Пенев пак не вика Жоазиньо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Пенев пак не вика Жоазиньо

Мнениеот Teo » 26 авг 2014 17:51

TodorT написа:
Teo написа:Много ясно... и аз съм против Марки в национала.. просто не може си роден в Бразилия и да играеш за друга страна... ако ще и 100 години да си живял тук :idea:

Жо кой е тоя по дяволите... мисля, че прилича на една зверска маймуна.. поне така си го спомням :idea:

Карата в национала на момента.. + Чочев :idea:

Той и Карата е един футболист, та маани. Да ти припомня, че ако стигне до националния срещу него няма да е защитник на Хасково, а такъв на Ливърпул (Ловрен от Хърватия) или на Юве (Киелини). И Карачанаков направи два силни мача и вече го боготворите. Той и Данчо Тодоров беше звезда, нали ?! Да не говорим, че и Райков от ЛЕВСКИ след няколко силни мача стигна до националния....

Мисля, че вече няколко от вас обясниха, че Жо няма нужните години в страната, за да има гражданство и не може да е национал. С това се изчерпва и темата ;)

В Райков имаше много футбол... така и не разбрах що не можа си развие потенциала :idea:
Последна промяна от Teo на 26 авг 2014 17:52, променено общо 1 път.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 26 авг 2014 17:51

Любчо пак се излага като кифла.
Вика 33 годишните пенсионери от втора китайска Гъргоров и Г. Илиев за сметка на Тонев и Чочев, Неделев че е талант ясно, ама колко минути е изиграл общо от началото на годината? Има ли въобще влизане като резерва в поне 3 мача?
Любчооо, Любчо, и ти викаш май тия с правилните мениджъри.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 26 авг 2014 17:55

atanas7510 написа:Българския национален отбор е за Българи има достатъчно класни Бг играчи за да викаме Бразилци.

Ходи кажи на Льов да не вика повече половината национален отбор щото не са Герменци.Нищо че са световни шампиони.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 26 авг 2014 17:56

Theos написа:Хубаво искате българи, а задавате ли си въпроса Неделев, Занев,Иван Иванов от кога нямат мачове за клубните си отбори? А гледа ли Пенев Гъргоров и Илиев как играят в Китай и изобщо играят ли?Колко мача има Мицански напоследък?

Гледал е дрънци! Вика тия с правилните мениджъри, Чочев, Вутов и Тонев да се спасяват.
Ще играят за национала когато си изберат правилния мениджър.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 авг 2014 17:57

Thsmith написа:
atanas7510 написа:има достатъчно класни Бг играчи за да викаме Бразилци.

Аз за нито един не се сещам, но щом казваш :lol: :lol:

Аз се сещам много, но всичките са от близкото минало незабравимо - сега са "само" по на 40 - 50 години... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 26 авг 2014 17:59

Принципно съм против натурализирането на чужденци в национала, ама играчи като Жоазиньо и Мораеш не бих отказал. Говорете ми после за нашите "перспективни" юношки, които стават отлични водоноски в Германия, Англия, Португалия, Италия. Националите ни нямат класа и колкото и добре да ги подрежда Пената младши нямат капацитет да са сред най-добрите в Европа. А от нашите мегазвезди и "таланти" единствения читав играч е Миланов. Ако имахме добри млади играчи няма Гъргоров да ни е играе централен нападател в решителния мач за класиране на бараж за СП...
Нивото в А група е страшно ниско, тук звезди са Менди, Косоко, Луис Педро, Карачанаков, Мапуку и т.н.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 авг 2014 18:01

HekakaB написа:
atanas7510 написа:Българския национален отбор е за Българи има достатъчно класни Бг играчи за да викаме Бразилци.

Ходи кажи на Льов да не вика повече половината национален отбор щото не са Герменци.Нищо че са световни шампиони.

"Герменци" със сигурност не са. :) Германци със сигурност са, защото всички са родени в Германия с изключение на Клозе, който се отказа и Подолски, който е дошъл в Германия с родителите си, когато е бил на две годинки... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
doxyto

Мнениеот doxyto » 26 авг 2014 18:02

Не ми харесва този списък ! Иначе Любо ми е любимец . Ако почне да вика в национала занапред такива , които не играят в момента - жалко ! Това не е контрола , а мач квалификация като гост на агресивни азери :? Надявам се да се представим отлично в Баку !
[offtopic]http://stadiums.at.ua/news/2012-08-17-8765[/offtopic]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 авг 2014 18:18

ivo55 написа:Тоя хипофизния да си го вземат на герена. Щом те го предлагат, значи не става. Както стана ясно тези хора от футбол не разбират.

Този "хипофизния" заедно с Ивелин Попов са в списъка на 33-та най-добри футболисти на руското първенство за сезон 2013-2014, тъпако!... :lol:

http://news.sport-express.ru/2014-06-07/706018/

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 26 авг 2014 18:25

Captain Stottlemeyer написа:
HekakaB написа:

"Герменци" със сигурност не са. :) Германци със сигурност са, защото всички са родени в Германия с изключение на Клозе, който се отказа и Подолски, който е дошъл в Германия с родителите си, когато е бил на две годинки... 8-)

Тебе паспорта ли те прави българин?Какво значение има къде си роден, ако майка ти и баща ти са някви мангали дошли незнайно от къде?На мене Мустафи,Кедира,Йозил,Асамоа,Какао и т.н. да изброявам поляците, никак германско не ми звучи.Пък ако ще да са раждани у рахстага.Това няма да ги направи германци.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Върни се в “Национален отбор”