Отложиха Кличко - Пулев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Отложиха Кличко - Пулев
Кубрат ще го размаже 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- aleksandrov77
Личи си , че Кличко се страхува от двубой с Кубрат Пулев и определено използва всякакви прийоми , за да избегне двубоя , но с това по-скоро става жалък страхливец!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
Определено не става въпрос за допинг или "изчистване",защото те по правило дават задължителна проба след мача и Кличко и щаба му много добре са си направили разчета за тия неща.Претенциите на Кобрата бяха,че него го преследват постоянно за допинг,а украинецът дава проби само преди/след мач.Или наистина се е контузил-на 39 години не е от най-неочакваните неща или играе психо игра срещу Кубрат и Зауерленд.Вярвам,че тия маневри ще му се върнат като бумеранг на главата на едноръкия.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
k_oleto написа:izo написа:Момчета далече сте от истината. Двамата са професионалисти и няма страх при тях. Всичко е игра на нерви. Номерата сега започват. В началото не се съгласяваха въобще да има мач, добре че федерацията принуди Кличко да се бие. И от тогава започнаха номерата. То не беше проблеми с билети за мача, сега контузия утре нещо друго ще измислят и така докато нашия рухне психически, после ще е лесно. Повярвайте ми ще изберат най-добрия момент за мача, но за Кличко. Залогът е голям. Става въпрос за много пари и да не забравяме, че украинеца има и политически амбиции. Една загуба би му сринал рейтинга. Ако до октомври нашият не падне духом, очаквайте нови номера. Въпросът е нашето момче дали има достатъчно подготвени хора в щаба си , който да противодействат.
Да, няма страх, има пари
Бокса е възможно най-мъжкия спорт!
Но........само за българина. Както един колега в сходна тема писа....не е като да ходиш през 5 мин. в кенефа по време на партия шах!
Аз също се присъединявам към всички и казвам: Кличко е шубе и дано Пулев го смачка от бой, а ако ще и декември да е
Човекът с най-много защити в историята на бокса го е страх ! Интересно!

Игра на нерви и психическа устоичивост.Знае ли човек какво става при Кличко.Може пък наистина да е закъсал нещо ама за толкова кратко ще му мине ли това разкъсване при положение че тренирал зверски и ще продължи да товари мускула.Идеален шанс за нашият да му мине превъзбудата от престоящият мач и да си потренира още месец.Нищо чудно и да е уловка на която да клъвне нашият наблягаики на удари във контузената част на ръката на Кличко и същевременно откриваики доволна част от лицето си.
- evernazion
- Контакти:
Има хубав израз в английския , за случая-пусии !
Хитра лисица е бави мача нарочно за да може да тренира още не случайно е световен шампион толкова дълго винаги размотава опонентите си така ...
Дано нашето момче не му се фане на въдицата ...

Дано нашето момче не му се фане на въдицата ...

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
Себастиан Фетел написа:Страхливец.
Вие да не участвате в играта с прогнозите под общо име смърфчо? Май сте допуснали грешка и сте прогнозирали два пъти или не сте се синхронизирали?:)))))))) То затова и няма все още наказани! Кой ще се самонаказва?:)))) Не ставайте смешни.

http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
- kartacha_hs
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Викаш, когато преди няколко години Владимир Крамник ходеше през пет минути до тоалетната по време на мача с Веселин Топалов - всичко беше наред, руснакът е имал свръхактивен пикочен мехур...Сега украинецът не може да се контузи, той симулира...
Май кличко има свръхактивно дебело черво, защото пак се наака.
McLovin написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xwIL9cWA5SM[/youtube]![]()
![]()
- Eric_Cantona
- Контакти:
От официалната страница на Кубрат:
Поветкин: "Не съм изненадан от "травмата" на Владимир
Един от последните противници на Владимир Кличко Александър Поветкин заяви, че изобщо не е изненадан от травмата, която уж има украинецът. Руският боксьор вече е сърбал попарата на Владимир през 2008 година. Тогава се стигна до договор за бой между двамата, но две седмици преди мача Кличко обяви, че е контузен. Все пак двамата излязоха един срещу друг, но цели пет години по-късно. През октомри 2013 г. в олимпийския дворец в Москва Поветкин губи след съдийско решение.
"Когато разбрах, че Кличко отменя мача с Пулев, се усмихнах. Това не беше неочаквано за никого. Защо не отмени мача си с Алекс Леапай. Клетият австралиец по случайност се докопа до мач с Кличко и бе размазан още в петия рунд. Боксьори като мен и Пулев обаче не се дават лесно. Аз наистина бях победен от Владимир, защото избрах грешна тактика. Пулев едва ли щеше да повтори моята грешка. Българинът е интелигентен боксьор, който щеше да създаде сериозни проблеми на Владимир. Сега силно се надявам този мач да се състои, защото от това ще спечели боксът в световен мащаб. Вече всички искат да видят боя между Кубрат Пулев и Владимир Кличко", каза Поветкин.
Чест му прави на Поветкин за това изказване!
Поветкин: "Не съм изненадан от "травмата" на Владимир
Един от последните противници на Владимир Кличко Александър Поветкин заяви, че изобщо не е изненадан от травмата, която уж има украинецът. Руският боксьор вече е сърбал попарата на Владимир през 2008 година. Тогава се стигна до договор за бой между двамата, но две седмици преди мача Кличко обяви, че е контузен. Все пак двамата излязоха един срещу друг, но цели пет години по-късно. През октомри 2013 г. в олимпийския дворец в Москва Поветкин губи след съдийско решение.
"Когато разбрах, че Кличко отменя мача с Пулев, се усмихнах. Това не беше неочаквано за никого. Защо не отмени мача си с Алекс Леапай. Клетият австралиец по случайност се докопа до мач с Кличко и бе размазан още в петия рунд. Боксьори като мен и Пулев обаче не се дават лесно. Аз наистина бях победен от Владимир, защото избрах грешна тактика. Пулев едва ли щеше да повтори моята грешка. Българинът е интелигентен боксьор, който щеше да създаде сериозни проблеми на Владимир. Сега силно се надявам този мач да се състои, защото от това ще спечели боксът в световен мащаб. Вече всички искат да видят боя между Кубрат Пулев и Владимир Кличко", каза Поветкин.
Чест му прави на Поветкин за това изказване!
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]