Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Pумънките медии за разград и футбола там.

Мнениеот BRF » 26 авг 2014 12:41

valio_cska написа:Хайде патриоти мощно за Делиормана, преди да влезете в стадиона на входа ще се раздават чалми безплатно условието е само да изречете думите: Един е аллах и мохамед е негов пророк. Мощно за националната кауза !!

Тук вече прекаляваш!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 26 авг 2014 12:47

Човека си го е казал ... 34000 град с 4000 етнически турци . Това ако наричате турски град ...Друг е въпроса ,че познавам поне двама етнически турци които са много по-големи ХОРА от вас боклуци ,дето не можете да си намерите място и да заспите от злоба . Добри хора , умни , приятели , говорещи само на български на обществени места и сред други хора , интелигентни , надъхани , непримирими с положението в което е града и страната ни като цяло .... а вие си оставате боклуци , някои от които ходят по стадиони да се се бият ,чупят , дрогират . Вие изгонихте публиката от стадиони , а не Лудогорец. Много ви бъркаме по дупките . Не ме бъркa чак толкова дали ще влезем в ШЛ (за където не сме реално погледнато) или ще играем в ЛЕ , но само заради злобните малки душици искам ШЛ . Искам да гледам жални физиономии , тонове лайна хвърлени по Лудогорец , тонове злоба , тонове типично българско поведение , избиване на комлекси и т.н.

Айде бе Домусчиев , прави стадиона в Разград бе човек ... не ни се ходи в голямото село . Прави 10-12 000 стадион , досега щяха да са изпродадени билетите и да се пита за още ...

П.С. А само който не е виждал румънци на живо и не е ходил в северната ни съседка може да ги подкрепя .... ЦИГАНИ !

urkoto

Мнениеот urkoto » 26 авг 2014 12:47

valio_cska написа:Хайде патриоти мощно за Делиормана, преди да влезете в стадиона на входа ще се раздават чалми безплатно условието е само да изречете думите: Един е аллах и мохамед е негов пророк. Мощно за националната кауза !!

Вальо, и ти като всички петолъчки си много заблудено момченце, явен аутсайдер и с психични отклонения. Да не се забравя чуждопоклонник. Уреца ти препоръчва да си вземеш малко почивка от този форум и да спреш да се излагаш, синковец.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Административно правен статус на Шампиона

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 авг 2014 13:01

kefeshtse написа:
way написа:Не ми се цитира но искаш да кажеш че ЦСКА нямат право да стават шампиони ли?

За тези, които не са разбрали - характерът на темата е шеговит. Все пак си мисля, че не всички са аутисти и биха разбрали шегата и без това уточнение.

Но това съм го намекнал в сложената като офтопик част.

Че е майтап е ясно и без да намекваш, ама за всеки случай прочети добре ЗАПСП, когато наближи изпитът по "Закрила на интелектуалната собственост" или както там се казва при вас... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 26 авг 2014 13:03

IvailoRz написа:Човека си го е казал ... 34000 град с 4000 етнически турци . Това ако наричате турски град ...Друг е въпроса ,че познавам поне двама етнически турци които са много по-големи ХОРА от вас боклуци ,дето не можете да си намерите място и да заспите от злоба . Добри хора , умни , приятели , говорещи само на български на обществени места и сред други хора , интелигентни , надъхани , непримирими с положението в което е града и страната ни като цяло .... а вие си оставате боклуци , някои от които ходят по стадиони да се се бият ,чупят , дрогират . Вие изгонихте публиката от стадиони , а не Лудогорец. Много ви бъркаме по дупките . Не ме бъркa чак толкова дали ще влезем в ШЛ (за където не сме реално погледнато) или ще играем в ЛЕ , но само заради злобните малки душици искам ШЛ . Искам да гледам жални физиономии , тонове лайна хвърлени по Лудогорец , тонове злоба , тонове типично българско поведение , избиване на комлекси и т.н.

Айде бе Домусчиев , прави стадиона в Разград бе човек ... не ни се ходи в голямото село . Прави 10-12 000 стадион , досега щяха да са изпродадени билетите и да се пита за още ...

П.С. А само който не е виждал румънци на живо и не е ходил в северната ни съседка може да ги подкрепя .... ЦИГАНИ !

То до голяма степен, точно заради тази злоба сме в това трагично положение. Естествено има и други причини и фактори, но злобата и завистта са водещи. Говоря за злоба и завист към хора или група от хора, които правят нещо полезно и добро. Не говоря за разни мутри като агент Тара, Сашо апашо, ТИМ, Гигов, Захарния бос и други. Киро също е доста съмнителен, но поне прави нещо разумно, истинско и качествено...

kefeshtse

Re: Административно правен статус на Шампиона

Мнениеот kefeshtse » 26 авг 2014 13:49

Captain Stottlemeyer написа:
kefeshtse написа:
way написа:Не ми се цитира но искаш да кажеш че ЦСКА нямат право да стават шампиони ли?

За тези, които не са разбрали - характерът на темата е шеговит. Все пак си мисля, че не всички са аутисти и биха разбрали шегата и без това уточнение.

Но това съм го намекнал в сложената като офтопик част.

Че е майтап е ясно и без да намекваш, ама за всеки случай прочети добре ЗАПСП, когато наближи изпитът по "Закрила на интелектуалната собственост" или както там се казва при вас... ;)

Извинявай, къде в темата съм посочил ЗАПСП? аз поне не откривам такова място...
Бъди оптимист, мисли позитивно :) :) :)

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 26 авг 2014 21:14

Форумът запада стремглаво надолу ...
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 авг 2014 21:16

Долгопол написа:

Не се оплаквай!Ти си един от хората,които помагат за това!

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 26 авг 2014 21:16

BRF написа:
Долгопол написа:

Жалкото е, че самите вие не разбирате мизерията си.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 авг 2014 21:26

Долгопол написа:
BRF написа:
Долгопол написа:

Жалкото е, че самите вие не разбирате мизерията си.

Това,че ми пишеш на Вие не те прави по-умен!Пиша си в тоя форум и ще го правя докато ми е кеф!От теб лично освен обвинения и нападения не съм прочел друго!

Върни се в “Лудогорец”