Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
enguerino написа:Хората не са си прибрали още джапанките, а Манчо може да мислят за следващия сезон![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:enguerino написа:Хората не са си прибрали още джапанките, а Манчо може да мислят за следващия сезон![]()
Пестят сили за дългия сезон - не им трябват безсмислени мачове за КУК-ата
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Играхте със 7 футболисти от първия отбор, не ми разправяйте за юноши, моля. А и УХ не помня тогава да са били в трета дивизия.
rhaegar написа:Играхте със 7 футболисти от първия отбор, не ми разправяйте за юноши, моля. А и УХ не помня тогава да са били в трета дивизия.
Tobacco написа:rhaegar написа:Играхте със 7 футболисти от първия отбор, не ми разправяйте за юноши, моля. А и УХ не помня тогава да са били в трета дивизия.
От първия отбор са Граха(резерва),Шинджи(резерва),Джони(полурезерва) и Данчо(заминаващ),Янузай(все още резерва).
Или според теб Андо и Заха също са от първия отбор?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Tobacco написа:rhaegar написа:Играхте със 7 футболисти от първия отбор, не ми разправяйте за юноши, моля. А и УХ не помня тогава да са били в трета дивизия.
От първия отбор са Граха(резерва),Шинджи(резерва),Джони(полурезерва) и Данчо(заминаващ),Янузай(все още резерва).
Или според теб Андо и Заха също са от първия отбор?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта