smoothc написа:Суарес,забелязваш ли как с времето...започваш да осъзнаваш и извеждаш като проблеми нещата,които преди време бях извел тук,като теми за анализи и дискусия? Но някои хора,включително и ти..решихте,че това е някаква провокация или нещо подобно.
Ако се вслушвате и анализирате адекватно същността,на това което извеждам като проблеми в Ливърпул или най-малкото се замислите върху това и се абстрахирате от факта,че съм фен на Манчестър Юнайтед...само можете да спечелите и нищо друго.
Бъдете разумни и достатъчно адекватни!
Ама чакай малко ся,кой беше ти ,че да ми изтъкваш проблемите на Ливърпул ? Аз проблемите на Ливърпул си ги знам .Аз самия съм треньор по футбол и много добре виждам и преценям проблемите . Няма нужда някой да ми ги натъртва. Още повече фен на съдийското отборче .И не съм сигурен ,че ти си запознат с проблемите .Ти говориш само за явните неща ,като липсата на Суарес ,но не и относно спортно-техническата част на играта .
Както и да е ...разбери ,на мен специално ,не ми е толкова приятно да водя ,каквито и да е било дискусии с фен на съдийското отборче . Може някой път да ме хванеш на кеф и да коментираме нещата ,но като цяло не ми е приятно .
Така ,че не обиждай отново феновете в неадекватност а просто разбери ,че не си им приятен ,както и на мен.
Освен това ,от теб лъха голяма доза лицемерие и провокация ..аз виждам всичко .