stefani написа:2:!

Мача е 1:3.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
stefani написа:2:!
plamenst7 написа:Призовават се хората да ходят на стадиона, а нищо не се прави за да бъде прочистен този стадион от гнидите които носят наказание след наказание за Левски. Аз имам желание да отида, но заради малоумните изцепки на група олигофрени трябва да бъда наказан и аз. После защо няма хора по стадионите. Малоумни фенове+малоумни наказания=на празни трибуни. Да вземат да закрият всички мачове от първенството да се играят на празни трибуни и да знам, че повече няма да се занимаваме с български футбол. Те олигофренчетата сигурно ще се постараят при следващото гостуване, та може и до там да я докараме-да играем цяло първенство на празни трибуни.
Theos написа:Ако в състава са Мисяк, Цонев и Краев съм сигурен ,че ще победим!
Stahlgewitter написа:plamenst7 написа:Призовават се хората да ходят на стадиона, а нищо не се прави за да бъде прочистен този стадион от гнидите които носят наказание след наказание за Левски. Аз имам желание да отида, но заради малоумните изцепки на група олигофрени трябва да бъда наказан и аз. После защо няма хора по стадионите. Малоумни фенове+малоумни наказания=на празни трибуни. Да вземат да закрият всички мачове от първенството да се играят на празни трибуни и да знам, че повече няма да се занимаваме с български футбол. Те олигофренчетата сигурно ще се постараят при следващото гостуване, та може и до там да я докараме-да играем цяло първенство на празни трибуни.
Нали няма да се разревеш сега?
plamenst7 написа:Stahlgewitter написа:plamenst7 написа:Призовават се хората да ходят на стадиона, а нищо не се прави за да бъде прочистен този стадион от гнидите които носят наказание след наказание за Левски. Аз имам желание да отида, но заради малоумните изцепки на група олигофрени трябва да бъда наказан и аз. После защо няма хора по стадионите. Малоумни фенове+малоумни наказания=на празни трибуни. Да вземат да закрият всички мачове от първенството да се играят на празни трибуни и да знам, че повече няма да се занимаваме с български футбол. Те олигофренчетата сигурно ще се постараят при следващото гостуване, та може и до там да я докараме-да играем цяло първенство на празни трибуни.
Не е сигурно. Реве ми се.
Stahlgewitter написа:plamenst7 написа:Stahlgewitter написа:plamenst7 написа:Призовават се хората да ходят на стадиона, а нищо не се прави за да бъде прочистен този стадион от гнидите които носят наказание след наказание за Левски. Аз имам желание да отида, но заради малоумните изцепки на група олигофрени трябва да бъда наказан и аз. После защо няма хора по стадионите. Малоумни фенове+малоумни наказания=на празни трибуни. Да вземат да закрият всички мачове от първенството да се играят на празни трибуни и да знам, че повече няма да се занимаваме с български футбол. Те олигофренчетата сигурно ще се постараят при следващото гостуване, та може и до там да я докараме-да играем цяло първенство на празни трибуни.
Не е сигурно. Реве ми се.
Поплачи на стария на рамото,няма лошо.Един ден Левски ще се върне където е бил и хич няма да ти пречат всички тия.Трябва си време.
Потребители, разглеждащи този форум: CSKArforever, olimpi и 18 госта