Локо мездра - Ботев(прогнози и мнения)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Локо мездра - Ботев(прогнози и мнения)

Мнениеот Ki Cho » 28 ное 2009 17:42

Atila написа:
Ki Cho написа:
Atila написа:Колкото и смешно да ви се стори и мача с Пирин е нагласен.
Хубавото е,че ще ги бием с 1-0 :)

То ако е така бива... айде стига де! И така да е ... знай го, залагай си и печели. Всички много знаят, а после мърморят, че нямат пари. Ето това е добър начин. Дори ако не кажеш на никого ще е по-добре, щото коефициента ще е по-благ. Така, че тииихичко и под сурдинка. А когато спечелиш, почерпи, че да речем аферим на това момче! Мен щото ти приказвам едни такива, няма да ме черпиш, ама другите юнаци... поне една бира.

Ахахаха теб теб искам да почерпя... и аз не вярвам на някои неща дето ми се казват ама се получават.

Кандисвам ти. Дори ако искаш може да направим така: залагам 100 лева за 1:0. Ако спечеля, получаваш половината печалба плюс една бира. Ако обаче зягубя, черпиш бира и ми възстановяваш разходите. О.К. ?
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 28 ное 2009 17:46

ха :) предложението е на кантар ми се струва

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 28 ное 2009 17:47

Hacko1912 написа:
Atila написа:
BultraStyle написа:залагай тогава апартамента на 1:0 и си стрела

Ако бях паралия щях да сложа крупна сума ама като не съм :))) иначе,кой нормален човек ще иде да сложи на нашия мач 200 лв и то твърд на точен резултат с Х на ЦСКА и Х на Локо пд

хахахха

супер ... много се забавлявам. Първо, колко трябва да се уговори един мач? Нищо работа, съдиите, 22 + реервите, тренйори, собственици. И пак може нещо да "изкочи" ... може би мача бе за 2-3 и Морини накрая ОПЛЕСКА работата :mrgreen: Камо ли ТРИ мача да са ясни с Х ксове ... даже точен реултат. И да приемем че са уговорени. Ти как знаеш? най-ме кефи в твоето "всеки нормален човек би" ... ХАХАХА ... мега яко ... :mrgreen: :mrgreen:

Ами първо говорим за 2 отбора,които нямат пари най-вече нашия.За ЦСКА идея нямам... Славия са тотаджииски отбор а Локомотив си имат Галка....
Защо на нашия мач смениха рефера??? Ти ако ходиш на нашите мачове си видял,че момчетата имат сили за едно полувреме... 2-рото след 60-тата нямат дъх горките.... и сега бам чак натиск а у :)) 7,5 бешекоеф за 2-2 на цска и черно море 3.1 на Славия Локо 4,5 та чак и на тяхния стадион :))

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 28 ное 2009 17:49

[/quote]
То ако е така бива... айде стига де! И така да е ... знай го, залагай си и печели. Всички много знаят, а после мърморят, че нямат пари. Ето това е добър начин. Дори ако не кажеш на никого ще е по-добре, щото коефициента ще е по-благ. Така, че тииихичко и под сурдинка. А когато спечелиш, почерпи, че да речем аферим на това момче! Мен щото ти приказвам едни такива, няма да ме черпиш, ама другите юнаци... поне една бира.[/quote]

Ако си мислиш,че се базикам ще ти покажа залога за нашия мач :)) не мога да ти гарантирам,че е сигурно... но щом тренери от бг отбори залагт значи има нещо....

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 28 ное 2009 17:52

ако мача е бил уговорен защо тяхния вратар спаси дузпата или еслучайно,или такава е била уговорката,може да е имало залог за спасена дузпа и вратарчето дае изкарало някой лев /евро/отгоре
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

otony
Контакти:

Мнениеот otony » 28 ное 2009 18:21

атила еправ всичко е решено

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 28 ное 2009 18:45

Не че нещо, ама Атила наистина ми каза за 2-2 и че с Пирин мача е 1-0 за нас. Ако наистина излезне така, свъпаденията стават много. А аз съм човек който вярва уж в чесният футбол...... Луд ли съм или офца, някой дръг да каже :P :P
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 28 ное 2009 20:48

има бай разика от това мача да не е напълно честен до това да е уговорен за конкретен резултат , който Атила знае. И своге ли бе уговорен за равен? и Пирин и той ... стрелят на хаос. понякго уцелват, понякога не. Ако има уговорка (коята както аз описах преди изисква супер органзиация и много хора да се разберат) и ако те са толкова печени да се разберат за да земат тото кинти, как Атила знае и ако знае как така го казва във форума и го плямпа наляво надясно. нищо против атила, ама ако са му казали ,тея дет ги правят тея уговрки, ще го гръмнат за плямпане до утре заранта ... моля ви се хора ,... по-сериозно.

bate goiko
Контакти:

Мнениеот bate goiko » 28 ное 2009 21:14

Момци няма такъв филм мачът да е нагласен. В последната минута на продължението, Морини чукна греда, просто не му стигнаха 10см да вкара гол. Така че няма такъв филм. Аз бях на мача . Бяхме точно 27 човека ,но пък изглеждахме като 270. Много лошо начало за нашите и после със съвсем лек натиск си взехме своето. Друг е въпросът за какво ни е тая точка ,като за нас беше задължително да вземем 3т.Аз лично много съжалявам за този мач ,защото беше перфектен за спечелване- горе-долу добър съдия, малко публика,перфекни условия и само италианци в тима.

След мача Малу дойде при нас и каза няколко неща за сделката ,които не искам да посна тук.Но за мене най-голяма изненада беше по какъв начин влезе в клетката ...................

А имено с думите----------
ЕДИН ОТБОР Е НА СВЕТА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА......................................АЗ ЛИЧНО СЕ УЧУДИХ КАК МОЖЕ ДА НАУЧИ ТОЛКОВА БЪРЗО ТАЗИ ПЕСНИЧКА, НО ЕТО ЧЕ ИМА ЗА КАКВО ДА МЕЧТАЕМ.Идва един конгоанец ,който стои тука 3-4месеца и е доста по- болен и от нас на тема БОТЕВ ПД

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 28 ное 2009 21:19

bate goiko написа:Момци няма такъв филм мачът да е нагласен. В последната минута на продължението, Морини чукна греда, просто не му стигнаха 10см да вкара гол. Така че няма такъв филм. Аз бях на мача . Бяхме точно 27 човека ,но пък изглеждахме като 270. Много лошо начало за нашите и после със съвсем лек натиск си взехме своето. Друг е въпросът за какво ни е тая точка ,като за нас беше задължително да вземем 3т.Аз лично много съжалявам за този мач ,защото беше перфектен за спечелване- горе-долу добър съдия, малко публика,перфекни условия и само италианци в тима.

След мача Малу дойде при нас и каза няколко неща за сделката ,които не искам да посна тук.Но за мене най-голяма изненада беше по какъв начин влезе в клетката ...................

А имено с думите----------
ЕДИН ОТБОР Е НА СВЕТА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА......................................АЗ ЛИЧНО СЕ УЧУДИХ КАК МОЖЕ ДА НАУЧИ ТОЛКОВА БЪРЗО ТАЗИ ПЕСНИЧКА, НО ЕТО ЧЕ ИМА ЗА КАКВО ДА МЕЧТАЕМ.Идва един конгоанец ,който стои тука 3-4месеца и е доста по- болен и от нас на тема БОТЕВ ПД

Оптимист ли си за сделката и това което е казал?
Изображение
Изображение

Върни се в “Ботев”