celtik-man.utd
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
celtik-man.utd
kade 6te davat tozi ma4 ?
Re: celtik-man.utd
Абе поне като пишете имената на отборите не бъркайте,
Пише се Celtic, ама кой да ти каже, както и да е
Пише се Celtic, ама кой да ти каже, както и да е

-
na koi mu puka za tozi selski ma4
daite nekva prognoza ??? 4udq se kak da go igraq .ima mnogo priqten koefizient za Celtic ,a te sa dlazni da biqt ako iskat da prodalzat ..?????????????
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

Момчето е там където няма училища-в червената кочина!!!
Там не учат правопис,а само псувни и ругатни!!!!
Там не учат правопис,а само псувни и ругатни!!!!

За мен победа на Ман Ю с един гол разлика, равния е малко вероятен за мен!
LIVERPOOL RULZZ
trakia написа:daite nekva prognoza ??? 4udq se kak da go igraq .ima mnogo priqten koefizient za Celtic ,a te sa dlazni da biqt ako iskat da prodalzat ..?????????????
пробвай 1 и аз мисля да го пусна в еврофутбол 1

NFB_Bgfen написа:trakia написа:daite nekva prognoza ??? 4udq se kak da go igraq .ima mnogo priqten koefizient za Celtic ,a te sa dlazni da biqt ako iskat da prodalzat ..?????????????
prav si Hebar ,6te go pi6a 1 .......are kvo stava s vas nema li da vi sre6tnem skoro za edno regionalno derbi hahaha, are sega za kupata hahahah
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

trakia написа:NFB_Bgfen написа:trakia написа:daite nekva prognoza ??? 4udq se kak da go igraq .ima mnogo priqten koefizient za Celtic ,a te sa dlazni da biqt ako iskat da prodalzat ..?????????????
prav si Hebar ,6te go pi6a 1 .......are kvo stava s vas nema li da vi sre6tnem skoro za edno regionalno derbi hahaha, are sega za kupata hahahah
ми ния в момента сме трети във Югозападната В група

-
- Контакти:
teocska написа:kade 6te davat tozi ma4 ?
http://www.myp2p.eu tuk ima vsi4ki ma4ove moje da gi gledash s mediaplayer ili nai-dobre si iztegli sopcast, ka4estvoto e dobro