ако всички тези наказания бяха срещу цска,сега щеше да има "директиви" мирективи...
вой до небесата.
а тука се развихрили едни тролчета ,кутевисчета.
Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Наказанието на Левски
Сами срещу всички, отбора на народа, репресирани, води се война срещу Левски. Горките те, май има план за закриването им, цялата държава работи срещу тях.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- kartacha_hs
- Контакти:
Цял народ работи срещу тях. Нали на първо място са отборът на народа... 

Мхм на мен ми е чудно от къде са взели седалките феновете на Левски или си ги носят по принцип
Нали в сектора за гости в Ловеч няма седалки а е целия от ламарини ...

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT
[offtopic]https://www.youtube.com/watch?v=EwHPTYTX15U[/offtopic]
Това казва всичко,другото е ала-бала
Това казва всичко,другото е ала-бала
Наказанието мач без публика е малоумно откъдето и да го погледнеш, независимо за кои отбори се отнася. И без това публиката по нашите стадиони е малко, дайте да изгоним и това което е останало. Освен това не се наказват реалните извършители на деянията и на ония лайна изобщо не им дреме, че някой си клуб там е наказан. Демек ефективност от тези наказания няма. Я да ги издирят тези отрепки виновни за инцидентите, те да заплатят наложените глоби и възстановяването на щетите, да полежат и малко в затвора, да им се забрани да стъпват на мачове до живот и да видим тогава ефекта.
Вън боклуците от сектор Б! Вън боклуците от българския футбол!
DrAvalanche написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ghu9iVXUBD0[/youtube]
Айде сега режисьоре кажи откъде полицая взе това колче от знаме.Или го е взел от дома си сигурно.
А да кажеш припева''селяни умрете''от коя песничка е.
Милите левскарчета,пак яли бой,живи да ги ожалиш.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Red_Teror написа:Мхм на мен ми е чудно от къде са взели седалките феновете на Левски или си ги носят по принцип![]()
Много услужливо от страна на домакините бяха зае..ни в сектора!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
След първото такова наказание, НКП не си взе поука, а написа жалка декларация, в която се оправдаваше. Заради това, бях сигурен, че следва ново наказание без публика. Ето, че то не закъсня. И отново НКП пише жалка декларация, в която се оправдава. Отново не си взима поука, а някой друг е виновен. Очаквайте ново наказание.
Браво на публиката, "така се подкрепя отбора". В Левски няма пари, но след всеки мач НКП им носи глоби. "Така се подкрепя" зле финансово клуб. Правят някакви кампании за набиране на средства за клуба чрез билети, фен артикули, а в същото време носят нови и нови глоби.
Браво на публиката, "така се подкрепя отбора". В Левски няма пари, но след всеки мач НКП им носи глоби. "Така се подкрепя" зле финансово клуб. Правят някакви кампании за набиране на средства за клуба чрез билети, фен артикули, а в същото време носят нови и нови глоби.
plamenst7 написа:Наказанието мач без публика е малоумно откъдето и да го погледнеш, независимо за кои отбори се отнася. И без това публиката по нашите стадиони е малко, дайте да изгоним и това което е останало. Освен това не се наказват реалните извършители на деянията и на ония лайна изобщо не им дреме, че някой си клуб там е наказан. Демек ефективност от тези наказания няма. Я да ги издирят тези отрепки виновни за инцидентите, те да заплатят наложените глоби и възстановяването на щетите, да полежат и малко в затвора, да им се забрани да стъпват на мачове до живот и да видим тогава ефекта.
Абе проблемът е не е в наказващите - проблемът е в тези които искатда ги накажат. Да припомня само, че се стигна до позорната ситуация Националният отбор по футбол да играе домакинство при закрити врати, заради идиоти като онези (нищо чудно някои оттях да са същите), които скандираха расистки възгласи. Тогава решението не бе от БФС, а от УЕФА. Има го предвидено като санкция - прилага се. Друг е въпроса защо тези хора все още се допускат до стадионите. Това че някой няма да отиде на домакинство не значи че няма да прави простотии на гостуване. За съжаление се оказва, че от три гостувания на Левски до момента и в трите има проблеми от подобен характер. Сега се очертават три поредни мача без публика на Герена, но онези с маските и качулките ще отидат някъде другаде и ще си покажат простотията. А как да издирят отрепките, за които говориш, след като в момента в който полицията реши да изведе някой други 50 скачат да се бият и обясняват че ги провокират. Липсата на респект към органите на реда, предизвикан и от рехавото законодателство и малките правомощия, които имат ченгетата води до това
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН