбор защото е бил български !
От българските отбор гледам само Бдин и ЦСКА и другите въобще не ме интересуват !
Отбора ми е симпатичен, защото съм отвратен от всички останали с малки изключения. Не съм му фен, няма и да му стана фен, но бойкота ми да не ходя на мачове на Левски, докато Бай Ганю е начело все още е в сила. Минаха вече 4 години сигурно, а щом съм се зарекъл, че няма да стъпя на мач на Левски дотогава, значи няма![]()
Лудогорец ми е единствения вариант да погледам добри отбори и качествен футбол, като за нашата черга
Няма как да ми е симпатичен ! Дори в началото да ми беше симпатичен благодарение на #национална кауза и реването по медийте на Кирето и Петричев вече ми е антипатичен.
И ако отида на стадиона и играе Лудогорец няма да е заради тях и няма да съм в техният сектор.