Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот MCMXIII » 26 авг 2014 21:56

Вече споделих, че не зная колко е добър африканеца, но заради тази картинка от преди седмица ми е хубаво, че ще дойда в Бавария :)

[center]Изображение[/center]

Бавария и манчестърци имат остра нужда от защитник, пък Моу много разбира от защита. Значи, няма да е лошо момчето, щом са го искали и от там. Поне така се надявам!

Успех с отбора на играча!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 26 авг 2014 22:01

Der Führer написа:Поредния играч който Гуардиола държеше да бъде привлечен на всяка цена ... Аз съм скептичен към качествата му , дано да ме опровергае . Но 30 млн са безумна цена за защитник , който дори не е в топ 10 на поста си ( да не казвам топ 20 ) . Но след като вече е част от Байерн - пожелавам му да е здрав и ако е в състояние да помогне на отбора да вдигне нивото .

Ако не играеше за Мароко, ами за Франция например вече щеше да бъде признат за един от топ 5 защитниците в Европа. ;)

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 26 авг 2014 22:39

Sardukar написа:Само хора, които не са гледали Бенатия, не биха се радвали на неговото привличане. На практика Байерн М, купува най-добрия бранител на пазара! Факт е, че няма опит в ШЛ, т.е. на "най-високо ниво", но маниера му на игра е перфектен. Това е централен бранител мечта в апогея на своята кариера! Като индивидуалност е много по-добър от централните бранители, с които разполага Байерн М. Ако Гуардиола разчита на него в тази му роля (на централен бранител) ще е отлична придобивка за отбора ви! Все пак, не е нужно да си специалист от ранга на Пеп, за да видиш, че ти трябва централен бранител!

Въпрос на гледна точка ... от мачовете на Рома които съм гледал , с нищо не е показал че е по-добър от Данте и Боатенг ... и е по-слаб от Бадщубер ( преди контузията му ) , Годин и Матиас Гинтер . И много далеч от класата на един Матс Хумелс например . Както писах - Гуардиола много държеше на точно този защитник , така че най-вероятно ще играе като централен защитник . А ще играе защото е доведен от Гуардиола . Заедно с някои измежду Данте , Бадщубер и Боатенг в схема с 3 защитника . Но 30 млн евро ... това е абсолютно безумна цена , на фона на защитници което можеха и може да се вземат . Със същите качества , по-млади и на по-ниска цена .
Последна промяна от Der Führer на 26 авг 2014 22:54, променено общо 1 път.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 26 авг 2014 22:47

MCMXIII написа:Вече споделих, че не зная колко е добър африканеца, но заради тази картинка от преди седмица ми е хубаво, че ще дойда в Бавария :)

[center]Изображение[/center]

Бавария и манчестърци имат остра нужда от защитник, пък Моу много разбира от защита. Значи, няма да е лошо момчето, щом са го искали и от там. Поне така се надявам!

Успех с отбора на играча!

[offtopic]Юнайтед и Челси лапнаха kora :)[/offtopic]
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 26 авг 2014 22:51

Capitan Puyol написа:
Der Führer написа:Поредния играч който Гуардиола държеше да бъде привлечен на всяка цена ... Аз съм скептичен към качествата му , дано да ме опровергае . Но 30 млн са безумна цена за защитник , който дори не е в топ 10 на поста си ( да не казвам топ 20 ) . Но след като вече е част от Байерн - пожелавам му да е здрав и ако е в състояние да помогне на отбора да вдигне нивото .

Ако не играеше за Мароко, ами за Франция например вече щеше да бъде признат за един от топ 5 защитниците в Европа. ;)

И за Италия , Бразилия и Испания да играеше едновременно все тая . Зад гърба си има само един сезон на добро ниво . До 23 години обикаля из долните френски дивизии ... Мога да ти изброя поне 10 по-добри защитника без да се замисля
Последна промяна от Der Führer на 26 авг 2014 23:30, променено общо 1 път.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 26 авг 2014 23:04

Вие още ли му обръщате внимание на рунтавия?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 26 авг 2014 23:23

Neron написа:Вие още ли му обръщате внимание на рунтавия?

Вили Вуцов ли?
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
brendiboy
Контакти:

Мнениеот brendiboy » 27 авг 2014 00:42

Средна класа малко по добър от глухарчето аз бих предпочел Варан за тези пари но кой ли ни пита ;)

germibobi
Контакти:

Мнениеот germibobi » 27 авг 2014 09:12

Единствените по-добри защитници от Бенатия, който ми идват на наум са Компани, Тиаго Силва и Мат Хумелс.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 авг 2014 09:24

germibobi написа:Единствените по-добри защитници от Бенатия, който ми идват на наум са Компани, Тиаго Силва и Мат Хумелс.

На Тиаго Силва собствениците са чарчафи- не мое се земе. Компани- пак собственици чаршафи, не става. Тези никакви пари не ги блазнят. Те купуват, рядко продават. Матс Хумелс... те това е проблем ;) На всичкото отгоре е юноша на БАВАРИЯ и не играе в Мюнхен.

Значи БАЙЕРН са взели добър защитник ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”