Манчестър Сити - Ливърпул - 25.08.2014 | 3-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Сити - Ливърпул - 3:1 FT
Само един аргумент ще изтъкна: мачът, който БР трябваше да не изгуби, за да вдигне титлата, го загуби тактически. Не мисля, че грешката на Стиви е причината. Та ние 90 мин. нямахме никаква идея как да вкараме гол. Нито едно чисто голово положение във финала за титлата! При това срещу резервите на Челси. Истината е, че в повечето мачове Суарез правеше разликата. Не се съмнявай, че ако той играеше в Челси, щяха да завършат с 10 точки преднина. Още когато го продадоха предвидих, че без него и 20 нови да вземем, нивото ни ще падне драстично. Моля се да греша, но едва ли. С тази ялова защита, слаб вратар и непостоянни халфове без Луис нямаше начин да попаднем в 4-ката. Както няма начин да попаднем и сега. Това е моето мнение. Освен ако Балотели не изригне като Везувий 

realist написа:Само един аргумент ще изтъкна: мачът, който БР трябваше да не изгуби, за да вдигне титлата, го загуби тактически. Не мисля, че грешката на Стиви е причината. Та ние 90 мин. нямахме никаква идея как да вкараме гол. Нито едно чисто голово положение във финала за титлата! При това срещу резервите на Челси. Истината е, че в повечето мачове Суарез правеше разликата. Не се съмнявай, че ако той играеше в Челси, щяха да завършат с 10 точки преднина. Още когато го продадоха предвидих, че без него и 20 нови да вземем, нивото ни ще падне драстично. Моля се да греша, но едва ли. С тази ялова защита, слаб вратар и непостоянни халфове без Луис нямаше начин да попаднем в 4-ката. Както няма начин да попаднем и сега. Това е моето мнение. Освен ако Балотели не изригне като Везувий
Сигурно е така, но и аки мие имахме Иванович, Тери и Кейхил, сигурно също щяхме да завършим с десет точки преднина. Мачът срещу Челси е точно толкова мач за титлата, колкото мачът на Челси срещу Съндърланд примерно. И Моуриньо го загуби тактически. Може и да не създадохме положения, но ако Джерард не се беше подхлъзнал, Челси нямаше да ни вкарат още не 90, ами 900 минути. Това Суарес да блести така също е заслуга и на Роджърс, нещо, което винаги е подценявано. Отностно прогнозите ти, и аз се моля да не си прав, времето ще покаже. Аз не казвам, че ще сме шампиони, но казвам, че със сигурност ще завършим пред Челси, с целия риск, вложен в тези думи. Ще видим.
За класирането пред Челси още сега се обзалагам с теб на по бира и мезе. Ще почерпя с удоволствие, ако спечелиш, но се съмнявам
По отношение изброените от теб защитници, с изключение Тери (който вече сигурно чака внуци), останалите двама са видни дървари, които няма да взема в Ливърпул и срещу солидна сума. Истината е, че да имаш в редиците си Шкъртел, Агер, Сако и Ловрен и да имаш проблем със защитата е чисто треньорски проблем. Смея да твърдя, че като имена имаме най-добрата централна защитна формация в целия клубен футбол. Четирима твърди национали - Шкъртел и Агер капитани и абсолютни лидери в националните си отбори, Ловрен и Сако несменяеми титуляри в Хърватска и Франция. Това би трябвало да е защита-мечта. Още повече двойката Шкъртел-Агер при Рафа беше най-доброто звено в отбора ни, заедно с двойката вътрешни халфове в лицето на Масчерано и Алонсо. Категорично е мнението ми, че да имаме една от най-яловите и пропускливи защити във ВЛ с тия играчи е 100% вина на треньора.

По отношение изброените от теб защитници, с изключение Тери (който вече сигурно чака внуци), останалите двама са видни дървари, които няма да взема в Ливърпул и срещу солидна сума. Истината е, че да имаш в редиците си Шкъртел, Агер, Сако и Ловрен и да имаш проблем със защитата е чисто треньорски проблем. Смея да твърдя, че като имена имаме най-добрата централна защитна формация в целия клубен футбол. Четирима твърди национали - Шкъртел и Агер капитани и абсолютни лидери в националните си отбори, Ловрен и Сако несменяеми титуляри в Хърватска и Франция. Това би трябвало да е защита-мечта. Още повече двойката Шкъртел-Агер при Рафа беше най-доброто звено в отбора ни, заедно с двойката вътрешни халфове в лицето на Масчерано и Алонсо. Категорично е мнението ми, че да имаме една от най-яловите и пропускливи защити във ВЛ с тия играчи е 100% вина на треньора.
realist написа:За класирането пред Челси още сега се обзалагам с теб на по бира и мезе. Ще почерпя с удоволствие, ако спечелиш, но се съмнявам![]()
Ако ние сме 5ти, а Челси 6-ти ще ни е горчива почерпката, ама хайде

Обаче ти още малко ще изкараш, че превъзхождаме Челси като единици. Бране Иванович е един от най-солидните защитници в света, който в момента превъзхожда и централните ни защитници, и бековете ни. Гари Кейхил също е неясно подценен от теб. Не виждм с какво Шкъртел и Агер го превъзхождат. Ловрен пък има два мача и не можем да коментираме приноса му към отбора. Отделно бековете ни миналия сезон бяха на нивото на отбор от долната половина на таблицата. Така, че претенциите към Роджърс не са толкова основателни според мен. Ако след 15 мача защитата продължава да получава такива голове, тогава съм съгласен, но не и сега, когато би трябвало да сменим 3ма от 4мата ни титуляри там.
Re: Манчестър Сити - Ливърпул 25.08.2014 | 22:00 |
sandi74 написа:3:1
Някой нещо да каже колко много го паса туй странно зверче за някои футболчето.

Очаквана победа за Сити. Ливърпул няма как да се справи с отбора на Сити, в нито една зона от терена нямат по-добри индивидуалности, а и отборната игра на Сити е в пъти по-добре. Честита победа!
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
Една загуба (и то от Сити) и вече прочетох 10 страници негативни коментари , че дори някъде имаше и за смяна на Роджърс..? Стегнете се бе хора. Имаме отбор пълен с млади таланти и треньор , който доказа , че трябва да води отбора още доста години занапред. Подкрепяйте отбора едва втори кръг мина , а ни предстои и участие в ШЛ.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/470/7937470m.gif[/wrapimg]
YNWA
YNWA
-
Кофти мач . Започнахме добре ,но не можехме да стигнем до чисти положения. Нямаше достатъчно удари . На тоя хлъзгав терен ,трябваше повече удари да се пробват от всякаква дистанция. Завършващата фаза не ми харесаха нещата . В защита също. Моите хора отзад ,които винаги съм искал ,са Сако и Туре. Те ми вдъхват повече сигурност.На третия гол,тая топка Сако ,никога нямаше да я пусне да отиде в Агуеро .Морено не мога да го виня .За Джонсън съм казал какво ли не ..и всички ме нападаха и го защитаваха.. а сега пак го защитавайте ако не ви е срам. Виждам ,че за много неща идвате на мойта .Така ще е винаги .Всеки ,който е влязъл в спор с мен ,рано или късно става за смях.
ПАНИКАТА на моменти в защитата, си е същата ,като миналия сезон. Това е проблем !
Искам да питам пловдивския смях-веномчо ..кой вкара двата гола за Сити ? Аз тоя играч го следя от сумати години ,той тръгнал с мен да спори мазохиста. Мразя глупаците.
ПАНИКАТА на моменти в защитата, си е същата ,като миналия сезон. Това е проблем !
Искам да питам пловдивския смях-веномчо ..кой вкара двата гола за Сити ? Аз тоя играч го следя от сумати години ,той тръгнал с мен да спори мазохиста. Мразя глупаците.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
Миноле отново беше неуверен. Не ми вдъхва сигурност това момче .
Докато смешник ,като Хендерсън играе в Ливърпул ,ние шампиони няма да станем.Ако беше я изкарал на заученото положение ,ставаше 1-1 а малко след това стана 2-0 . И като цяло ,при негативен резултат ,тоя смешник постояно връща топката назад. Дразни ме от както е дошъл в тоя клуб и това е . Искам по КРЕАТИВЕН И КЛАСЕН ХАЛФ на негово място !!!!!!!!!!! Роджърс прекалено много се доверява .На моменти му се завиваше свят ,хвана го кръговото по едно време а уж бил много добър в дефанзивен план .Не мога да го гледам тоя смях ! Мисля,че с един Лалана на негово място ,играта на Ливърпул ще светне . Топката ще се предвижва много по бързо в предни позиции и ще станем много по остри и опасни .
Имахме прекалено много статични положения ,но не можахме да се възползаме по никакъв начин .
Също така ,Стъридж и Стърлинг се включваха много добре от дълбочина през защитата ,но нямаше кой от халфовете да им подаде топката .Само веднъж се направи такова подаване ,но неукия Хендерсън я отигра като страхлив първолак.Можеше още да навлезе ,да вдигне главата и да погледне къде има човек а той просто се отърва от топката .
Очаквах повече от Коутиньо ,но явно си личеше ,че дъжда,хлъзгавия и тежък терен не са му по вкуса.
Разочарован съм...но аз още след миналия мач казах ,че Ливърпул при Роджърс ,навлиза в една оптимална физическа и игрова спортна форма ,чак към началото на ноември и за това беше хубаво да имаме по лесна програма в началото на сезона .Просто не бяхме готови за този мач срещу този противник.
Иначе ,от тактиката съм доволен . Роджърс не изневери на нападателния си стил . Аз също съм привърженик на офанзивната игра . Така трябва да се играе .Смело.
След първия гол особено ,какъв е смисъла да се дръпнем назад ? Нали трябваше да търсим гола и да изравним .Напълно подкрепям треньора в тези му решения ,но не и за прекалено голямото му доверие у някои играчи .
Роджърс търсеше гола още в началото и ако бяхме повели ,тогава може би щеше да дръпне отбора по дефанзивно ,но не поведохме за жалост .
Срещу силен отбор ,като Сити ,се търси ранен гол ,за да може противника да се изнерви ,да се оголи ,да стане по припрян в действията си и след това да ги хванем на контраатака и да ги довършим .Но пак казвам ,не съумяхме да вкараме първи гол и оттам мача се разви много неприятно за нас.
Докато смешник ,като Хендерсън играе в Ливърпул ,ние шампиони няма да станем.Ако беше я изкарал на заученото положение ,ставаше 1-1 а малко след това стана 2-0 . И като цяло ,при негативен резултат ,тоя смешник постояно връща топката назад. Дразни ме от както е дошъл в тоя клуб и това е . Искам по КРЕАТИВЕН И КЛАСЕН ХАЛФ на негово място !!!!!!!!!!! Роджърс прекалено много се доверява .На моменти му се завиваше свят ,хвана го кръговото по едно време а уж бил много добър в дефанзивен план .Не мога да го гледам тоя смях ! Мисля,че с един Лалана на негово място ,играта на Ливърпул ще светне . Топката ще се предвижва много по бързо в предни позиции и ще станем много по остри и опасни .
Имахме прекалено много статични положения ,но не можахме да се възползаме по никакъв начин .
Също така ,Стъридж и Стърлинг се включваха много добре от дълбочина през защитата ,но нямаше кой от халфовете да им подаде топката .Само веднъж се направи такова подаване ,но неукия Хендерсън я отигра като страхлив първолак.Можеше още да навлезе ,да вдигне главата и да погледне къде има човек а той просто се отърва от топката .
Очаквах повече от Коутиньо ,но явно си личеше ,че дъжда,хлъзгавия и тежък терен не са му по вкуса.
Разочарован съм...но аз още след миналия мач казах ,че Ливърпул при Роджърс ,навлиза в една оптимална физическа и игрова спортна форма ,чак към началото на ноември и за това беше хубаво да имаме по лесна програма в началото на сезона .Просто не бяхме готови за този мач срещу този противник.
Иначе ,от тактиката съм доволен . Роджърс не изневери на нападателния си стил . Аз също съм привърженик на офанзивната игра . Така трябва да се играе .Смело.
След първия гол особено ,какъв е смисъла да се дръпнем назад ? Нали трябваше да търсим гола и да изравним .Напълно подкрепям треньора в тези му решения ,но не и за прекалено голямото му доверие у някои играчи .
Роджърс търсеше гола още в началото и ако бяхме повели ,тогава може би щеше да дръпне отбора по дефанзивно ,но не поведохме за жалост .
Срещу силен отбор ,като Сити ,се търси ранен гол ,за да може противника да се изнерви ,да се оголи ,да стане по припрян в действията си и след това да ги хванем на контраатака и да ги довършим .Но пак казвам ,не съумяхме да вкараме първи гол и оттам мача се разви много неприятно за нас.
Последна промяна от suareshampion на 27 авг 2014 11:26, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Суарес,забелязваш ли как с времето...започваш да осъзнаваш и извеждаш като проблеми нещата,които преди време бях извел тук,като теми за анализи и дискусия? Но някои хора,включително и ти..решихте,че това е някаква провокация или нещо подобно.
Ако се вслушвате и анализирате адекватно същността,на това което извеждам като проблеми в Ливърпул или най-малкото се замислите върху това и се абстрахирате от факта,че съм фен на Манчестър Юнайтед...само можете да спечелите и нищо друго.
Бъдете разумни и достатъчно адекватни!
Ако се вслушвате и анализирате адекватно същността,на това което извеждам като проблеми в Ливърпул или най-малкото се замислите върху това и се абстрахирате от факта,че съм фен на Манчестър Юнайтед...само можете да спечелите и нищо друго.
Бъдете разумни и достатъчно адекватни!