Пенев пак не вика Жоазиньо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Пенев пак не вика Жоазиньо

Мнениеот Teo » 26 авг 2014 16:36

Пловдивчанинът написа:Глупости без никакви чужденци в националния! Тоя цикъл имаме реални шансове за класиране.

и миния имахме...

за трето място може да мечтаем, но ще трябва да играем бараж.. пък може и да не се класираме ако сме най-слабия 3-ти отбор от всички групи :idea:

Wrong Decision
Контакти:

Мнениеот Wrong Decision » 26 авг 2014 16:37

Theos написа:
Wrong Decision написа:
Theos написа:Хубаво искате българи, а задавате ли си въпроса Неделев, Занев,Иван Иванов от кога нямат мачове за клубните си отбори? А гледа ли Пенев Гъргоров и Илиев как играят в Китай и изобщо играят ли?Колко мача има Мицански напоследък?

За Неделев и Иван Иванов съм съгласен, но за останалите двама - не. До момента са минали 5 кръга от руската Премиер Лига и в четири от тях Занев е бил титуляр. Този месец Карлсруе са изиграли 4 мача, и в четирите Мицански е започвал като титуляр и е вкарал общо 4 гола, което за 4 мача е добра успеваемост.

За Занев наистина не знаех, бях чувал ,че са го изгонили, а Мицански знаех че е вкарал гол, за това и питах колко е играл.

Занев беше контузен целия пролетен полусезон. В интерес на истината и аз бях чул нещо подобно, обаче очевидно не е вярно.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 авг 2014 16:38

Без големи надежди.. играем си мач за мач.. като гледаме тоя път да си взимаме домакинствата на всяка цена :idea:

Wrong Decision
Контакти:

Мнениеот Wrong Decision » 26 авг 2014 16:38

Teo написа:
Пловдивчанинът написа:Глупости без никакви чужденци в националния! Тоя цикъл имаме реални шансове за класиране.

и миния имахме...

за трето място може да мечтаем, но ще трябва да играем бараж.. пък може и да не се класираме ако сме най-слабия 3-ти отбор от всички групи :idea:

Няма такова нещо вече като най-слабия трети. Най-силния трети се класира директно, останалите 8 играят баражи.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 авг 2014 16:39

Wrong Decision написа:
Teo написа:

и миния имахме...

Няма такова нещо вече като най-слабия трети. Най-силния трети се класира директно, останалите 8 играят баражи.

Така е по-добре.. ние ако си вземем домакинствата и направим 1-2 мача силни навън сме в тройката :idea:

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 26 авг 2014 16:40

Страхотен играч, при това все още си има апартамент в София и редовно се прибира.
Да не забравяме, че Жо е прекарал най-важните години за развитието си (говоря за личното такова) в България.
Ако има такава опция, то Пенев да го вика!

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 26 авг 2014 16:42

Teo написа:
Wrong Decision написа:
Teo написа:

и миния имахме...

Така е по-добре.. ние ако си вземем домакинствата и направим 1-2 мача силни навън сме в тройката :idea:

Хич няма да е лесно. При нас всичко е възможно, както първото така и петото място.
При това със същата вероятност.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 26 авг 2014 16:54

Тоя хипофизния да си го вземат на герена. Щом те го предлагат, значи не става. Както стана ясно тези хора от футбол не разбират.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 26 авг 2014 16:55

Какви пък шансове да има? Хърватия и Италия са толкова по-силни, че няма смисъл да се обсъжда. Да, може да вземем някой равен от тях в София или дори победа ама накрая те пак ще са първи и втори, а ние четвърти или пети. А и не забравяйте, че във футбола главата се използва и за друго освен да блъскаш топката с нея, така че за мен и Норвегия е по-добър отбор. А и да отидем на плей-офф с това класиране в ранклистата (няма колко много да напреднем за толкова мачове) не виждам кого ще победим там. Все пак успех и дано има приятна атмосфера в отбора. Ако играят старателно и с желание класирането няма да е толкова важно, поне за мен.
Много ми се искаше вече да видя Исмаил Иса или Едисон Йорданов. Особено втория.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 авг 2014 16:56

atanas7510 написа:има достатъчно класни Бг играчи за да викаме Бразилци.

Аз за нито един не се сещам, но щом казваш :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Национален отбор”