Черно Море-ЦСКА [събота,14:00,ст.Тича]

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Черно Море-ЦСКА [събота,14:00,ст.Тича]

Мнениеот garfild8 » 28 ное 2009 17:57

wiseman написа:Пичове,ако в този мач виждате нещо положително значи нещата Ви отиват на зле! Такъв тъп мач рядко се вижда! Не Ви отива тази посредственост! Така само ще сънувате евротурнирите! Миналия кръг Левски Ви разковаха,този не можахте да биете Цска,който е в трагична форма! Не може да се залъгвате,нещата Ви не са розови,има някаква причина!

Ясно ни е,че нещата при нас не са розови съвсем,но една точка,тъй или иначе е по-добре от нищо.Като цяло скучен и безличен мач.
Само Черно море.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 28 ное 2009 18:00

wiseman написа:Пичове,ако в този мач виждате нещо положително значи нещата Ви отиват на зле! Такъв тъп мач рядко се вижда! Не Ви отива тази посредственост! Така само ще сънувате евротурнирите! Миналия кръг Левски Ви разковаха,този не можахте да биете Цска,който е в трагична форма! Не може да се залъгвате,нещата Ви не са розови,има някаква причина!

Е бийте ги вие като сте толкова добри, колко ви отнесоха?Казанската афера даже ви помогна като не играха няколко дърводелци

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 28 ное 2009 18:21

Преди два дена моряците се изкъртиха в Бургас, да не са робокопи :lol:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 ное 2009 18:22

Ticha написа:Аз пък съм разочарован. Идеята ни в мача беше "да не загубим, а ако спечелим ще е бонус"...а трябваше да е "да спечелим, а ако загубим, поне сме опитали...защото тази точка не ни върши никаква работа. Велизар каза, че сме били изморени от мача с Черноморец. Добре. И така да е, трябваше да влязат няколко свежи човека, които не са играли за купата и да опитаме да спечелим. За какво ни е тази точка? Трябваше да се рискува много повече срещу един много слаб ЦСКА.

Абсолютно те подкрепям!!! Абсолютно неадекватна тактика от страна на Велизар. Вярно, уморени сме, но нямаш право да играеш на "Тича" по схема 1-4-5-1. Не само защото този отбор на ЦСКА е на-слабия от поне 30 години насам, а защото играеш на славния "Тича". Ако ще и Барса, Ман.Юн., Реал и който си иска да ни гостува игра със схема с по-малко от двама нападателя като домакин е най-меко казано ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! Играчите ти са изморени - о'кей - направи двете последни смени поне петнайсетина минути преди края на мача. Ако мача не е нещо уговорен никога няма да резбера логиката на Велизар при принудителната смяна на Дани Георгиев. Пуска измисления Керчев вместо Тошко, който има много добра линейна скорост и щеше да развинти хилавата червена защита. Като правиш експерименти - ами вземи пробвай Адемар вместо Борносузов. Бразилеца също е бавен, но поне има техника. Днес (както винаги) Борносуза не отигра една топка правилно. То кой ли изобщо игра? С изключение на блестящия Сашко Александров, Ели Маркес и до някъде Миро и Дани Георгиев, всички други бяха вятър и мъгла! Казвал съм го и друг път - Черно море беше най-силен (при новите собственици) когато в състава си имахме Периш, Рикардо Андре, Кривия и Юрука. Периш - страхотен халф-бек, Рикардо - перфектен рушител, Кривия - невероятния плеймейкър и Данчо - скорост, бързина, борбеност и много точен плътен удар. След заминаването на първите трима и контузията на Данчо ние, големия отбор се превърнахме в един от многото посредствени отбори. Това е истината! Знам, че сега много от вас няма да са съгласни с мен, но... И мен ме боли не по-малко от тези, които ще почнат сега да ме "хранят". Точно и затова пиша. :( :( :(
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 28 ное 2009 18:28

Абсолютно селски мач,два слаби отбора без никаква идея..и за капак ми пуска Танко последната минута да пазим резултата ли какво още 60-70 трябваше да пусне Тошко или Заков/Какалов/Електричката..а защо не и 2ма от тях.
Ясно е,че бяхме изморени,дано това да е причината за никаквата игра.
А да съдята беше неадекватен,много се престара с постоянните си фалове,той не устави да се играе футбол.
А за страничния от към улицата няма какво да говориме..завинаги да му се забрани да дига флага..то бива бива 1 положение не пусна за 2та отбора..сигурно половината ги е сгрешил.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 28 ное 2009 20:06

Като цяло днес един слаб от към футболни достойнства мач,но от друга страна и двата отбора се хвърлиха и имаше доста единоборства и се игра мъжки,което е хубавото.Но иначе в момента и на двата отбора това са им възможностите затова и такова качество се получи.И въпреки това на полувремето можехме да водим след едно от положенията на Димов или на Миро(да вметна само,че имаше засада там :) А второто цска имаше едно положение,при което излязоха трима на един.Но ако бяхме повели първото съм сигурен,че много ама много трудно щяха да ни изравнят,камо ли да ни обърнат.Не съм съгласен и с упреците на някои от вас към Велизар.Да бил пуснел този,да бил пуснел онзи другия...Ами ако беше пуснал З.Лазаров или Какалов,сега щяхте да го упреквате защо ги е пуснал,след като те доказаха,че не стават.Така както сега казвате,защо пуснал Керчев,а не Тошко.На вас просто няма угодия.Велизар излезе с възможно най-доброто което имаме в момента и чест прави и на Сашко,и на Д.Георгиев и на Миро,че въпреки болежките и контузиите които имаха,че стиснаха зъби и излязоха и се хвърлиха мъжки и застанаха зад отбора,зад тренъора,а не се покриха и скриха както правеха едни други хора,до скоро в отбора ни за важните мачове ;) Накрая искам да похваля и Мишо.И аз особено не го харесвам,но когато си заслужи похвалите,защо не :) А днес той ги заслужи,рядко се случва,затова трябва да се отбележи.Днес той беше почти не пробиваем,е с изключение на 1-2 ситуации,но това е нормално.И днес той тотално обезличи много по-бързия и повратлив от него Делев.Даже с малко повечко късмет,щеше да стане автор на един от най-куриозните голове в света,с изританата от центъра топка :lol: Но в крайна сметка не ставайте прекалено капризни,това са ни в момента възможностите и зимата дано оцелим точните хора и стане по-добър отбора и с една прилична подготовка,след която да не се оплакваме от умора когато играем сряда-събота.А за момента няма от какво толкова чак да сме доволни,но и не трябва да отписваме всичко и само да критикуваме
Последна промяна от mursusaid на 28 ное 2009 20:38, променено общо 1 път.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 28 ное 2009 20:28

Електричката май няма да играе повече футбол

http://footballbulgaria.gol.bg/2009/11/ ... kata.67310

намалили му наказанието от 300 000 евро на 100 000, но ако не играе повече няма да плаща нищо, според мен това беше причината да не играе неска

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 ное 2009 20:34

Той като играе не се забелязва, даже прави откровенни глупости..Това, че няма да играе повече аз приемам за добра новина!!

Потребителски аватар
mi7ence7y
Контакти:

Мнениеот mi7ence7y » 28 ное 2009 20:37

mursusaid написа:
mi7ence7y написа:
more написа:Сега отидах да купя на едно момче билет и не беше 5лв.,а 7лв. дано не откажа някой,но ако някой го спрат 2лв. по-добре въобще да не ходи.

пич не ми е за 2 лева просто нямам кинти и се чудя от де да намеря затуи питах сега малко трудо но пак ще се опитам да намеря кинти :cry:

Всеки си знае положението,така че няма срамно.Аз сега ще отивам към залата там,да изпия и там някоя биричка.Ако не успееш да се справиш,ела там,ще съм с черна горница и фланелка от долу наша.Ще ти усложа с някой лев ако не ти достигат,но няма да откажа на моряк да влезе на стадиона.Есте ми се представи,че да те знам кой си :)

оправих се ;) мерси все пак
Черно море

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 28 ное 2009 20:41

До зеления.С първата половина на поста ти не съм съгласен на 100%!Втората половина я приемам.Това обаче показва че 100 човека-200 мнения.Нищо друго.Относно качествата на Тошко-може да има всякакви качества,но това е най-бавния ни играч!Създава впечатление за бързина благодарение на началното си ускорение.Но след два метра вече е застигнат.Лошото в случая е,че това е един от компонентите в играта,който се поправя най-трудно.Почти невъзможно е човек който тренира всеки ден футбол,след 10 години тренировки,да стане от сега нататък по-бърз.Ще го кажа с голямо съжаление.Тошко е достигнал тавана си.За разлика от него,Димов има още много да израства.За Адемар-как да пуснеш един флангови играч в средата на терена,на мястото на разбивач?Добре че Велизар не прави тази грешка.Между другото,не знам дали знаеш,но Адемар е крило,а не бек.Там може да го пробва ако иска.С техниката си и бързината може и да е полезен.Не знам,но след изказването на Марев за него,може и да кара последните си дни на Тича.Също и Кака,Лазаров и Керчев са пътници на зима.И какво се получава?Връщаме се на нивото от лятото.Продължаваме да търсим ляв бек,ляв халф,плеймейкър и таран.И понеже няма в обсега ни такива играчи без пари,ще продължим да гледаме някои подобни на тези играчи в през пролетта. Белята е в това,че нямаме никаква подготовка,в следствие на което имаме пълен лазарет с контузени и не можем да изкараме три мача в цикъл сряда-събота.А иначе не виждам за какво някой трябва да те храни.Просто изказваш едно напълно нормално фенско мнение. ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”