Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10349068_687594597996770_4273142997884499939_n.jpg[/wrapimg]
Какво намерих случайно в архивите

от smoothc на 21 Дек 2010 19:06
Предложения за успех в Ман Ю
Артуро Видал-Чилийски национал невероятен талант.
Kristianc написа:[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10349068_687594597996770_4273142997884499939_n.jpg[/wrapimg]
Ди Мария е облечен отгоре до долу с Dolce and Gabbana.
smoothc написа:Какво намерих случайно в архивите
от smoothc на 21 Дек 2010 19:06
Предложения за успех в Ман Ю
Артуро Видал-Чилийски национал невероятен талант.
Браво, голям експерт си

[offtopic]Питам от чисто любопитство, опитвайки се да водя културен разговор. Не го приемай като нападка

suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
от smoothc на 25 Авг 2014 11:29
Дано видим в игра повече младоци и играчи,които по-рядко попадат сред титулярите.
Надявам се,че ще се получи добро шоу и ще покажем едно различно лице от първите два мача.
Това е прогнозата

Други въпроси?
smoothc написа:от smoothc на 25 Авг 2014 11:29
Дано видим в игра повече младоци и играчи,които по-рядко попадат сред титулярите.
Надявам се,че ще се получи добро шоу и ще покажем едно различно лице от първите два мача.
Това е прогнозата
Други въпроси?
Още 3

suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
1.Както казах,за мен беше по-важно да видя мотивация и хъс в играчите.
2.Очевидно не.
3.Ще съм доста разочарован,ако Вангелис не ни направи шампиони.
Други въпроси?
2.Очевидно не.
Други въпроси?
smoothc написа:1.Както казах,за мен беше по-важно да видя мотивация и хъс в играчите.
2.Очевидно не.
1.Да, ама този хъс въобще го нямаше. Защо така?

2. Може да си извлечете много поуки от този мач. Понякога най-много се печели от загубите.

3. Ще бъде изключително, невероятно да станете шампиони с моментния си отбор. За мен Челси са фаворитите и очаквам да се бетонират на върха през следващите кръгове.
На този етап(мен лично) загубата на точки не ме притеснява толкова.Но на фона на сравнително благоприятната програма и липсата на мотивация,нещата изглеждат наистина неприятни.
Другите фактори,които катализират този негативизъм са:1.Липсата на изходящи трансфери,особено на играчи,които и сега отново показват,че нямат място в Манчестър Юнайтед.2.Задължителността на силното начало,на фона на преходния период.3.И нещото,което най-много учудва всички:Къде изчезнаха положителната нагласа и креативност от турнето в Америка?
Надявам се,че загубата от МК Донс ще обърне нещата на 180 градуса(но в положителна насока)
Други въпроси?
Другите фактори,които катализират този негативизъм са:1.Липсата на изходящи трансфери,особено на играчи,които и сега отново показват,че нямат място в Манчестър Юнайтед.2.Задължителността на силното начало,на фона на преходния период.3.И нещото,което най-много учудва всички:Къде изчезнаха положителната нагласа и креативност от турнето в Америка?
Надявам се,че загубата от МК Донс ще обърне нещата на 180 градуса(но в положителна насока)

Други въпроси?
smoothc написа:1.Както казах,за мен беше по-важно да видя мотивация и хъс в играчите.
2.Очевидно не.
Други въпроси?
Няма смисъл да се занимаваш с прости хора те си знаят едно и също.