tomba написа:BRF написа:tomba написа:BRF написа:ЦСКА си е ЦСКА,Левски си е Левски,Лудогорец е Лудогорец,Черно море си е Черно море.
Съпоставяне на състави в различни години е невъзможно.Аз си мисля,че ЦСКА от 2005 е много по-силен отбор от сегашния на Лудогорец,но.....
Какво толкова сте се втренчили в Грандовете?Добре,не са грандове двата отбора,даже са псевдограндове.Комунизма си е отишъл вече(25г) всички други отбори са свободни да правят футбол.Няма ги вече партията и каквито там неща е имало.И какво?Какво постигна Черно море за 25 години?А Ботев,Локо ПД,Берое?Къде са Дунав,Спартаците,Етър,Черноморец,Сливен?Къде са?Няма вече комунизъм,къде са успехите?
Преди парите са били във ведомствата,сега са прехвърлени към олигарсите!Каква е разликата?1985 са решили да няма ЦСКА и Левски,сега решават да няма Етър,Нефтохимик..............!
Не ми пречат успехите на Лудогорец и Литекс и другите там дето взимаха я купа,я титла,я някой силен евромач!
Явно комплекса е на привържаниците на другите отбори към ЦСКА и Левски,отколкото обратната!
Постоянно се пише за ощетяване!А тези няколко Пирина не ощетиха ли Държавата с не плащане на данъци,а Етър,Спартак........а Лудогорец!Нова дружество и хоп-нищо лошо от старото,никакви задължения!Това ли трябваше да направи ЦСКА?Това ли трябва да направи Левски?
Едно време Левски и ЦСКА бяха научени да вземат без да плащат,а другите да са донори....в момента всеки си пати от това,Левски и ЦСКА не могат да направят продукт,да го рекламират и продадат или да си го купят готов,а другите те първа се учат да правят нещата до край...и много се дразня когато някой се има за гранд,а реве като ученичка,жалка работа.
Минаха 25 години!До скоро единствен ЦСКА правеше големи вътрешни трансфери!Сега кой?
За кои трансфери говориш,тези за които плащахте луди пари за комисиони и к'во ли не и ви докараха до това положение,кой е виновен че не можете да купите футболист от Литекс или не можете да купите Безяк(виж първото ми мнение),или пак ще се чака ново правителство и Газпром да спасява положението.
Луди пари за комисионни плащаха при купуването на измислени чужденци,защото толкова им е акълът!!!И сега плачат,че някои дето са играли по 30 минути ги съдят за 500 000!!!Е кой им е виновен?Пак Домуса ли?А в България продължаваха да си крадат...по инерция!Да си припомним как взеха Анисе и Платини от Бургас!Как играят с Камбура на иди ми,дойди ми.А сега нямало да играе срещу ЦСКА,защото го пуснали без пари в родният му клуб....А като го взехте,платихте ли на Локото?И ако не сте,защо тогава нямаше уговорка,да не играе срещу тях?Щом такава е практиката.