Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Gordie94
Контакти:

Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Мнениеот Gordie94 » 27 авг 2014 00:57

1.Незнам защо левскари и цскари смятат Националния стадион за техен.Видях едно мнение по-горе , че Лудогорец трябвало да се махат и да са си игрели в Разград.
Чакай малко , Левски и ЦСКА като игрят в Европа , да не би да не играят на Националния?Провинциланите отбори да не са по-малко български от софийските.
Какво значение има от къде е отбора?Ако ще и от Две Могили да е.Отбора е български и ще играе на Националния до когато може и иска.
2.Пародкса в случая е , че Лудогорец наистина играе за България(понеже много хора не ги искат).Не само на хартия , а и на цифри.Ако Лудогорец влезе в групите ще се вдигне коефицента на българските отбори като цяло.Пример : Да кажем , че Лудогорец влезе в групите на ШЛ 3 години подред.След като е в тях вече , дори и да завършва 4-ти , коефицента ще се вдигне толкова , че минимум 1 участник в Лига Европа да почва в директно във 2 кръг или дори 3-ти.Да не говорим , че и самият коефицент на Лудогорец ще е много по-добър и като шампион на Бъкгария няма да почва от 2-ри кръг , а директно от 3-ти.Дори Лудогорец да не стане шампион , те ще са избутали Българския футболен шампион напред (който и да е той) и ще започва директно от 3-ти кръг.
3.Друго грешно разбиране е за софийските привърженици.Много левскар и цскари не ходят на стадионите да си подкрепят отборите , защото всичко е на много ниско и слабо ниво.И то не ходят отдавна.И когато се появи качествен европейски отбор е нормално хората да го подкрепят в ЕКТ.Също така в София не са само левскари и цскари , а също локомотивци и слависти.Може да си мислите , че те взети заедно са една шепа , но не е така.Ясно е че са по малко , но ако решат ще напълнят Националния , без проблем ще го направят , стига да има причина и качествен футбол.
4.Подкрепете Лудогорец сега , защото на всички ни е ясно , че ако дойде Европейски гранд , билетите ще свършат още първия ден.Тогава всички ще станат националисти дори тези , които сега хранят по форумите.Най-малкото ще отидат на стадиона за да видят Меси , Роналдо , Азар , Санчес или който дойде там.Както каза един човек в един по ранен пост , ще спите на палатки пред стадиона големите хейтъри.
5.Имаме един отбор в Европа.Ако в западна Европа , хората могат да си позволят да викат срещу тим от своята страна , то е поради факта , че имат по 5-6-7 отбора в групите на двата турнира.Ние за последните 2 години , имаме 1 отбор ... общо в двата турнира.
6.След като цскарите и левскарите са безразлични или са срещу Лудогорец , защо влизат да коментират в техен форум?Когато на мен нещо ми е безразлично или не го харесвам , аз не му обръщам внимание.Не го плюя по долен комплексарски начин , било то завоалирано или директно.
7.Смятам , че цскари и левскари събират много омраза от неутралните фенове с подобен вид отношение.Защото в момента има много деца , които започват да се интересуват от футбол и когато видят подобно отношение от феновете на даден отбор те определно няма да останат впечатлени от псувните и обидите , именно които мама и тате им казват да не използват.
8.Домусчиев раздавал кебапчета и билети и еди какво си.Не съм се интресувал , но щом човекът може да си го позволи да прави каквото иска с парите си.На всичкото отгоре докарва хора на стадиона , не виждам къде е проблема.
П.С. Аз лично обичам да ям кебачета и да пия бира.Мисля , че много хора споделят същия вкус.А дали е селско незнам(Селянин , селяния - май е обидно само в България).Мисля , че е много по селско да отидеш да гостуваш , да потрошиш седалки огради и всичко около стадиона , само защото си загубил футболен мач (Да знам , че за вас това е въпрос на живот и смърт).Човекът , който си е изплащал колата сумати време , какво да кажа като си види колата натрошена?(Риторичен въпрос , не отговаряйте).
9.Отностно мача , според мен Лудогорец ще се класира.По-горе бях писал някъде , защо ми е такова мнението.Прогнозата ми е 3:0 (малко или много смела).
10.Единсвеното ми искане е , ако някой ще ми отговаря на пост-а , отговора му да е обосновен.Начетох се на самоубеждаващи отговори , които са общо взето едни и същи и не обясняват кое , как и защо е така според пишещия.
Лека вечер на всички.

Потребителски аватар
avg

Мнениеот avg » 27 авг 2014 02:30

Gordie94 написа:1.Незнам защо левскари и цскари смятат Националния стадион за техен.Видях едно мнение по-горе , че Лудогорец трябвало да се махат и да са си игрели в Разград.
Чакай малко , Левски и ЦСКА като игрят в Европа , да не би да не играят на Националния?Провинциланите отбори да не са по-малко български от софийските.
Какво значение има от къде е отбора?Ако ще и от Две Могили да е.Отбора е български и ще играе на Националния до когато може и иска.
2.Пародкса в случая е , че Лудогорец наистина играе за България(понеже много хора не ги искат).Не само на хартия , а и на цифри.Ако Лудогорец влезе в групите ще се вдигне коефицента на българските отбори като цяло.Пример : Да кажем , че Лудогорец влезе в групите на ШЛ 3 години подред.След като е в тях вече , дори и да завършва 4-ти , коефицента ще се вдигне толкова , че минимум 1 участник в Лига Европа да почва в директно във 2 кръг или дори 3-ти.Да не говорим , че и самият коефицент на Лудогорец ще е много по-добър и като шампион на Бъкгария няма да почва от 2-ри кръг , а директно от 3-ти.Дори Лудогорец да не стане шампион , те ще са избутали Българския футболен шампион напред (който и да е той) и ще започва директно от 3-ти кръг.
3.Друго грешно разбиране е за софийските привърженици.Много левскар и цскари не ходят на стадионите да си подкрепят отборите , защото всичко е на много ниско и слабо ниво.И то не ходят отдавна.И когато се появи качествен европейски отбор е нормално хората да го подкрепят в ЕКТ.Също така в София не са само левскари и цскари , а също локомотивци и слависти.Може да си мислите , че те взети заедно са една шепа , но не е така.Ясно е че са по малко , но ако решат ще напълнят Националния , без проблем ще го направят , стига да има причина и качествен футбол.
4.Подкрепете Лудогорец сега , защото на всички ни е ясно , че ако дойде Европейски гранд , билетите ще свършат още първия ден.Тогава всички ще станат националисти дори тези , които сега хранят по форумите.Най-малкото ще отидат на стадиона за да видят Меси , Роналдо , Азар , Санчес или който дойде там.Както каза един човек в един по ранен пост , ще спите на палатки пред стадиона големите хейтъри.
5.Имаме един отбор в Европа.Ако в западна Европа , хората могат да си позволят да викат срещу тим от своята страна , то е поради факта , че имат по 5-6-7 отбора в групите на двата турнира.Ние за последните 2 години , имаме 1 отбор ... общо в двата турнира.
6.След като цскарите и левскарите са безразлични или са срещу Лудогорец , защо влизат да коментират в техен форум?Когато на мен нещо ми е безразлично или не го харесвам , аз не му обръщам внимание.Не го плюя по долен комплексарски начин , било то завоалирано или директно.
7.Смятам , че цскари и левскари събират много омраза от неутралните фенове с подобен вид отношение.Защото в момента има много деца , които започват да се интересуват от футбол и когато видят подобно отношение от феновете на даден отбор те определно няма да останат впечатлени от псувните и обидите , именно които мама и тате им казват да не използват.
8.Домусчиев раздавал кебапчета и билети и еди какво си.Не съм се интресувал , но щом човекът може да си го позволи да прави каквото иска с парите си.На всичкото отгоре докарва хора на стадиона , не виждам къде е проблема.
П.С. Аз лично обичам да ям кебачета и да пия бира.Мисля , че много хора споделят същия вкус.А дали е селско незнам(Селянин , селяния - май е обидно само в България).Мисля , че е много по селско да отидеш да гостуваш , да потрошиш седалки огради и всичко около стадиона , само защото си загубил футболен мач (Да знам , че за вас това е въпрос на живот и смърт).Човекът , който си е изплащал колата сумати време , какво да кажа като си види колата натрошена?(Риторичен въпрос , не отговаряйте).
9.Отностно мача , според мен Лудогорец ще се класира.По-горе бях писал някъде , защо ми е такова мнението.Прогнозата ми е 3:0 (малко или много смела).
10.Единсвеното ми искане е , ако някой ще ми отговаря на пост-а , отговора му да е обосновен.Начетох се на самоубеждаващи отговори , които са общо взето едни и същи и не обясняват кое , как и защо е така според пишещия.
Лека вечер на всички.

Казано но място!Радвам се, че има хора с такова мислене :)
:)

Потребителски аватар
avg

Мнениеот avg » 27 авг 2014 02:36

Интересен мач ни предстои! Единственото хубаво е, че ако и да паднем си оставаме в Европа поне до зимата и ще бъдем още по-нахъсени! Хубаво е, че Лудогорец ни доставя приятни футболни емоции, каквито от мачовете на Левски не сме имали! Пък дано да и да се класираме за ШЛ! Не е невъзможно, моето лично мнение е, че Лудогорец подходиха прекалено предпазливо в първия мач и ако отпаднат, може би това ще е причината! Утре с добра компанийка на бира ще се гледа мача, пък каквото стане! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ НАПРЕД!
:)

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 27 авг 2014 04:29

Успех на Лудогорец! Ако си играем играта няма да имаме проблем срещу тия.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 27 авг 2014 04:36

matador1 написа:Цесекари съветват Стяуа как да се пребори с Лудогорец:

http://gong.bg/bg-football/cesekari-syv ... rec-294236

Ако това е вярно - честита победа на отбора от Разград :)

Направо се спуках от смях като прочетох заглавието. :lol:

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 27 авг 2014 08:30

Амин Gordie94 :)

Аз си мисля, че 2 на 0 ще е мача за Лудогорец, но ще треперим до последно.
Изображение

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 27 авг 2014 09:33

veni__85 написа:
trokadero_ написа:Победете утре и пукнете яда на левскарите ;)

Смешни сте ,утре повече от половината от феновете на ЦСКА ще стискат палци за Стяуа , и пак намесвате левскарите на които мача им е безраличен.
От яд ще умрат феновете на други отбори , защото Лудогорец ще бъдат втория български отбор който ще играе в ШЛ , а те могат само да мечтаят да играят там.
Успех на Лудогорец , бийте петолъчките от Букурещ.

С ирония го казах . А кой кого ще подкрепя си е негова работа ;)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Столичани отново удрят сериозно рамо на Лудогорец

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 авг 2014 09:48

IvailoRz написа:Колкото и да е странно дори в България някои хора ходят по стадионите за да гледат мачове , а не за да се бият , трошат , дрогират и стоят с гръб към терена ....

Семкаджии някакви предполагам (rofl)
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 авг 2014 09:51

samo_levski написа:Хахахаха, пак ли тия, бе. Националната кауза трябва да се подкрепя, няма как.

А не ви ли хрумва, че някой може да е за Лудогорец (дори да не е на стадиона) и без да ги има за национална кауза? В ЕКТ например винаги съм за ЦСКА, брат ми е болен ЦСКА-р но винаги е бил за Левски в Европа, както и двамата искаме българските отбори да бият там. Пък тук е друга работа :D

Не живеем с илюзии, че нашите са най-най, ние сме най-най и така нататък, просто не можем да желаем отвътре някой да бие представители на България.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 авг 2014 09:54

Балкански Орел написа:+1 Вече няма свестни хора по стадионите.Аз вече ходя да гледам само родния отбор и то понякога.

А има все още.. 1 път брат ми ме нави даже да ида на мач на ЦСКА на Армията, не че гледах много много какво става на терена ама срещнах разни хорица, дето знаеха, че съм левскар.. и нищо. Подхилваха се по малко, мятаха някой лаф за говедца да ме дразнят (без да споменават пред другите защо) и така. После пихме по бира и кой откъде е. Те отидоха да куфеят някъде, щото ЦСКА би.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Лудогорец”