Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Долгопол
Контакти:

Re: Pумънките медии за разград и футбола там.

Мнениеот Долгопол » 26 авг 2014 21:31

BRF написа:
Долгопол написа:
BRF написа:
Долгопол написа:
valio_cska написа:Хайде патриоти мощно за Делиормана, преди да влезете в стадиона на входа ще се раздават чалми безплатно условието е само да изречете думите: Един е аллах и мохамед е негов пророк. Мощно за националната кауза !!

Форумът запада стремглаво надолу ...

Не се оплаквай!Ти си един от хората,които помагат за това!

Жалкото е, че самите вие не разбирате мизерията си.

Това,че ми пишеш на Вие не те прави по-умен!Пиша си в тоя форум и ще го правя докато ми е кеф!От теб лично освен обвинения и нападения не съм прочел друго!

Кога съм написал, че форумът запада заради теб? Деградира единствено от злобни и неграмотни мнения, като цитираното. Знаеш ли, че в Разград турците не са повече от 15 % от общия брой жители ? Ако искаш да обсъждаме, ти препоръчвам да смениш тона. Иначе не си ми интересен.

Прекалено много злоба и завист има в България, жалко.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 авг 2014 21:42

Долгопол написа:
BRF написа:
Долгопол написа:
BRF написа:
Долгопол написа:
valio_cska написа:Хайде патриоти мощно за Делиормана, преди да влезете в стадиона на входа ще се раздават чалми безплатно условието е само да изречете думите: Един е аллах и мохамед е негов пророк. Мощно за националната кауза !!

Форумът запада стремглаво надолу ...

Не се оплаквай!Ти си един от хората,които помагат за това!

Жалкото е, че самите вие не разбирате мизерията си.

Това,че ми пишеш на Вие не те прави по-умен!Пиша си в тоя форум и ще го правя докато ми е кеф!От теб лично освен обвинения и нападения не съм прочел друго!

Кога съм написал, че форумът запада заради теб? Деградира единствено от злобни и неграмотни мнения, като цитираното. Знаеш ли, че в Разград турците не са повече от 15 % от общия брой жители ? Ако искаш да обсъждаме, ти препоръчвам да смениш тона. Иначе не си ми интересен.

Прекалено много злоба и завист има в България, жалко.

Прекалено лесно слагаш етикети на хората,жалко!
Не знам колко са турците в Разград,това какво значение има!Как да се обсъжда с теб,като без да се опиташ да разбереш отсреща човека,издаваш присъда какъв е!Не целя да съм ти интересен!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот BRF » 27 авг 2014 10:22

След поредния саботаж срещу нашата публика,пожелавам успех довечера на Стяуа!Надявам се да ви бият с много!Да го заболи олигарха!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 авг 2014 10:30

BRF написа:

Тук вече прекаляваш!

Ако го съдят за обида към посетителите на мача със Стяуа може да пусне още една тема с искане на правна помощ :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

valdes18
Контакти:

Евертън, Левски и Лацио изпускат Моци, преди Лудогорец да го

Мнениеот valdes18 » 28 авг 2014 13:24

Историята на Моци как стига да Разград е уникална, а за снощния мач може да се напише книга или сценарии за филм. Факт е, че не само Моци е герой, а и Владо Стоянов, който се жертва в името на победата.

[offtopic]http://www.sportonline.bg/footballbg/%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%82%D1%8A%D0%BD-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B8-%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8-%D0%BF/[/offtopic]

Потребителски аватар
ninjata
Контакти:

Re: Евертън, Левски и Лацио изпускат Моци, преди Лудогорец да го

Мнениеот ninjata » 28 авг 2014 13:28

Моци да не е от световна класа,че да са го изпуснали.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 28 авг 2014 13:29

Ей, ако не споменете Левски не можете. Истината е, че Левски го искаше още 2007-а, след като играхме с Динамо в Лига Европа. Тогава Мъри направи пътека до Букурещ. Тогава обаче румънците искаха 2 милиона евро за него....Така че дайте малко по-кротко.
Браво, влязохте в Шампионска лига, но не виждам това какво общо има с Левски. Израз е на дълбок комплекс. Аз вчера бях на стадиона и виках за Лудогорец, не ме правете мен и такива като мен зорлем врагове на Лудогорец в Европа....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 28 авг 2014 13:40

dodo7271 написа:Ей, ако не споменете Левски не можете. Истината е, че Левски го искаше още 2007-а, след като играхме с Динамо в Лига Европа. Тогава Мъри направи пътека до Букурещ. Тогава обаче румънците искаха 2 милиона евро за него....Така че дайте малко по-кротко.
Браво, влязохте в Шампионска лига, но не виждам това какво общо има с Левски. Израз е на дълбок комплекс. Аз вчера бях на стадиона и виках за Лудогорец, не ме правете мен и такива като мен зорлем врагове на Лудогорец в Европа....

Левски не е споменат с лошо, по скоро с хубаво, Мъри е имал набито око и го е харесал но румънците са искали много пари, все пак играча е бил млад и перспективен

след провала му на гурбета в Италия, ние доста сме се изръсили за него (400 000 еуро за нашия стандарт са супер много)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 авг 2014 13:47

68 теми за Маци, Паци, Kletamajka Balgaria, Lunohodec и незнам още какво :!: Айде, спрете се, или поне се ограничете до 3-4 теми :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ninjata
Контакти:

Мнениеот ninjata » 28 авг 2014 13:59

boabbb написа:68 теми за Маци, Паци, Kletamajka Balgaria, Lunohodec и незнам още какво :!: Айде, спрете се, или поне се ограничете до 3-4 теми :!:

Представи си ако вземат точка в групите кво ще е :lol:

Върни се в “Лудогорец”