Марибор влезе в групите на Шампионската Лига
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Марибор влезе в групите на Шампионската Лига !!
Честито 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Браво на Марибор ! Така се прави - получаваш шанс и веднага го използваш. Да им е честито влизането в групите.
Имам само 4 думи: KARMA IS A BITCH !
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
- Udoji90
- Контакти:
Re: Марибор влезе в групите на Шампионската Лига
Жалко за Тонев, че не получи възможността да участва в ШЛ. Иначе Селтик с представянето си вчера си заслужиха отпадането според мен.
Последна промяна от Udoji90 на 27 авг 2014 12:37, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Жалко за Селтик, симпатичен отбор са ми, но явно все още не заслужават да са част от най-силния футболен клубен турнир!
- atanas7510
- Контакти:
Логичното се случи, ужасно слаб отбор на Селтик съвсем заслужено Легия си ги разби. Но късмета е до време освен, носи се слух, че левия защитник на Марибор е използвал не регламентирани калеври според изискванията на УЕФА. Възможно е 3:0

Честито на Марибор напълно заслужено са в групите на ШЛ.И в предишния кръг имаха тежък съперник Макаби Тел Авив така че участието им в групите не е случайно.Много приятно впечатление ми направи ,че имаха само 3-ма чужденци в състава си Таварес,Менди и Ибраими.Последния път в групите на ШЛ са игра срещу Лацио,Динамо Киев и Байер Леверкузен и са спечелили 4-ри точки поне според мен е доста добре.
Селтик още предният кръг показаха че не са там.Шотландското първенство отдавна е много слабо.Само рекламата му голяма.
И на мен Селтик са ми симпатични , но стисках палци за Марибор. Не може за две еднакви ситуации УЕФА да взема различни решения.
Марибор трябва да благодарят на УЕФА ,че им даде шанс да се класират , след като са непоставени и имаха за съперник отбор които е отпаднал с резултат 1:6. Сега ми се иска Легия и Селтик да бъдат в една група в ЛЕ.
Марибор трябва да благодарят на УЕФА ,че им даде шанс да се класират , след като са непоставени и имаха за съперник отбор които е отпаднал с резултат 1:6. Сега ми се иска Легия и Селтик да бъдат в една група в ЛЕ.