Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Литекс Ловеч и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Наказанието на Левски

Мнениеот ros » 27 авг 2014 08:03

balef написа:Всичко е много просто - Който нарушава законите в България да бъде арестуван и съден ако има безспорни доказателства това решава само и единствено съдът !
Полицията защо взима пари - нали има видеонаблюдение -къде са задържаните лица и т.н.
От къде на къде заради 10-20 лумпени ще се наказват 2 000 или 10 000 нормални хора ?

Но никой няма право да лишава хората да ходят на стадиона това е грубо нарушаване на демократичните цености !!!

ще се повторя, но когато УЕФА ни наказа една световна квалификация да играем без публика, въобще не и дремеше за демократичните ценности, след като "демократите" издават маймунски звуци. Проблемът е че финансовите санкции са малки
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 27 авг 2014 09:48

Red_Girl написа:Смятам, че е прекалено винаги да се обвиняват феновете за такива инциденти. Наистина често има провокации от тях, но не винаги до такива положение се стига само заради тях. Случая е същия. Фен съм на друг отбор, ама това, което причини полицията на феновете на сините е пълно безумие и тва не се се случва за пръв път. Тва не е никва полиция и не заслужават и една стотинка от парите, които хората плащат. И трябва да им се потърси отговорност, ама както винаги, няма да стане и някои хора ше си затворят очите..

ето едно мнение на фен на ЦСКА и аз съм напълно съгласен с него.
с какво право полицията е пресрещнала феновете до кв.Враждебна и без никаква вина са били бити ПО СРЕД НОЩ,НЯМА ВИНОВНИ,НЯМА ЗАДЪРЖАНИ,НЯМА ПРОКУРАТУРА...НЯМА ДЪРЖАВА.
нареждането на джуджето от микре е да бъдат тормозени и провокирани Левскарите още от село Български извор/стар стил Турски извор!!!/и това се повтаря по веме на всеки мач между Литекс и Левски.
тоя мъник най после трябва да си получи заслуженото.
в пандиза и отнемане на цялото имущество придобито по престъпен начин.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 27 авг 2014 10:00

аз не искам да плащам данъци на тази държава в която властва беззаконието.
едните потрошиха БФС-то,полицията гледа безучастно и нито един задържан,ударен,предупреден,глобен.
тази така наречена Българска полиция деиства по нечия заповед избирателно за едни и същи престъпления.
щетите на стадиона в Ловеч по големи ли са от тези на БФС-то?
и най куриозното всичко това се случва в центъра на Софив/столицата/и никаква реакция до ден днешен.
колко пъти помаците от село Български извор нападат феновете на Левски с тръби,колове,метални пръти,лопати,кирки...и полицията всеки път гледа безучастно.
аз не искам да плащам данъци на тази полу полиция,полу милиция командвана от старите комунистически муцуни под прикритие.
следващия път ще ги спомена поименно и никой не е в състояние да ми попречи,ако не е в този сайт ще е в друг.
ще напиша имената с много големи букви да ги видят всички дори цацаратурата.
призовавам новия вътрешен министър да изреже тумора от вътрешното министерство.
министър Бакалов е доблестен човек в това съм убеден.

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 27 авг 2014 10:01

В това подобие на държава нито ченгетата са стока, нито феновете, нито никой и нищо не е като хората. Тук живота се развива на фантазия, всеки човек трябва да се надява на много късмет и някакво чудо затова, че е жив и здрав. Ако ти се случи нещо лошо - заминаваш, няма спасение. Така, че във футбола не е по различно - простотии и слаб футбол...

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Внукът на бивш ректор на ПУ жертва на полицейско насилие

Мнениеот Себастиан Фетел » 27 авг 2014 10:50

[wrapimg=right]http://www.marica.bg/f/news/285/640_1cf73176032d2c126ee2ff1bfc8a3e36.jpg[/wrapimg]Внукът на проф. Иван Куцаров, бивш ректор на Пловдивския университет, е сред пострадалите при жестокото меле, което си спретнаха фенове на Левски и полицията в Ловеч през уикенда. Сините загубиха мача с 3:0. При излизането си от стадиона запалянковците започнаха да чупят стъкла и да хвърлят бутилки, камъни и други опасни предмети по охраняващите ги полицаи. Органите на реда употребиха сила, за да изтласкат развилнелите се привърженици към автобусите и автомобилите им. Районът около стадиона в Ловеч се превърна в бойно поле.

Точно при този сблъсък е пострадал и пловдивският фен на Левски. Нараняванията на тийнейджъра били толкова сериозни, че се наложило да влезе в спешното отделение на Ловеч, обяви баща му доц. Костадин Куцаров.

Пострадали са и други момчета, които са преди всичко почитатели на сините от провинцията. Националният фен клуб на Левски обаче подкрепи с декларация запалянковците.

Заради тези сблъсъци столичният клуб бе наказан да играе два мача без публика.

източник: http://@№$/1vPtLSQ
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 авг 2014 11:02

валкареджио написа:нареждането на джуджето от микре е да бъдат тормозени и провокирани Левскарите още от село Български извор/стар стил Турски извор!!!/и това се повтаря по веме на всеки мач между Литекс и Левски.

Не те ли е срам да лъжеш така нагло ??

От години правехте зулуми на Български извор, крадяхте, обръщахте сергии ..... накрая хората почнаха да се въоръжават, когато знаеха, че ще идвате пак да крадете и чупите. Не лъжи, всички знаем защо ви мразят хората на Български извор.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 27 авг 2014 11:43

Мислещите се за някакви "ултраси" трябва да осъзнаят най-накрая ,че не будят никакво възхищение в никой, ами чисто и просто никой не ги харесва. Още нещо тези 200 до 500 човека трябва да разберат ,че те са едно НИЩО без останалите 29 500 които ще напълнят стадиона!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 27 авг 2014 13:31

Левски отнесе два мача без публика от Дисциплинарната комисия на БФС. Същото онова БФС, за което някои по-крайни фенове на други отбори твърдят, че било „синьо". Така Левски няма да домакинства пред своя публика вече в три поредни мача.

Тук обаче няма място за дребни заяждания и делене на „наши" и „ваши". Защото бувалистите-чиновници от ДК, в опита да се направят на „санким, много сме честни", провеждат геноцид срещу българия футбол и неговите изстрадали запалянковци. Сега са на Левски, вчера бяха на Ботев, утре на някой друг клуб...

Не стига че стадионите у нас общо взето пустеят, ами и в БФС се грижат за това, налагайки безумни наказания.

Да сте виждали някога отбор, наказан да играе мач без публика в Англия, Германия...няма и да видите, поне що се отнася до елитните дивизии. Защото в нормалните страни правилно номер едно е: футболът е за феновете! Не можеш да гониш привържениците от трибуните, защото някой пиян ударил някой или хвърлил нещо. Затова по стадиона и особено на този в Ловеч има камери.

За подобни деяния вината и отговорността са индивидуални. Не е правилно и не бива всички да страдат заради две-три "черни овце" в агитката. Нека се намери точният извършител и той да бъде наказан, ако трябва.

Да, ултрасите на „сините" не се държаха добре на стадиона в Ловеч. Да, клубът е редно да понесе парична глоба. Нека дори тя да е по-солена. Но нека безумието спре дотам. От футбол при закрити врати не печели абсолютно никой. Не беше зле и от ДК да вземат предвид и факта ,че и действията да полицията в Ловеч са най-малкото дискусионни.

В комисиите на БФС обаче често обичат да се изолират от околния свят и да водят аутистко съществуване. Изобщо токата с наказание за без публика трябва да бъде извадена изцяло от правилниците на съюза. Тя просто е деструктивна и убива все повече намаляващата футболна публика у нас.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 27 авг 2014 14:02

zlato1234 написа:Нека да вметнем и един основен факт. За разлика от онези и онези, ние си приемаме наказанието. Не скачаме да пишем декларация след декларация или да се оплакваме с 1000 теми, как всичко това е несправедливо. Заговор от Домусчиев, Държавата и "синьото" БФС както те спамеха и реваха цяла седмица след мачовете им с Разград. 8-)

За да напишеш декларация трябва да умееш да пишеш.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
1982

Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Мнениеот 1982 » 27 авг 2014 14:24

Този zlato1234 явно е проспал декларацията на НКП, озаглавена Сами срещу всички. В която отново се изкарват репресирани и жертви.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”