[center]

Бавария и манчестърци имат остра нужда от защитник, пък Моу много разбира от защита. Значи, няма да е лошо момчето, щом са го искали и от там. Поне така се надявам!
Успех с отбора на играча!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Der Führer написа:Поредния играч който Гуардиола държеше да бъде привлечен на всяка цена ... Аз съм скептичен към качествата му , дано да ме опровергае . Но 30 млн са безумна цена за защитник , който дори не е в топ 10 на поста си ( да не казвам топ 20 ) . Но след като вече е част от Байерн - пожелавам му да е здрав и ако е в състояние да помогне на отбора да вдигне нивото .
Sardukar написа:Само хора, които не са гледали Бенатия, не биха се радвали на неговото привличане. На практика Байерн М, купува най-добрия бранител на пазара! Факт е, че няма опит в ШЛ, т.е. на "най-високо ниво", но маниера му на игра е перфектен. Това е централен бранител мечта в апогея на своята кариера! Като индивидуалност е много по-добър от централните бранители, с които разполага Байерн М. Ако Гуардиола разчита на него в тази му роля (на централен бранител) ще е отлична придобивка за отбора ви! Все пак, не е нужно да си специалист от ранга на Пеп, за да видиш, че ти трябва централен бранител!
MCMXIII написа:Вече споделих, че не зная колко е добър африканеца, но заради тази картинка от преди седмица ми е хубаво, че ще дойда в Бавария![]()
[center][/center]
Бавария и манчестърци имат остра нужда от защитник, пък Моу много разбира от защита. Значи, няма да е лошо момчето, щом са го искали и от там. Поне така се надявам!
Успех с отбора на играча!
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
Capitan Puyol написа:Der Führer написа:Поредния играч който Гуардиола държеше да бъде привлечен на всяка цена ... Аз съм скептичен към качествата му , дано да ме опровергае . Но 30 млн са безумна цена за защитник , който дори не е в топ 10 на поста си ( да не казвам топ 20 ) . Но след като вече е част от Байерн - пожелавам му да е здрав и ако е в състояние да помогне на отбора да вдигне нивото .
Ако не играеше за Мароко, ами за Франция например вече щеше да бъде признат за един от топ 5 защитниците в Европа.
Neron написа:Вие още ли му обръщате внимание на рунтавия?
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
Der Führer написа:Поредния играч който Гуардиола държеше да бъде привлечен на всяка цена ... Аз съм скептичен към качествата му , дано да ме опровергае . Но 30 млн са безумна цена за защитник , който дори не е в топ 10 на поста си ( да не казвам топ 20 ) . Но след като вече е част от Байерн - пожелавам му да е здрав и ако е в състояние да помогне на отбора да вдигне нивото .
germibobi написа:Единствените по-добри защитници от Бенатия, който ми идват на наум са Компани, Тиаго Силва и Мат Хумелс.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта