Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Мнениеот matador1 » 27 авг 2014 15:39

GOLEADOR написа:
matador1 написа:
Финално - Стяуа идва от Букурещ, градът, който е приютил на практика всичките български революционери оставили костите си за свободата на България, за да могат днес самозабравилите се лигльовци да наемат биячи. За разлика от градът, в който същите нискочели мускули разбиваха носовете и лицата на съвършено беззащитни хлапета.

Както и градът от който са пратищали войски за да ни нападнат в гръб през Балканските войни и градът от който са били давани нареждания хиляди българи от Северна и Южна Добруджа да бъдат депортирани в лагери и избивани. Не на месвайте патриотични елементи.

Който вика за Стяуа е просто инфантил, който иска да го забележат.

Трябва да си много нагъл човек за да наречеш Полковника "инфантил,който иска да го забележат".

Наричам всички. Не един човек.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 авг 2014 15:43

Успех на Лудогорец.
Само Левски!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 авг 2014 16:14

matador1 написа:Който вика за Стяуа е просто инфантил, който иска да го забележат.

Инфантилни са всички(с изключение на феновете на делиорманци, поради простата причина, че подкрепят техния си отбор) тези, които ще подкрепят Лц!
Защото не са пораснали, лесно са манипулируеми, нямат собствено мнение и се водят по акъла на платените тролове!
За съжаление, тези които подкрепят Лц, всъщност подкрепят мутренско-олигофренския(имам предвид олигархичния :lol: :mrgreen: ) модел. Ако собственик на отбора от Разград беше някой друг, а не Домуса, сигурно и аз(а и доста други, като мен)щях да подкрепя Лудогорец.
Сега не ми остава нищо друго освен да подкрепя Стяуа! Успех на Стяуа :!: :!: :!:

ПП Всички зелуени привърженици, които днес пишат във форума, не трябваше ли да пътуват към София?!Тъй като разстоянието Разград-София е над 4 часа с автомобил(според интернет).Значи вие самите не подкрепятe отбора си на стадиона, но искате от феновете на други отбори да го направят?! :shock: :oops: ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 авг 2014 16:54

Аз също ще подкрепя Лудогорец, колкото и да ми е противен манталитетът на парвенюто. Нещо, което беше загатнато в статията от проспорт.бг, но останалата гнилоч, която някой си "полковник' я е написал, не желая да я коментирам. Съжалявам го. Колегата е написал едни 10 точки, хубаво е да се прочетат от всички и да се осмислят, защото Лудогорец играе и за България, за да може следващите години да не се резилите пред Мури и тем подобни, а да започвате от по-горен кръг. За да може и въобще да играете в подобни турнири. Жалко за хората, които не го разбират.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 27 авг 2014 16:59

Успех на Лудите ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 27 авг 2014 17:08

Успех на Лудогорец, макар че с този треньор, който имат в момента, не ги виждам като отбор, готов за групите на ШЛ.. Дори да влязат вътре, най-много да повторят резИлтатите на Левски от преди години...
Изображение

Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 27 авг 2014 17:13

Bourgas написа:Аз също ще подкрепя Лудогорец, колкото и да ми е противен манталитетът на парвенюто. Нещо, което беше загатнато в статията от проспорт.бг, но останалата гнилоч, която някой си "полковник' я е написал, не желая да я коментирам. Съжалявам го. Колегата е написал едни 10 точки, хубаво е да се прочетат от всички и да се осмислят, защото Лудогорец играе и за България, за да може следващите години да не се резилите пред Мури и тем подобни, а да започвате от по-горен кръг. За да може и въобще да играете в подобни турнири. Жалко за хората, които не го разбират.

Тези,които не подкрепят Лудогорец днес,го правят по принцип,а не заради собственика или Стяуа.Просто защото ако
влезнат в ШЛ,ще станат още по-богати.То на кой клуб собственика е читав?Когато Господ е раздавал акъл,военните са
били на учение.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 авг 2014 17:53

Лудогорец е толкова близо до Шампионската лига, а на никого не му пука. :mrgreen: Медиите отделят повече внимание на декларацията на Левски и на Кубрат Пулев, във форума са изписани двайсетина странички за мача, на улицата никой не говори за мача, във въздуха липсва онова напрежение, което приляга за такъв мач. Ето това е най-жестокият удар за хора като Киро, Гришата и др. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Georgi Georgiev
Контакти:

Мнениеот Georgi Georgiev » 27 авг 2014 18:06

Tommi написа:Лудогорец е толкова близо до Шампионската лига, а на никого не му пука. :mrgreen: Медиите отделят повече внимание на декларацията на Левски и на Кубрат Пулев, във форума са изписани двайсетина странички за мача, на улицата никой не говори за мача, във въздуха липсва онова напрежение, което приляга за такъв мач. Ето това е най-жестокият удар за хора като Киро, Гришата и др. ;)

Така си мислиш ти,защото не играе Левски. За нас тръпката и напрежението си го има. ;)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 27 авг 2014 18:11

стигате бре хора,обикновените фенове на Лудогорец си подкрепят отбора,адреналина им е покачен.Да по-малко са,но какво от това.
Аз също очаквам с тръпка мача.Признавам си вълнението не е същото както когато Левски играеше мачовете си в Европа,но пък има тръпка.
Успех на разградчани.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Лудогорец”